D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #44.481
istersen çoooook çoooook küs
mafoldumben
çooooooooooookkkk çooooooookkkk hatta ççççççççççoooooookkkkkkkkk daha küstüm ve gidiyorum bu kez.
benı unutun hıc olmamısım farzedınmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istersen çoooook çoooook küs
mafoldumben
ukla tesselli eder seni koş onun kollarına sen mafoldumbençooooooooooookkkk çooooooookkkk hatta ççççççççççoooooookkkkkkkkk daha küstüm ve gidiyorum bu kez.
benı unutun hıc olmamısım farzedınmafoldumben
gelsinn yewrumm züt annem benim o hem:umursamaz:ukla tesselli eder seni koş onun kollarına sen mafoldumben
gelsinn yewrumm züt annem benim o hem:umursamaz:
ilginç bir link incelemek lazım
Hımmm a.s
kocamı hayatta kaldırıp götüremem bilmiyorumkismile13-14 Şubat'ta İstanbul'da kursları varmış.
Birinci Gün
Yemek Molası 1230--1400
- Ders 1 Doğuma hazırlık nedir? / Rahim doğumda nasıl çalışır? / Korku doğumu nasıl etkiler? / Doğumda ağrı olmalı mı? / Beden zihnin robotudur-Zihin egzersizleri
- Ders2 Doğumun evreleri / Doğum Nefesi ve Gevşeme egzersizlerine giriş / Derin gevşeme
Ders3 Doğum anı ve bebeğin doğumu / Bedeniniz sizinle birlikte sizin için çalışıyor /Nefes egzersizleri II
Ders4 Doğumda etkili hormonlar / Bebekler herşeyi hissediyor / Bebeğe saygılı doğum nasıl olmalıdır? / Bebeğinizle bağ kurma / Doğumda nefes uygulamaları III
İkinci Gün
Yemek Molası
- Ders 5 Doğumda müdahaleler ve bunların etkileri nelerdir ? / Doğum Yardımcısının görevleri / Gevşeme ve imgeleme
- Ders6 / Sezaryen nedenleri /Doğumda anestezi yöntemleri /Doğumda nefes uygulamaları IV
- Ders7 / Doğum planlama / Sağlıklı Doğal Doğum pozisyonları ve avantajları / Ikınma teknikleri / Nefes uygulamaları VI
- Ders 8 / Doğum sırasında kullanılan ilaç dışı rahatlatıcı teknikler / Doğum yaşatma
kocamı hayatta kaldırıp götüremem bilmiyorumkismile
evettt delikafaduldenKızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben istiyorum ama epidural sezeryan olursammm:ecrin_bebek:Kızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
benimde fotocu mevzusu tesadüf oldu
kardeşimin arkadaşı fotocu
ama erkek olduğu için doğuma sokmuycam
doğum öncesi ve sonrasında buluncak
tabi ben saçma sapan bi günde ve saatte doğurmazsam
çocukcaaz bazen şehirdişında oluyo
evettt delikafadulden
HEHEHE BEN KOCAMA BAHSETTIM HAYATIM NE GEREK VAR BİZ CEKERIZ DEDI SANIRIM PARASI FAZLA GELDI EHEHEHE:) GICIK KOCAMMM NE CİMRİ CIKTI AY BEND EONUN İNADINA HIRSLA PARA HARCIYORUM İŞTE:d