- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #18.381
elhamra buldum kız , elif nun koy sen
sen de rahat et bacım biz de rahat edelim :sm_cool:
kihkihkihi ehehehheeh super yaaa çok iyi dusndun arkadasm bncede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi yap
ben genelde gardolabı açıyorum ve saatlerce kendime defile yapıyorummkaydirigubbakcemile3
ben eski kıyafetlerimi giyince bunalıma giriyorumfermuarlar kapanmıyo... dar geliyo.... falan
hamile olduğumu öğrendiğimde gittim 3 tane tayt aldım evde giyerim diye... bu aralar havalar iyi diye etek giyiyodum. bi hafta giymedim taytları dün bi giydim..... zıptıkçı gidi düttürücük oldu:çok üzgünüm:
kesinlikle katılıyorum elifnun süperevet evet elif nun çok güzel neden daha önce düşünemedik kesin elif nun kur ismini:roflol:
anaaa o kucağındaki minik kim yaa ay yerim ben onu maşallahhhh![]()
ben eski kıyafetlerimi giyince bunalıma giriyorumfermuarlar kapanmıyo... dar geliyo.... falan
hamile olduğumu öğrendiğimde gittim 3 tane tayt aldım evde giyerim diye... bu aralar havalar iyi diye etek giyiyodum. bi hafta giymedim taytları dün bi giydim..... zıptıkçı gidi düttürücük oldu:çok üzgünüm:
evet evet elif nun çok güzel neden daha önce düşünemedik kesin elif nun kur ismini:roflol:
bana yardım edinde bende takvim yapayım oğluma
ayy yerim onu ben yaaa.. maaşallahhh..oğlum teyzesi.ben siteye dün üye oldumda fazla bişey bilmiyorum
şimdi takvim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo:sinifsinif:
oğlum teyzesi.ben siteye dün üye oldumda fazla bişey bilmiyorum
şimdi takvim yapmaya çalışıyorum ama olmuyo:sinifsinif:
:roflol: bende iki tane almıştım siyah ve kahve tonu baktım olmuyor makası aldım lastigini kestim giyiniyorum tam oluyo o zaman:roflol:
benim göbeğin yanında bacaklarım da kalınlaşmış sanırım![]()
off dışarı mı çıksam ki ne yaaaaaaaaaaaaaaaa daraldım evin içinde beeeeenkafamçokkarıştı
benim de bacaklarım kalınlaştı canım..benim göbeğin yanında bacaklarım da kalınlaşmış sanırım![]()
off dışarı mı çıksam ki ne yaaaaaaaaaaaaaaaa daraldım evin içinde beeeeenkafamçokkarıştı