• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

En Güzel Bebek Yemekleri
neyle başlayım bebeğime yemek yedirmeye derken çok hoşuma giden bi site buldum hemen minik kağıtlara yazıp dolaba yapıştırdım bakıp bakıp yaoparım kuzucuma kolay gelsin herkeze kızlar

Son düzenleme:
nursena sağol canım. tüm annaler için süper bir site. hele ki benim gibi ilk bebeği olup ne yapcam diye kara kara düşünenler için. senin yöntemde süper. bende hemen ayına uygun yemek tariflerini yazıp buzdolabına yapıştırıcam. tabi bizim ek gıdalara daha bir ayımız var. sabırsızlıkla bekliyorum.

benim sorunumda aynı. sakın pes etme. benim oğlumda 3.5 aylıkken başladı. ilkte memeyi reddediyo zannettim. ama meğersem alttan gazı geldiği için veya kakası geldiği için kendini geri itiyormuş. artık bir gögsümü veriyorum emiyo. gaz sancısı gelince kendini geriye atıyo. bende alttan gazını çıkarttırıp veya kakasını yaptırıp bi 10 dakika sonra tekrar gögsüme koyuyorum. o zaman emiyo. gaz sorunu için doktor "bio gaia" adında bi damla önerdi. düzenli kullanımda etkisini gösteriyormuş. bakalım izlemedeyiz.

Bende babuline şurup aldım ondan veriyorum. bakalım sanki daha iyiye gidiyo gibi ama bi anı bi anını tutmuyo şaşırdım bende naapcağımı. Düzelirler inşallah...

nursena sağol canım. tüm annaler için süper bir site. hele ki benim gibi ilk bebeği olup ne yapcam diye kara kara düşünenler için. senin yöntemde süper. bende hemen ayına uygun yemek tariflerini yazıp buzdolabına yapıştırıcam. tabi bizim ek gıdalara daha bir ayımız var. sabırsızlıkla bekliyorum.

bebişin ne zaman doğdu benimki 23 haziran doğumlu

Bende babuline şurup aldım ondan veriyorum. bakalım sanki daha iyiye gidiyo gibi ama bi anı bi anını tutmuyo şaşırdım bende naapcağımı. Düzelirler inşallah...

senin ki de oğlan galiba. ahhhhhhhh ahhhhhh bu oğlan analarının çekisi ne zaman biter. aynen dediğin gibi. bir anı bir anını tutmuyo. bi de benimkinde geç yatma ve 2 saatte yakın uyumamak için direnme huyu var. eşimle her akşam o uyuduktan sonra ertesi akşam nasıl uyutsak diye stratejiler ürete ürete bi hal olduk.şimdiye kadar hiç biri tutmadı:))))) böyle böyle büyüyecekler işte.

senin ki de oğlan galiba. ahhhhhhhh ahhhhhh bu oğlan analarının çekisi ne zaman biter. aynen dediğin gibi. bir anı bir anını tutmuyo. bi de benimkinde geç yatma ve 2 saatte yakın uyumamak için direnme huyu var. eşimle her akşam o uyuduktan sonra ertesi akşam nasıl uyutsak diye stratejiler ürete ürete bi hal olduk.şimdiye kadar hiç biri tutmadı:))))) böyle böyle büyüyecekler işte.

Al bendende o kadar. Bide bizimkisi sallamadan uyumuyo ya beşiğinde yada battaniyeyle saatlerce sallıyoruz. O aradada bi ses olması lazım valla bacağım morardı ses çıkarıcam diye pat pat vurmaktan. Stratejilerinizden biri tutarsa haber verirsin bende denerim :))

