kızlar hani güneşimin şu yazma özürü var ya
kızzzz sakın kusura bakma ha
aslında uzun bir cümle yazın ve kesinlikle ünlü harfleri kullanmayın
göreceksiniz okunmasında bir sorun olmuyor
ne yazıldığı rahatlıkla anlaşılıypr
bunu bir arkadaş yapmıştı bana
gayet düzgün bir şekilde okumuştum
bilginize..........
kızlar valla her yazıya bende bende diye cevap vermek istiyorum . Bu aralar ben yiyeceklerimi kimseyle paylaşmaktan hoşlanmıyorum ödüm kopuyo mesela meyve falan yerken bi lokma isteyecekler diye :)
Benim kocişde dün akşam gözlerimi yaşarttı 4 senedir birlikte yaşıyoruz 1,5 yıldır evliyiz ilk defa dün gece ben söylemeden ve hiçbirşeyin yerini sormadan bulaşık makinesini boşaltı. Kocama kacaman alkış yolluyorum opuyorumnanaktan
kızlar valla her yazıya bende bende diye cevap vermek istiyorum . Bu aralar ben yiyeceklerimi kimseyle paylaşmaktan hoşlanmıyorum ödüm kopuyo mesela meyve falan yerken bi lokma isteyecekler diye :)
Benim kocişde dün akşam gözlerimi yaşarttı 4 senedir birlikte yaşıyoruz 1,5 yıldır evliyiz ilk defa dün gece ben söylemeden ve hiçbirşeyin yerini sormadan bulaşık makinesini boşaltı. Kocama kacaman alkış yolluyorum opuyorumnanaktan
ayy ben oturmaktan yoruldum
azcık ofistekileri dolaşayım gelirim az sonra
kızlar hani güneşimin şu yazma özürü var ya
kızzzz sakın kusura bakma ha
aslında uzun bir cümle yazın ve kesinlikle ünlü harfleri kullanmayın
göreceksiniz okunmasında bir sorun olmuyor
ne yazıldığı rahatlıkla anlaşılıypr
bunu bir arkadaş yapmıştı bana
gayet düzgün bir şekilde okumuştum
bilginize..........
gümüşler nerdeki
denizlide canım
kızlar bacak bacak üstüne atmak zararlı mı biliyor musunuz..
bana gecen gün bir arkadaşım atma bacak bacak üstüne dedi..
ay ne bileyim ben de sasırdım vallaYOK ARTIK ANAAAAAAAAAAAAUUUM BEN HEP ÖLE OTURUYORUM NORMAL HAYATTA OTURAMAMKIdelikafadulden
ay ne bileyim ben de sasırdım valla
ben eşimi hiç anlatmayayım o zaman :kedi:
:teytey:
:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: boşver onlarda hamiş sayılır :)
:teytey:
:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: boşver onlarda hamiş sayılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?