Sorduğuna pişman ederim seni Cleopatra[/SIZE][/B][/COLOR]
ahaa sadece açılma olanlara haftada bir mi olacak benim koca yoktu iki haftadır onun istikatınıda bu hafta doldursak olmaz mı bu akşam gelecekde opuyorumnanaktan
dikkat et canım ne pazarı var bugün
hmm evet.. ne cok geniş olacakmış ne de çok dar.. bakacaz artık..yok be kuşum bende bunu düşünüyordum ne zamandır ama yakından görünce insan anlar herhalde çok sık olmasıda iyi değil bebekte hapis duygusu yaratıyormuş. Bu yüzden atrafına koruyucu minder şart sanırım. Önlemimizi bu şekilde alıcaz artık.
ay evet yaa hele dönmeye bi başlasınlar ne pozisyonlarda yatıyolar yaa.. çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3ama onlar takılmazsa bebek kafasını gözünü çarpar korkuluklara fisfisfis
ßuqün annişle pazara qidicezzz öğleden sonraa
ßişi istionus mu kıslar sositososito
:roflol:yandım ki ne yandım. çok haşarı bir çocuktum 2 dk beni görmeseler hemen peşime düşerlerdi ne işler karıştırıyor diye.
3 kere araba çarptı , 1 kere su çukuruna düştüm annem iyi ki bir gün korkudan kalp krizi geçirmedi
bende bilmiyorum doktorum yazdı istiyosan yaptır dedi ilk bebekde bişey olmuyor dedi ben yaptırıcam da zamanı var mı bilmiyorum 5.ayda yapıldığını biliyorum.dılekcım kan uyusmazlıgı testının bır zamanı varmıkı
ama onlar takılmazsa bebek kafasını gözünü çarpar korkuluklara fisfisfis
ya baslarda bende anaç duygular acaip abartı boyuttaydı canımistemiyordu sonra biraz kanamam oldu esim korktu ondan sonra bi ara düzeldik simdi gene bacı kardes modundayız bilmiyorumkismile
ben herşeyden istiyorum şu anda gözum açsempatiksalakcinni
olar cicim ben size izin veriomm delikafadulden
ösgeeee yapıştırıyorum ama şu uyarıyı veriyooo
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. niyeeee yaa bilmiyorumkismile ühü ühü ühhhhhüüüüü
günaydın yewrum bende arada gidip geliyom çok yoğun işlerrgünaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım delikafadulden
hazzzel profileine bak canım :)
anaam herkesde kum beji varmış çok cahil gördüm kendimi
kaydirigubbakcemile3
bence pastel renklerinden yapmna canlı renkler uygula zaten açık renkmiş odanın içi malzemeleri felan...Kızlar madem muhabbet boyadan açılmış ben de sorayım. Oğlumun odasındaki dolabı açık krem rengi (birkaç kapak da sütlü kahve) şeklinde yaptırıyorum. Odadaki tek kişilik yatağın başlığı koyu sarı-krem arası bir renk, kumaş. Perdesi de yine krem rengi üzerine kahve tonlarında yuvarlaklar var. Bu odayı nasıl canlandırabilirim? Şu anda evimin tüm duvarları kirli beyaz renginde. Duvar rengini ne yapabilirim?
benim de işim çok ama öğleden sonra yapcam artıkıngünaydın yewrum bende arada gidip geliyom çok yoğun işlerr
htttp ile başlayop png ile bitaecek kopyaladıgın yer
onu yanlış kopyalamışsındır
ya ben face giremiyom akşamlarıda nete girmeye halim kalmıyo dünden beri muhabbet etmişiniz facede konu nedir anlamadım ben buluşmayla ilgili ??günaydın canım facebookta kk istanbul 2.buluşması etkinliği sayfası mı acsak diye düşündüm senin mail gelince
banada 27 şubatta şeker yüklemesi yapılacak ama başka kan testi varmı bilmiyorumkızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı
ay yaptım galibaa saol cnm mcxx kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?