Al bendende o kadar. Bide bizimkisi sallamadan uyumuyo ya beşiğinde yada battaniyeyle saatlerce sallıyoruz. O aradada bi ses olması lazım valla bacağım morardı ses çıkarıcam diye pat pat vurmaktan. Stratejilerinizden biri tutarsa haber verirsin bende denerim :))

benım oglan cabuk uyuyor ama hasta olursa huysuz olursa ayagımda sallıyorum sallarkende aglıyorsa ıkı kolunuda tutup onun sesını bastımak içinn eee eee eee diye yuksek sesle soyluyorum ozaman susuyooo hemen pes etmıyorum eli mahkuuum gozler bayılıyooo veeee uyuyor

alatariell lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

2 haziran doğumlu canım. ek gıdalara 6. aydan önce geçmeyin dedi doktorumuz. sen herhalde başlamışsın ek gıdalara. nasıl bari uyum sağladı mı senin ufaklık.
yavaş yavaş başlıyorum sütüm yok denecek kadar azaldı doymuyo ema rendeliyorum 1 öğün şimdide patates havuç koydum ocağa bakalım yicekmi geç kalma dru dinleme bence kızımda dinledim yok yemiyo hiç bişey şimdi az az meyve suları ver bence eskiden mamaı varmış annem unu kavurur verirdim diyo

size bi yöntem sunayım saç kurutma makinesini çalıştırın susucakmı bakalım uyurken

size bi yöntem sunayım saç kurutma makinesini çalıştırın susucakmı bakalım uyurken

nursenaaaaaaaa sakiiiiiiinnnnnn sunma bu yontemiiii sakinnnnnn
ben sac kurutma makinesi magduruyum kaydirigubbakcemile3
kizim onceleri kendi kendine uyurdu ama 2 hafta hasta oldu yavrum,burnu tikaniyordu,uyuyamiyordu,sonra da kulagi iltihaplandi derken kucagimda uyuttum rahat uykuya dalsin diye,ama kucakta uyumayi sevmiyor.ya da uyuyor yerine birakinca uyaniyordu...neyseee....sonra fon makinasini denedim,simdi alisti,,,,onsuz uyumuyorrr.
hatta bazen uyudugunda fonu kapatirsam uyaniyor...
simdi bu yontemden kurtulmaya calisiyorum ama bakicimiz da oldugu icin biraz zor...
kendi kendine uyutmayi ogreticem,ama bakici bazen kucaginda yatiriyor (bana soylemiyor tabi ama biliyorum kizimin huysuzluklarindan)

benım oglan cabuk uyuyor ama hasta olursa huysuz olursa ayagımda sallıyorum sallarkende aglıyorsa ıkı kolunuda tutup onun sesını bastımak içinn eee eee eee diye yuksek sesle soyluyorum ozaman susuyooo hemen pes etmıyorum eli mahkuuum gozler bayılıyooo veeee uyuyor

aynı yöntemi ben de uyguluyorum yazık uyumak mecburiyetinde kalıyor..kafamçokkarıştı

ooooofff ooofff su uyku meselesi :sinifsinif: bazen delircek gibi oluyorum.. mesela az önce uykusu var gözünü çıkarcak ovalamaktan ama yok uyumuyo şimdi emdi ve uyudu kendileri ne zaman isterlerse o zaman uyuyorlar ... bizim de akşamları uyumucam diye yırtınması var 1 saati geçiyor uyutma çalışmaları... ah şöyle uykusu gelince kendi kendine uyusa... :P heerkese kolay gelsin kızlar.. bence uyku meselesi en zor şeylerden biri...

kızlar sizi korkutmak istemem ama ayy ben gece 3 lere kadar oturuyodum zırnık uykusu yokdu yaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Arkadaşar, kızım 5 ay 1 haftalık oldu. Ama emmeyi tamamen bitirdi. Gerçi benim sütüm iyice azaldı belki yavrum da ondan gıcık oldu bilmiyorum ya. Geçen hafta en çok 20 cc sağabildim şok oldum. Bugün 10 cc bile zor çıkıyor. Sütüm gitti. Geçmiş olsun, çok üzgünüm ya..

şu sılayı görürsem varyakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Back
X