kiz cocugu diye biliyorum ben.bu topikte hep kizdi,burada hastahane hep kiz kayniyordu,hemsireler ebeler de ayni sey söylemisti.
iyiyim canim nasil olalim ugrasiyoruz iste.iyice cadi oldu benim zuzu.saka maka 6 aylik olduk hepimiz cok sükür tempoyada alistik.senin kiz nasil,hatirliyorumda ultrosonda sana erkek denilmisti sen kiyafet falan almistin sonra tekrar baktirdiginda emin degillerdi ama sen konusmalarina sahit olup kizda olabilir denilmisti demi yanlis hatirlamiyorsam zaman ne cabuk geciyor.
aynen canim bende öyle benim kizda corap battaniye hatta gecen yorgan yiyiyordu kiz napiyosun dememle siridiyor birde anliyorlarda sipalardoktorunla görüş canım,olabilr ama üzülme,şu sıralar hepsi diş sıkıntısı yaşıyor,iştahsızlıkda en belirgin göstergesi.benimkide öyle dişimiz çıktı amaiştahımız azaldı,zayıflasınlar canım,olucak bu dönemlerde.ahh şu büyükler yokmu,hiç motive edemiyorlar bizleri.kızıyorum bazen!!
yapalımm yapalıııımmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar bende kızıma çorap yetiştiremiyorum,şu sıralar ayap marmaklarını ağzına sokuyoooo.hep ıslak hep ıslak.yaz olsaydı keşke.yattığı yerde ayakları hep ağzında kızın yahu.
evet yaa simdi kizmi cok erkek mi cok diye dusunurken o konu aklima geldi.
dogru hatirliyorsun canim,erkege benzetiyorum ama tam emin degilim demisti,12. haftadaydim erkendi yani.
ben de eve donerken mavi patik almistim,kizim giyor simdi onu :))))
saka maka yari yaslari gecti,bir bu kadar zaman sonra 1 yaslarini kutluycazzz insallahhhhhhhhh
evet canim haklisin kiz coktu.
ama bizim hastanede erkek coktu :)
ama eylulde hamile kalanlar cogunlukta erkek oluyormus oyle okumustum ben biyerlerden.tersi oldu :))
Allahtan be leylacim,kaderde ne varsa o olur.tr ye gittigimde benim kizi görür görmez arkasi erkek dediler neyms anlinin ortasinda damar varmis da onda su iki kasinin arasinda hafif bir damar cikmisti.benim icin farketmez ikinciside olursa eger kiz erkek inan ikisinede sevinirim kardes olsunda.
haklisin canim,saglikli olsun da hicccc onemli degil.benim icin onemli olan sadece saglikli olmasi gercekten
tmmm leyloşum şimdilik azcık izin verın bu gece acarımm..
yaa pinky sen acsanaaaa nolur benim isim cok yaa hem 2010 bebelerinin yas-boy listesine,hem de 2011-in listesine bakiyorum.
sen ac topigi simdi.katilanlari yaz,herkes katildiktan sonra evde cekilis yap.sonuclari da yazarsin nolurrrrr?
pinky yapacakkk dimiiii pinkimmmm benimmmm canim benimmm
siz sut veriyorsunuz ondan,ama ben toplam 2 ay yarim yamalak sut verdim 40miz oldu,sabahsi regl oldum.
okis bekliyoruz,ben ve zasa katilicaz aklinda olalim tamam?tmmm leyloşum şimdilik azcık izin verın bu gece acarımm..
leyla bende 2 ayda kestım memeyı ama tık yok
iyiz canim siz nasilsiniz?Mirayin resmini gordum ne tatli olmus oyleee buyumus masallah.herkese merhabaaaaaaaaa nasılsınız leylacım nasılsın görüşemedik bu sıra bende hala regl olmadım öbür ay doktorum gel dedi bakalımm
aynen yaaaa.valla tam cadılar.cadılaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aynen canim bende öyle benim kizda corap battaniye hatta gecen yorgan yiyiyordu kiz napiyosun dememle siridiyor birde anliyorlarda sipalar
okis bekliyoruz,ben ve zasa katilicaz aklinda olalim tamam?
iyiz canim siz nasilsiniz?Mirayin resmini gordum ne tatli olmus oyleee buyumus masallah.
sen sut veriyor musun?
pinkiiii hamile olmayasin
aklımdasın canımm..
merak etme bu hafta katılmı belırleyelım
kocişe cektırırım kurayı kım kıme cıkacak dıye
ayy deme öle deme üzülüyom
gecen ay cok suphelendım test yaptım
benm koca hergun ıkınccı couk ıcın osıkolojık baskı yapıo bana
zaten psıkolojık olarak alt ust durumdayım ıkıncı cocukla ılgılı
Allah olmayanlara versın
oglum yeter bana
İİ geceler kızlarrr
epeydir giremiyom
İkincileri düşünmehye başlamışsınız bakıyom
Evladım tek buyumesın diye çok istyom 2 tane daha yapmayı ama çok zor
hamileliğimde doğumumda çok zor geçti
ne zman acısını unutrum ozman sanırım=))
aklımdasın canımm..
merak etme bu hafta katılmı belırleyelım
kocişe cektırırım kurayı kım kıme cıkacak dıye
ayy deme öle deme üzülüyom
gecen ay cok suphelendım test yaptım
benm koca hergun ıkınccı couk ıcın osıkolojık baskı yapıo bana
zaten psıkolojık olarak alt ust durumdayım ıkıncı cocukla ılgılı
Allah olmayanlara versın
oglum yeter bana
İİ geceler kızlarrr
epeydir giremiyom
İkincileri düşünmehye başlamışsınız bakıyom
Evladım tek buyumesın diye çok istyom 2 tane daha yapmayı ama çok zor
hamileliğimde doğumumda çok zor geçti
ne zman acısını unutrum ozman sanırım=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?