2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım buldunuz mu doktor?

bu salı günü altıncı ay kontrolü var. devlet hastanesinde daha önce adını verdiğim çocuk cerrahı ile bir görüşelim dedik. sonrada anadolu hastanesinde mükrem beye bir soracaz.önereceği biri var mı? hem bakalım özelde ne kadara mal oluyor bir öğrenelim. ama gözüm çok korkttu valla. nasıl olcak bilemedim. onun ağlamasına aşı olurken bile dayanamıyorum. ki aşı olurken 1 dakika içinde olup bitiyo hemen kucağa al sakinleştir. bunda ağlayacakta ağlayacak. kucağa alamayacaım. feride26'nın ki iğne vurulduktan sonra susmamış. benim ki de ayn ı olur gibi geliyor. kucağa alıp şöyle sarılmadıktan sonra susmaz.
bakalım salı gidelim ben sana durumu bildiririm canım.

herkeslere iyi hafta sonları
nasılınız bakalım ?

ıkıncı bebelrden bahsedılmıs maasallah dıyorum sıze.
ben kesınlıkle düşünmüyorum kardeş :18:

tesekkurler sanada iyi hafta sonlari canim
valla bende ikinci bebegi hic dusunmek bile istemiorum o sikintilari tekrar yasama hayali bile cildirtio beni ama bi taraftanda yarin bize bisey olsa kizim yapayanliz kalir sarilacagi bi kardes olmasi lazim ama nasil????
herkeslere iyi hafta sonları
nasılınız bakalım ?
:18:
ıkıncı bebelrden bahsedılmıs maasallah dıyorum sıze.
ben kesınlıkle düşünmüyorum kardeş :18:

ikinci çocuğu kardeşim hala evlenmemiş ve yanımda kalıyo olursa evet düşünürüm. çünkü anca 3 kişi yetiyoruz benim afacana. teyzesi babası ve ben süper üçlü olduk valla. hele ilk aylarda eşim işe gittiğinde oğlumla tek başıma ilgilenmem imkansızdı. kardeşim sağolsun sağ kolum oldu valla. kızcağız daha evlenmeden çocuk bakımı hakkında usta oldu. haa bir de 2. çocukta kolik olmasın.

oyy oyy elal size yaa 2. cocuklr 3.cocuklrrrr maşallah bende dusunemıyrm uuuzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn süre:)

kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz? ben iç bodylerini, ağız mendillerini ve önlüklerini ütülüyorum.. siz? ne zamana kadar ütülemek gerek acaba?

kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz? ben iç bodylerini, ağız mendillerini ve önlüklerini ütülüyorum.. siz? ne zamana kadar ütülemek gerek acaba?

ben ütülüyorumm,evleneene kadar ütülerim sanırım,çünkü kendimizinde herşeyini ütülüyorum.

ne yalan soyleyeyım utulemıyorum bazen utuluyorum boş vaktım olursa oda ama genelde utulemıyorum gerekte duymuyorum valla benım işim başımdan aşkın hem işe gıdıyorum eve gelıp cocuk bakıyorum ev işi falan derken cok zooorrr ama bebegıme temız baktıgıma ınanıyorummm

bende ütüleyemiyorum ki bebeğim kucağımdan inmiyo arada bi uyuyo anca işlerimi yapabiliyorum kendi ütümü bile zar zor bazende eşim yapıyo aslında genelde eşim yapıyo desem yalan olmaz

Meraba kızlaaarrr nasılsınız.2.bebiş düşünen varmıııııııııı Ben inşallah 2012 haziranda hamile kalmayı planlıyorum ve 2013martta doğum inşallah.Dün arkadaşım geldi çocuklarının arası 2.5 yaşve gayette iyi maşallah.Hem annem şimdi sağlığı yerindeyken büyütür torunlarını.
Bu arada oğlunu sünnet ettiren varmı.Bize doktorumnuz 1yaşından sonra önerdi ama ben 7 aylıkken yani sömestrda yaptırmak istiyorum.Veee oğlumun kıyafetlerini 2.aydan sonra ütülemeyi bıraktım.Valla benimde vaktim olmuyo işten eve evden işe arta kalan zamnda oğlum.Bende eşimin üzerine ütüyü yıkmış durumdayım zaten

kahorihama ben de ayni senin gibi dusunuyorum ikinci bebegi.Allah kismet ederse saglik olsun da.
Sen iyisin gene kizimin kiyafetlerini 40dan beri utulemiyorum.
o zamanlar kizim cok zayifti,utuledigimde kiyafetleri torba gibi oluyordu.pamuk oldugu icin buyuyordu sanki sicak degdirince.kizim body-lerin icinde yuzuyordu adeta.sonra utulemedim.

kahorihama ben de ayni senin gibi dusunuyorum ikinci bebegi.Allah kismet ederse saglik olsun da.
Sen iyisin gene kizimin kiyafetlerini 40dan beri utulemiyorum.
o zamanlar kizim cok zayifti,utuledigimde kiyafetleri torba gibi oluyordu.pamuk oldugu icin buyuyordu sanki sicak degdirince.kizim body-lerin icinde yuzuyordu adeta.sonra utulemedim.

İnşallah canım hayırlısı ile o zamnlar geldiğinde hayırlısı ile hamiş kalırız 2. bebişlere.Ama benim mutlaka yani inşallah temmuzda hamiş olmam lazım ki mart sonunda doğsun tabi ben okul zamnlamasıda yapıyorum cnm.Neyse 2.5 yıl sonra 2.bebişe hamiş oluruz inşallah

Bende kızım 2 yaşına gelince 2. çocuğu düşünüyorum zaten doğuncaya kadarda kızım 3 yaşına gelir
allahım inş.herşeyi gönlümüze göre verir (amin)

arkadaslar benim bebegimin yanaklari kipkirmizi,sizinde böyle bir probleminiz varmi.kizimin alt disleri cikiyor ama cikmadan öncede bu problem vardi.yazin birkere böyle olmustu,dr krem verdi hemen gecmisti.simdi gecmiyor.

arkadaslar benim bebegimin yanaklari kipkirmizi,sizinde böyle bir probleminiz varmi.kizimin alt disleri cikiyor ama cikmadan öncede bu problem vardi.yazin birkere böyle olmustu,dr krem verdi hemen gecmisti.simdi gecmiyor.

dişten canım,benim kızımın dişiçıktı alttan bir tane,şimdi hala yanakları kıpkırmızı,köylü kızı gibi.

6. ay aşımız var yaaaa,önümüzdeki pazartesi yaptırıcam,bu cuma olması gerekde pazartesi götürücem,cumarteside dr kontrolümüz var,artık 6. ayımız bitti,ek besinlere başlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…