• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim sen niye panik yapiyorsun ki ?bebegin daha 5 ayini bile bitirmemis.tickerde oyle yaziyor 4ay 3haftaymissiniz.hele bi 5 ayina girsin biraz zaman gecsin gunden gune degisiklikleri farkedeceksin.

benimki 11inde bitirecek ama hala dönmüyo benimkide panik yapsammı artık doktor olbilir dedi ama:26:

ayır canım çözemedik bir trlü uyanınca hemen emzirmeye çalışıyorum bazen emiyo bazen emmiyo gündüz sağmaya devam ediyorum çoğu zaman.ama gittikçe süt azalıyo ya.senin nasıl devam ediyor canım?

Bende önce sallayıp uyku haline getiriyorum. Sonra emziriyorum. Uyanınca almıyor şimdi gözü kapalıyken emiyor sadece.6. ay..da rahatlarız heralde biraz ek gıdalar başlayınca

herşeyden tattırıyorum ben alışşın diye dönebiliyor artık ,ayaklarınla fazla hasır neşir durumda ,ayaklarını tanımaya çalışıyor ,bide bayramdan itibaren dişimiz çıkmaya başladı gerçi oğlum 5e girmeden çıkarmıştı ilk dişini ama , bide adet olanınız varmı içinizde olacakmışım gibi bel ağrısı çekiyorum

Son düzenleme:
kıslaaarrr slmmm bizimki yemek hastası olduuu gittti cocuk mama verme yemek er dıyor resmen ben daha tam olarak ek besıne baslamadım ama yogurda bayılıyorrrr bızım yedıgımız yemeklerden yemek istıyor tatlıyla aramız cok yok tuzlu sevıyor benım oglum ama yınede tatlıyada hayır demez yuzunu ekşitsede yemem demez :) ayyy ınş hep boyle olur bu bebişlerrrrr ama bende yavaş yavaş ek gıdaya başlıcam mecburen

kıslaaarrr slmmm bizimki yemek hastası olduuu gittti cocuk mama verme yemek er dıyor resmen ben daha tam olarak ek besıne baslamadım ama yogurda bayılıyorrrr bızım yedıgımız yemeklerden yemek istıyor tatlıyla aramız cok yok tuzlu sevıyor benım oglum ama yınede tatlıyada hayır demez yuzunu ekşitsede yemem demez :) ayyy ınş hep boyle olur bu bebişlerrrrr ama bende yavaş yavaş ek gıdaya başlıcam mecburen

başla canım ya yiyien yemek seçmeyeyn çocuk kolay oluyo

ben ne mama verdim nede sadece yoğurt meyve püresi verdim herşeyin tadına baktırdım yemeyi seviyor zilli neyseki gıkı çıkmıyor gelişimindede problem yok:82:

evet haklısın canım bugun biz yemek yerken onada corba verdım kaşıgın ucundan ayyy yıne ver dıye cıglık atıyooor obur olcak bu gıdışle iyice şişecek

bızımkıde mama almıyorrr gunde bır ogun muhallebı gerı kalan zamanda sadece emzırıyorum ben işteyken muhallebı yıyor mecburen sutumu sagsamda bıberon almadıgı ıcın sutum kalıyor o yuzden sutumle muhallebı yapıyorlar onu yıyor bende hep tattırdım

kızlar hepiniz uyuyosunuzdur şimdi ne güzel ben hala bebişi salıyorum kaç saattir uyanık emzirmek istedim emmedi muhallebi yaptım yemedi zorla yedirdim deli olucam ne versem ne yapsam yemiyo emmiyo eskisi gibi uyumuyoda önceleri aksamları bir kere muhallebi yapıp veriyodum yiyodu emiyoduda şimdi ne yiyo ne emiyo sallıyorum uyuyunca emziriyorum 3 ,4 kere çekip bırakıyo çok üzülüyorum niye böyle yapıyo bebeğim hiç bisey yemiyo nasıl yediricem bilmiyorum gündüzleri hiç emmiyo geceleride uyuduktan sonra emiyo

günaydıııııınn.iştahsızlıkları diştenbence.benim kızım memeyi reddetmiyordu hiç,kilosuda gayet yerinde ama bu aralra çok iştehsız,3-4 dk emiyor bırakıyor.alt sol dişi bembeyez olmuş çıkmak üzere.alt dişde bukadart zorlanırsak azı dişlerde yandık:18:

Back
X