• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elhamra buldum kız , elif nun koy sen
sen de rahat et bacım biz de rahat edelim :sm_cool:

kihkihkihi ehehehheeh super yaaa çok iyi dusndun arkadasm bncede;);)zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

benim gibi yap
ben genelde gardolabı açıyorum ve saatlerce kendime defile yapıyorummkaydirigubbakcemile3

ben eski kıyafetlerimi giyince bunalıma giriyorum :D fermuarlar kapanmıyo... dar geliyo.... falan :(
hamile olduğumu öğrendiğimde gittim 3 tane tayt aldım evde giyerim diye... bu aralar havalar iyi diye etek giyiyodum. bi hafta giymedim taytları dün bi giydim..... zıptıkçı gidi düttürücük oldu :(:çok üzgünüm:

ben eski kıyafetlerimi giyince bunalıma giriyorum :D fermuarlar kapanmıyo... dar geliyo.... falan :(
hamile olduğumu öğrendiğimde gittim 3 tane tayt aldım evde giyerim diye... bu aralar havalar iyi diye etek giyiyodum. bi hafta giymedim taytları dün bi giydim..... zıptıkçı gidi düttürücük oldu :(:çok üzgünüm:

düttürücük :roflol:

:roflol: bende iki tane almıştım siyah ve kahve tonu baktım olmuyor makası aldım lastigini kestim giyiniyorum tam oluyo o zaman:roflol:

:roflol: bende iki tane almıştım siyah ve kahve tonu baktım olmuyor makası aldım lastigini kestim giyiniyorum tam oluyo o zaman:roflol:

benim göbeğin yanında bacaklarım da kalınlaşmış sanırım :D

off dışarı mı çıksam ki ne yaaaaaaaaaaaaaaaa daraldım evin içinde beeeeenkafamçokkarıştı

off dışarı mı çıksam ki ne yaaaaaaaaaaaaaaaa daraldım evin içinde beeeeenkafamçokkarıştı

çık çık durdugn hata bence bebişini gezdirseneeeee:D biz cıkamyz sen cık bari:(

ayy okudum bitti sizin yüzünüzden bu çocuklar çenesi düşük doğacaklarrr

benim de bacaklarım kalınlaştı canım..
zaten vucut tipim öyleydi yani kalın bacaklıydım hep kendim ne kadar ince olursam olayım..
şimdi de kilo alınca direkt bacaklar ve kalcadan aldım offf

Back
X