2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim peki su veriyomusun

Evet canım dr günlük 150 cc su ver dedi. Ben bu ay ek gıdaları tanıtmak amaçlı başladık 6. ayda zorluk çekmeyelim diye. ek gıda verince suda veriliyo.Sadece yoğurt kabak havuç elma armut patates veriyorum. Her gün birinden azar azar tattırıyorum.

cnm sadece emzırıyorsan cok fazla vermesende olur ama mama verıyorsan mutlaka su verrr benceee aaa senınkı hıc emmıyorya şu sutlu pirinçli muhallebıler var ona kendi suyunu katıp vermeyı deneseneee

canım benimde oğlum öyle iştahsız emmek istemiyor.ek gıda almıyor.sen geceleri 2-3 saate kalk emzir.3 saati geçirme.ben telefonu kuruyorm.şimdi biraz daha düzeldi 4 ayda çok kötüydü.birde kaşık mamalarını den.gündüz onlardanda verebirsin arada.gece yatmadan 8 gibi muhallebi yada kaşık maması veriyorum. muhallebiyide prinç unuyla yapıp içine mama ilave ediyorum.milupanın milumili kullanıyorum.işte öle umarım en kısa zamanda düzelir.

ada masal'ımın dişi çıkmış teyzeleri
damağında beyzlık vardıı,annem dediki cam bardağıal vur bakalım diş sesi gelicekmi,bende yaptım cık cık cık yapıyooo,dişinin ucu pirinç gibi gelmiş:))

aa hadi gözünaydın annesi darısı bizimkilerin başına kaç aylıktı ada masal

kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz doktor bana sütle yapabilirsin dedi.yapanlar bana tarif verebilirmi.bide ek gıdaya başlayanlar su veriyomusunuz bebeklerinize

canım ben yoğurt daha vermedim ama ek gıdayada bir haftayı geçti başlayalı suyu ben bir haftalıkken vermeye başladım çünki ağzında pamukçuk oluyodu kimi doktor su ver diyo kimide verme diyo ama ben veriyorum günde 2 defa 3-4 kaşık

aa ne güzel pastorize sütle oluyomuymuş bende başlayayım ozaman buğün yoğurt yapmaya teşekür ederim canım valla bilmeyen herkes öğreniyo burda bişeyler su bardağına yapıosun dimi yoğurdu

hadi hayırlı olsun ...biz de çıkarsak bir de rahatlasak...

aaaaa ne güzel çok sıkıntısı olmuşmuydu
canım benim kzıım normalde geceleri hiç uyanmazdı,1 haftadır 2-3 defa uyanıp emmek istedi,bide iştahında azalma oldu özellikle akşamları.
aa hadi gözünaydın annesi darısı bizimkilerin başına kaç aylıktı ada masal
sağol teyzesi,aminn.kızım4 haziran doğumlu yaklaşık 1 hafta sonra 6sını doldurucak.

canım benim kızımda önce 2 günde bi kakasını yapıyodu ama ek gıdaya başlayalı sabah akşam yapıo demkki doymuyomuş çocuk seninkide doymadığım için yapmıyodur ve uyumuyodur çocuk doydunmu 2 saatte bi uyur rahat

sağol canım valla rahatlamak yok bundan sonra,altlar kolay çıkıyormuşda üstler ve azılar zor çıkıyormuş,insan heyecan yapıyor biran önce göriyim diye işte.

ee evet orası öyle ama en azından diğerleri gelene kadar bir rahatlık olur..:)

bizimkinin çok kaşınıyor her yere saldırıyor çünkü, salya desen oooooo..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…