2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:):):sm_cool:

ayy ben oturmaktan yoruldum
azcık ofistekileri dolaşayım gelirim az sonra

alkisalkisalkis
ben onu benimkine zorla yaptırıyorum

bizden de eşine yardım eden tüm kocalara lütfennnnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

+1
İşte her gün saat 10:00'da ve 15:00'de meyve yiyorum, hiç kimseye ikram etmiiim diye cebime saklayıp dışarı çıkıyorum yemek için.

Of bir de odadakilerden biri sigara içiyor, odaya girince leş gibi sigara kokuyor, ifrit oluyorum artık yaa.

KIZZLAR ALINMAM MERAK ETMEYIN:) INANIRMISINZ DUZELTEMEYE CALISIYORUM OKUL DÖNEMİMDE MALUM ÖGRENCILIK ARAYAMIYOZ SADECE MSJ LASIYZ EE MSJLARI KISALTMAK ICINBÖLE Bİ YONTEM BULMUŞUZ EL ALIŞKANLIGI AMA İŞYERINDE YAZISMALARDA OLMUYOR UNUTYRM DALGNLKLAA REZALET BURDA SAYENIZDE BU HUYUMDAN VAZGECECEM UMARIM:):)kaydirigubbakcemile5

alkışladık canım..kimimizinkinde gelişme var kimimizinkinde de gerileme :)) maşallah diyelim nazar değmesin :)

kızlar bacak bacak üstüne atmak zararlı mı biliyor musunuz..
bana gecen gün bir arkadaşım atma bacak bacak üstüne dedi..

YOK ARTIK ANAAAAAAAAAAAAUUUM BEN HEP ÖLE OTURUYORUM NORMAL HAYATTA OTURAMAMKIdelikafadulden

Ben de zararlı diye duydum, kan dolaşımını yavaşlatıyormuş, hatta dizlerden kıvırmak bile ii değilmiş, mümkün olduğu kadar düz tutmak ve mümkünse biraz yukarı kaldırmak (ayaklık falan kullanarak) en iyisiymiş

ay o nerden çıktı kızzzz
gerçi ben pek oturmam öyle ama
sebebi neymiş
karnımı sıkıştıryorki acaba
gerçi göbekler büyüyünce
oturmak kalkmak uzanmak yatmak yürümek
hepsi zor olacak zaten

:teytey:

:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: boşver onlarda hamiş sayılır :)

:):) WALLA BENMKIDE YALVRYRDU NE OLUR CAN BİŞİ CEKSIN GIDP ALAYIM FALAN BAKIYORDU BENDE TIK YOK CANM SUNU ISTYR BUNU ISTIYOR SINRDEN KENDI İSTEYP KENDI GIDP ALIP YIYORDUU:):)EHEEHEHEHEH BNCEDE ONLRDA HAMİŞ GİBİ BİŞİ SANRM PSIKOLOJIK ETKILENYRLR:):)HELE BİDE BU BEBEGI COK ISTIYORLARSAAşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…