2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve kuzucuklarr...

şimdi çekiliş topiğini açıyorum..
leyla
zasa
eçubukçu

baska aktılmak ısteyennn

Günaydınn. Bende katılırım. Ben yeni yazmaya başladığmdan çok fazla bilgim yok ama. Bide ne olacağını anlatırsan sevinirim...

Canım once bu hafta katılmak ısteyenler belırlenıcek
gelecek hafta ben evde cekılıs yapıcam
kım kıme cıktıysa burdan lıste halınde yayınlıycam
sonra sana kım cıktıysa onunla grusup adresını alacaksın
ve hedıyesını gondereceksın ..

kızlar bebişlerinize ılamur veriyomusunuz. Veriyosanız ne kadar veriyosunuz. Oğluşumun hırıltısı var sanki bugün aklıma ıhlamur geldi.

günaydın güzel annişlerrrr... nasılsınızz...
öncelikle bende çekilişe katılmak istiyorum pnk benıde eklersın listeyee...
sonrada ben adet oldum bu 2. yada 3. ama hala emzırıyorum cocugumu gunde 2 defada olsa sut verıyorums anrm sutle alakası yok gıbı amahayrlısı bır adet oldum gerckten rahatladımm göbek falan ındı zayfladm 3 gunde ...

kızlar bebişlerinize ılamur veriyomusunuz. Veriyosanız ne kadar veriyosunuz. Oğluşumun hırıltısı var sanki bugün aklıma ıhlamur geldi.
canım ben sık sık verıyorum
yanı oksuruk hırıltı
gibi durumlarda
drumuzda ver dedı
zaten atada bayılarak ıcmıyo
ben ıcıne elma koyuyorum tatlansın dıye o sekılde demlıyorum
gunde 100 cc yı gecırmıyorum ama verdıgım gunlerde

yaa bende regl olmak ıstıyorum artık..
46 kıloya dustum ama gobegım zaman zamn bır şişiyor 65 kg gıbı oluyorum
sut te yok
ama tık yok yıne bende :2:

Günaydın kızlar! bebişlere ek besin veren annelere soruyorum bu kaşıkla besleme işini nasıl becerdiniz?? geçmişe baktım da kimse bundan bahsetmemiş.. benim kızım artık neredeyse hiçbirşey yemiyor, ben de doktorla görüştüm bana kaşık maması falan ver eğer yerse biraz mama, biraz yoğurt ve biraz da anne sütü bu ayı geçirirsin dedi ama gelgör biz kaşıkla yemeyi beceremiyoruz :95: dün iki kez banyo yaptık cadıyla beraber.. nasıl becerdiniz siz??

valla ben böle torba tıpı bır önluk buldum biri vermıstı gecıyorum onu bastan tamam sadece o batyr ama gorsen o bıle sırtına kadr batıyor ahahaha cok zor iş gerckten bende zorlanıyorum o neden le kaynvalıdeme kızmıyorum aksm cocugu alyrm her tarafı corba belli:):)
kadın napsnn durmuyor sıpa amasu mama sandalyelerıde cok faydalı onn sayesnde yedırebılyrm yoksa tek basıma beceremezdım kıpır kıpr bnm sıpa

canımm ılk zamnlar bızde cok zorlandık tabıkı
ata kasıgı bıkac gun kabul etöedı
onu agzın alaıp emmek ıstedı
bıberona alıskın oldugundan
benım oglumda cok hareketlı
altını acarken bıle
pesınden kosuyorum
o done done gıdıyor
ben cebellesıyorum
mamadada aynı sorun
anakucagında yedırıyordum ama ondanda artık atıyo ve onun ıcındede donuyo
bende ılgısını cebılcek seyler alıyorum bı elıme
son ses muzık bı elımde havada onun hosun agıdecek bısey sallayıp bagıra cagıra sarkı soluyyorum
o oyuncaga bakıp agzını acarken koyuyorum mamayı agzına

ve sakın umıtsızlıge kapılma shyqueen cimm..
bende oglumu onluklerle sarıyordum ama ata kıyametı koparıyo onluk takınca
ustunu basını parcalamaya calısıyo
ve dusunkı 1 ay sonunda bız onluksuz bıle yemek yıyebılıyoruz bazen uzerımıze dokmeden
tabı bunda artık benım atanın kıprasıklıgın aalımsıs olmamda soz konusu
ama dedıgım gıbı bı elıne oyuncak alıp onu havadasallamayı dene ona bakınca agızlarını acıyolar ve yukarı dogru baktıgı ıcın yemek yedırmek daha kolay oluyyo

benmkıde hemen dılını cıkryr yalanmaya calısyor saf cocuum dıyorm hupletcnn kasık bu:):):) ehehhe kız bnmkıde altını acarken guluyor asla kapattrmyr aynen bızde odann ıcınde donuyorzzz. kocam alt degstrme ısını yapıyordu mesel bugunlerde ben degstrmem sen degstir zorlanıyorm dıyor eheheh:)

sen varya sennn cocugun bır anlık boşlugundan faydalanıyorsun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

off yaa tam sorunlar bitti derken yeni bir etap açılıyor... kızımın uyku düzeni falan iyi maşallah öyle ağlayan bir bebek de değil ama bu yemekle aramız çok kötü.. en baştan beri emmek istemedi hadi dedim zorlayıpta keyfini bozmayayım sütümü sağarak verdim ve hala devam ediyorum şimdi de kaşığı ağzına almak istemiyor alınca da ağzında mamayı biraz tutuyor sonra hepsini dışarıya bırakıyor.. 1-2 gr falan yutmuştur anca dün... sonra ellerini ağzına götürüyor sonra saçlarını bacaklarını elliyor... valla ne yapacağım bilmiyorum...

sen varya sennn cocugun bır anlık boşlugundan faydalanıyorsun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen bu renk bir yazıyla aylıne nasıl hesap verecegını bır düşün hele benı tehdit etmeden önce ahahahahaha...

sen atayla halımızı bı gorsene mama yerken
ben dagılıyorum resmen
kafa sallayıp sarkı soleyıp bı elımde oyuncak poset vs sallarken tam bır bakırkoyluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…