2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişi bekliyorum daha gitmedim acill cevap istiyorum mercimekli çorba nın yanına ne giderrr

bencede içimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız.ne kadar yaşayacağımızı kaderimizi kim bilebilirki .ben daha hamile kalmadan önce yelek ceket patik gibi şeyler örmüştüm.barkaç tane çıtçıtlı badi almıştım.şimdi yine istediğimi alıyorum.tabi abartmadan .çünkü çabuk büyüyor sıpalar.

ya zaten hamile olduğunu bilipde bebek kıyafetlerini görüp almadan geçebilene helal olsun yani ben ne beyensem alıyorum ailemdee öyle herkes bişeyler alıyo. alınıcak çok şey var anca biter yani. eskidenmiş o bebek doğmadan alışveriş yapmamalar ki zaten eski alınıcak pek bişey yokmuş bebek odası yok hazır bez yok genelde kundağa sararlarmış bi süre. ama şimdi öyle değilki insan herşeyi olsun istiyo

birkaç hafta öncede yazmıştım.lcw nin hamile kolleksiyonunda çok güzel şeyler var.bi tane bluz almıştım.üstünde minik ayaklar var ing.de tekmeleme gibi bişeyler yazıyor.daha değişikleride var.baby kolleksiyonuda açılmış.minicik giysiler çok şirinler ya gömlekler elbiseler küçücükler.bgn yine baktım.kot pantalon ama bedenimi bulamadım.başka bi mağazasına bakıcam sonra.fiyatlar da uygun başka yerkere görebi bakın derim

kocişi bekliyorum daha gitmedim acill cevap istiyorum mercimekli çorba nın yanına ne giderrr

kız çorbanın yanına herşey gider yahu kaydirigubbakcemile3
ama benim aklıma nedense köfte ve biftek geldi.. ay eve giderken aldırayım kocişe bari

kız çorbanın yanına herşey gider yahu kaydirigubbakcemile3
ama benim aklıma nedense köfte ve biftek geldi.. ay eve giderken aldırayım kocişe bari

yaf ağzımı sulandırmadan cevap verin limon köfte
kız daha pratik milli yemek makarna olur mu

ha ha ha yiyin yiyin şişin ben hala çıtırım kaydirigubbakcemile3

vaaa sulu sulu mu CADIARZU:uhm:

işte hani domatesi rendeleyip, yağda pişiriyon biraz tuz da koyup..
sonra makarnaya döküp karıştırıyon..
böyle 1 pakete 3-4 domates koyarsan sulu sulu bööle çok güsel oluyo.
ay daha geçen hafta yaptım 2 gün yedim hala ağzımı sulandırıyo..
kocam da şehriyeli pilav istedi, eve gidip onu yapacam daha.. yanına da biftek yapayım bari..

patlıcan seviyorsan patlıcan yemeği yap canım,
köfte patates tarzı fırında

ahada çok güzel bir fikir ama patlıcan hormanludur bu zamanda bende soğanlı patetesli kıymalı yaparım ama yarına çünkü eşime menüyü söyledim çorba makarna salata ayran turşucokacimcoook

kızlarrr biz aşerme zamanındayız farkındasınız demi:)

ha ha ha yiyin yiyin şişin ben hala çıtırım kaydirigubbakcemile3
valla ben 58 kilo ile başladım bi ara 59,600 oldum şimdi 59,400 üm kilo almamış gibiyim zaten çok fazla çıkartıyorum eşimde diyor sen bu gidişle kilo felan alamazsın
ye çıkar ye çıkar ...

aslında canım sarmısaklı tavuklu pilav istiyordu ama yanında da marul çorbası neyse onuda çarşambaya yaparım perşembeyle cuma kaldı perşembeyede belki bifteği kakalarım cumayada artık patetesli böğrek yaparız bu hafta bitti kızlar

Back
X