• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çooooooooooookkkk çooooooookkkk hatta ççççççççççoooooookkkkkkkkk daha küstüm ve gidiyorum bu kez.

benı unutun hıc olmamısım farzedınmafoldumben
ukla tesselli eder seni koş onun kollarına sen mafoldumben

ilginç bir link incelemek lazım

13-14 Şubat'ta İstanbul'da kursları varmış.

Birinci Gün

• Ders 1 Doğuma hazırlık nedir? / Rahim doğumda nasıl çalışır? / Korku doğumu nasıl etkiler? / Doğumda ağrı olmalı mı? / Beden zihnin robotudur-Zihin egzersizleri
  • Ders2 Doğumun evreleri / Doğum Nefesi ve Gevşeme egzersizlerine giriş / Derin gevşeme
Yemek Molası 1230--1400

Ders3 Doğum anı ve bebeğin doğumu / Bedeniniz sizinle birlikte sizin için çalışıyor /Nefes egzersizleri II

Ders4 Doğumda etkili hormonlar / Bebekler herşeyi hissediyor / Bebeğe saygılı doğum nasıl olmalıdır? / Bebeğinizle bağ kurma / Doğumda nefes uygulamaları III

İkinci Gün

• Ders 5 Doğumda müdahaleler ve bunların etkileri nelerdir ? / Doğum Yardımcısının görevleri / Gevşeme ve imgeleme
  • Ders6 / Sezaryen nedenleri /Doğumda anestezi yöntemleri /Doğumda nefes uygulamaları IV
Yemek Molası

• Ders7 / Doğum planlama / Sağlıklı Doğal Doğum pozisyonları ve avantajları / Ikınma teknikleri / Nefes uygulamaları VI
  • Ders 8 / Doğum sırasında kullanılan ilaç dışı rahatlatıcı teknikler / Doğum yaşatma

13-14 Şubat'ta İstanbul'da kursları varmış.

Birinci Gün

• Ders 1 Doğuma hazırlık nedir? / Rahim doğumda nasıl çalışır? / Korku doğumu nasıl etkiler? / Doğumda ağrı olmalı mı? / Beden zihnin robotudur-Zihin egzersizleri
  • Ders2 Doğumun evreleri / Doğum Nefesi ve Gevşeme egzersizlerine giriş / Derin gevşeme
Yemek Molası 1230--1400

Ders3 Doğum anı ve bebeğin doğumu / Bedeniniz sizinle birlikte sizin için çalışıyor /Nefes egzersizleri II

Ders4 Doğumda etkili hormonlar / Bebekler herşeyi hissediyor / Bebeğe saygılı doğum nasıl olmalıdır? / Bebeğinizle bağ kurma / Doğumda nefes uygulamaları III

İkinci Gün

• Ders 5 Doğumda müdahaleler ve bunların etkileri nelerdir ? / Doğum Yardımcısının görevleri / Gevşeme ve imgeleme
  • Ders6 / Sezaryen nedenleri /Doğumda anestezi yöntemleri /Doğumda nefes uygulamaları IV
Yemek Molası

• Ders7 / Doğum planlama / Sağlıklı Doğal Doğum pozisyonları ve avantajları / Ikınma teknikleri / Nefes uygulamaları VI
  • Ders 8 / Doğum sırasında kullanılan ilaç dışı rahatlatıcı teknikler / Doğum yaşatma
kocamı hayatta kaldırıp götüremem bilmiyorumkismile

Kızlar Şımdı elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

benimde fotocu mevzusu tesadüf oldu
kardeşimin arkadaşı fotocu
ama erkek olduğu için doğuma sokmuycam
doğum öncesi ve sonrasında buluncak
tabi ben saçma sapan bi günde ve saatte doğurmazsam
çocukcaaz bazen şehirdişında oluyo

Kızlar Şİmdİ elhamra dıger topıcte yazınca sormak aklıma geldı doguma fotocu sokcakmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Evet. Bir iki isim var aklımda ama öncelikle şengül pallıyla görüşmeyi düşünüyorum. Nisanda gidip görüşücem anlaşırsak o yada onun ekibinden biri girsin istiyorum.

benimde fotocu mevzusu tesadüf oldu
kardeşimin arkadaşı fotocu
ama erkek olduğu için doğuma sokmuycam
doğum öncesi ve sonrasında buluncak
tabi ben saçma sapan bi günde ve saatte doğurmazsam
çocukcaaz bazen şehirdişında oluyo

HEHEHE BEN KOCAMA BAHSETTIM HAYATIM NE GEREK VAR BİZ CEKERIZ DEDI SANIRIM PARASI FAZLA GELDI EHEHEHE:) GICIK KOCAMMM NE CİMRİ CIKTI AY BEND EONUN İNADINA HIRSLA PARA HARCIYORUM İŞTE:d

HEHEHE BEN KOCAMA BAHSETTIM HAYATIM NE GEREK VAR BİZ CEKERIZ DEDI SANIRIM PARASI FAZLA GELDI EHEHEHE:) GICIK KOCAMMM NE CİMRİ CIKTI AY BEND EONUN İNADINA HIRSLA PARA HARCIYORUM İŞTE:d

kız normalde bende öle parayla fotocu cagırmam
bu arkadas bize hediye olarak getircek kendiniaklinialirimsmile

Back
X