2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sürekli burnu tıkanıyo
15 dk arayla uyanıyoruz biz biliyomusunuz
kafama huni takmaya az kaldı:2:

canım aynen ben de öyle ama burun tıkanıklığı değil sorunumuz sank huy değiştiriyo bi gecede 5 defa kalkıyorum ağlamasına yaa

nasıl yani hiç uyanmıomusunuz
yokya beni Allah imtihan ediyo valla

kesinlikle beni de((

i
hadi gözünüz aydın olsun canım darısı başımıza bi haftadır çok ama çok huzursuz geceleri de öyle,3aydır salyamız akıyo eller hep ağızda bilmiom belki bizimki de çıkacaktır.bihaftadır ölüyom yaaa topiğe bile giremiyom vakit buldukça evişi yapıom.eşime ben yakında bakırköylük olurum bak görürsün diyomm

benim kızımında eli sürekli ağzında salyada var ama şişme bile yok ne zaman çıkar acaba

En doğrusu canım ama taze keçi sütünü nerden bulacaksın ben çok araştırdım bayramda eşimin memleketine gittik yani Adanaya çek keçi besleyen buldum ama hepsi keçilerin hamile olduğunu söledi 1ay sonra doğum yapıcaklarmış ozaman süt verirlermiş bende şimdi marketten pastorize keçi sütünden yoğurt yapıyorum başka çare yok :89:

canım pastorize keçi sütü hangisi marka verirmisin

sağol tatlım,inşallah kolay çıkarırlar yaaa..
benıde yakında bakırkoye yatıracaklar
zıyaretıme gelırsınız dımı kızlarr
:))

zasa canım ne güzel.. senin kızın maşallahı var.. benim kızım da hiç birşey yemiyor eller hep ağızda , alya zaten son 2 aydır var ama diş etlerinde falan hiç bir belirti yok.. enfeksiyon gibi bir durum olmasından korkuyorum.. inşallah dişdir

canım pastorize keçi sütü hangisi marka verirmisin

sadece Kay var canım zaten başka firmalar keçi sütü üretmiyorlar birde ben daha peynir vermedim ama televizyonda bilindik bir kanal değil bir çiftlik rekamı veriyolardı %100keçi peyniri satıyolardı 3kilosu 60 tl annem 1ay önce ordan bize alıp yollamıştı tadı güzel ve keçi peyniri olduğu bariz orttada ama biraz tuzluydu bilmiyorum alsammı yine karar veremedim sen peki keçi sütünü nerden taze buluyosun bende İstanbulda araştırmak istiyorum 1ay sonra doğurunca

canım ben daha almadım keçi sütü ama sek günlük süt var anne sütüne yakın yazıyo ondan yoğurt yapacam

canım ben daha almadım keçi sütü ama sek günlük süt var anne sütüne yakın yazıyo ondan yoğurt yapacam

Canım sek günlük süt inek süütü dimi? ama anne sütüne yakın demesi ppek inandırıcı değil mamalardada bunları diyolar ama anne sütüne yakın dedikleri zaman ben daha çok almaya çekiniyorum gerçi günlük olması tam pastorize olmasından daha iyi ama malesef keçi sütündede günlük süt satmıyolar

Bire dikkatimi çekti bende biraz önce sek günlüksüt içtimde kutusunu sehpanın üstüne bırakmışım ama üstünde öle bişiy yazmıyor sen nerden duydun anne sütüne daha yakın olduğunu?

sağol canım benim.enfeksiyon falan değildir,bizimki 3aydır salya akıtıyorr normal yanii.korkma.birden çıkarır.

olurmu canım sek şişe sütün üstünde yazıyo .dikkat: günlük pastorize süt, anne sütüne en yakın, en vitaminli süttür yazıyo

olurmu canım sek şişe sütün üstünde yazıyo .dikkat: günlük pastorize süt, anne sütüne en yakın, en vitaminli süttür yazıyo

Tamam tatlım ben karton günlük süt almıştım onun üzerinde yazmıyordu şişede yazıyordur peki canım inek sütünden yoğurt yapmanın herhangibi bir zararı yok dimi bende yarın şişe süt alıyım bari ondaan yoğurt yapıyım

slm kizlar nasilsiniz
dislerden konu acilmis bakiyorum bizde huzursuzuz her zamanki gibi ama dis mis hicbiseyimiz yok

canım onu bilmiyorum internetten araştıracam şimdi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…