2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olar cicim ben size izin veriomm delikafadulden

hmm evet.. ne cok geniş olacakmış ne de çok dar.. bakacaz artık..
5 cm fln mantıklı bence

ama onlar takılmazsa bebek kafasını gözünü çarpar korkuluklara fisfisfis
ay evet yaa hele dönmeye bi başlasınlar ne pozisyonlarda yatıyolar yaa.. çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3

:roflol:

dılekcım kan uyusmazlıgı testının bır zamanı varmıkı
bende bilmiyorum doktorum yazdı istiyosan yaptır dedi ilk bebekde bişey olmuyor dedi ben yaptırıcam da zamanı var mı bilmiyorum 5.ayda yapıldığını biliyorum.

ama onlar takılmazsa bebek kafasını gözünü çarpar korkuluklara fisfisfis

benim hiç aklıma gelmemişti gerçi benim düşünmeme gerek yok annemler düşünüyolar sağolsunlar.

ya baslarda bende anaç duygular acaip abartı boyuttaydı canımistemiyordu sonra biraz kanamam oldu esim korktu ondan sonra bi ara düzeldik simdi gene bacı kardes modundayız bilmiyorumkismile

hımm.. benimde 3 ay boyunca kanamam olduğu için
yasaktı bize..
ama 3 aydan sonra kanamam durduğu için yasakta kalkmıştı
qeçen hafta dr açılma olduğunu qörünce tekrar yasakladı
sonra bu hafta qittiğimizde düzelme olduğunu qörünce
bende sordum :1rolleyes:
dr da düşündü.. düşündü..
çok sık olmamak üzere yani haftada 1 kez olabilir dedi :lepi::kedi:sositososito

ösgeeee yapıştırıyorum ama şu uyarıyı veriyooo

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. niyeeee yaa
bilmiyorumkismile ühü ühü ühhhhhüüüüü

htttp ile başlayop png ile bitaecek kopyaladıgın yer
onu yanlış kopyalamışsındır

bence pastel renklerinden yapmna canlı renkler uygula zaten açık renkmiş odanın içi malzemeleri felan...

günaydın canım facebookta kk istanbul 2.buluşması etkinliği sayfası mı acsak diye düşündüm senin mail gelince
ya ben face giremiyom akşamlarıda nete girmeye halim kalmıyo dünden beri muhabbet etmişiniz facede konu nedir anlamadım ben buluşmayla ilgili ??
gruptada yazın da gün içinde haberimiz olsun...

kızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı
banada 27 şubatta şeker yüklemesi yapılacak ama başka kan testi varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…