teşekkür ederim peki su veriyomusun
Günaydın kızlar! benim kızım da çok iştahsız.. neredeyse hiçbirşey yemiyor :93: ne yapacağımı şaşırdım.. görünürde diş miş falan da yok... niye böyle yapıyor anlamadım...
sürekli uyurken besliyorum ama akşam oldumu saat 9 da benim kızım uyuyor ve sabaha kadar hiç uyanmıyor ben de bu düzenini bozmayayım diye hiç gece beslemiyordum ama 2 gündür gece saat 3-4 gibi kalkıp sütümü sağıp veriyorum ... şimdide gece bu şekle alışır da sürekli uyanır diye korkuyorum... off ne yapacağımı şaşırdım.. bana yardım edecek fikri olan varsa dinlemeye hazırım...
ayyy zasa senın şu avatarındakı gıbı oldugumu duşenemıııyyooooruummm
ada masal'ımın dişi çıkmış teyzeleri
damağında beyzlık vardıı,annem dediki cam bardağıal vur bakalım diş sesi gelicekmi,bende yaptım cık cık cık yapıyooo,dişinin ucu pirinç gibi gelmiş:))
damağında beyzlık vardıı,annem dediki cam bardağıal vur bakalım diş sesi gelicekmi,bende yaptım cık cık cık yapıyooo,dişinin ucu pirinç gibi gelmiş:))
kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz doktor bana sütle yapabilirsin dedi.yapanlar bana tarif verebilirmi.bide ek gıdaya başlayanlar su veriyomusunuz bebeklerinize
kahvaltıda ne veriyosun canım yoğurdu nasıl yapıyyorsunn
Bizim dr günlük pastorize süt kullanabilirsin dedi. Ben hergün bardağa mayalıyorum. Ertesi günde mayaladığım yoğurdu maya olarak kullanıyorum böylece git gide saflaşıyor. Sütü güzelce kaynat bayağı kaynasın ama. Sonra bir bardağa koy ve soğut. Parmağını yakmayacak sıcaklığa ( Ilık ) gelince bir tatlı kaşığı yoğurt koy karıştır sonra güzelce sar kaloriferin üstüne koyabilirsin. Sonradan kımıldatma ama. 3 saat sonrada dolaba koy birazda orda beklesin. Taşgibi yoğurt oluyo valla. Hı bide mayalarken tavşan gibi yat, taş gibi kalk demeyi unutma :))
sürekli burnu tıkanıyo
15 dk arayla uyanıyoruz biz biliyomusunuz
kafama huni takmaya az kaldı:2:
canım benim kzıım normalde geceleri hiç uyanmazdı,1 haftadır 2-3 defa uyanıp emmek istedi,bide iştahında azalma oldu özellikle akşamları.aaaaa ne güzel çok sıkıntısı olmuşmuydu
sağol teyzesi,aminn.kızım4 haziran doğumlu yaklaşık 1 hafta sonra 6sını doldurucak.aa hadi gözünaydın annesi darısı bizimkilerin başına kaç aylıktı ada masal
yok canım katılıyorum fikrine zaten 2 günden beri öyle yapıyorum.. ama neden hiçbirşey yemiyor anlamadım.. daha önce günde 2 kez falan kaka yapardı şimdi 2-3 günde bir yapıyor.. sanırım az yediği için.. dün oturup 2 saat ağladım ne yapıcam diye.. çok üzülüyorum da ama elimden bişey gelmiyor.. uyumasını bekliyorum beslemek için.. önceden gün içinde çok kez uyurdu şimdi artık çok fazla da uyumuyor.. kafayı yiyeceğim....
hadi hayırlı olsun ...biz de çıkarsak bir de rahatlasak...
sağol canım valla rahatlamak yok bundan sonra,altlar kolay çıkıyormuşda üstler ve azılar zor çıkıyormuş,insan heyecan yapıyor biran önce göriyim diye işte.
ee evet orası öyle ama en azından diğerleri gelene kadar bir rahatlık olur..:)
bizimkinin çok kaşınıyor her yere saldırıyor çünkü, salya desen oooooo..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?