canım hergun patates ve havucun yanına farklı sebzeler eklıyorum..canım soğan ve domates de koyuyor musun çorbalara? ben hiç koymadım daha. nasıl ekliyorsun onları? bir de başka hangi çorbaları yapıyorsun çeşit olarak? ben bugün ne yapsam diye düşünüyorum....
melodicim bence sen bıraz daha fazla vermeye calıs derım
bızımkı dedıgım gıbı nerdeyse pure seklınde yıyor 400 cc
öle cok ıhtahlı ve kıloluda degıl
canım hergun patates ve havucun yanına farklı sebzeler eklıyorum..
kerevız maydanoz domates taze sogan dereotu kabak ıspanak gıbı mevsım sebzelerınden
ama patates ve havuc hergun var mutlaka
ocaktan alamdan 5 dk oncede ırmık eklıyorum 1 cay kasıgı
hepsını dograyım sonra rondodan gecırıyorum
corba gıbı degılde cıvık pure gıbı oluyo
oğlum üşüttü galiba sabah 5 te uyandı ishal olmuştu saat 6 da yattı 10 da uyandı.sonra 12:15 te bi yattı hala uyanmadı.bende tabimrk ettim ama bakalım ne zaman uyanıcak bağırsakları düzelmişmi.umarım iyi kalkar.
insallah cnm geçmiş olsun ishal için mamalar var tam adını hatırlayamadım onlardan ver geçmezse
doktor havuç patates ve kabakla başla dedi.ilk gün çeyrek çay bardağı ile başla hergün çeyrek bardak arttırarak 1 çaybardağına ulaş dedi.ama bügün ilk denememdi ve fiyaskoyla sonuçlandı.bakalım yarın nasıl olucak
beklemedeyim cnm bakalım inşallah geçer yoksa doktoru arıcam bukadar uyumasıda endişelendiriyor beni
Canım benim dr da aynı sebzelerle aynı miktarda başlattı. Meyvelerde aynı. Bizimkide başta hiç sevmedi ama sonradan alışıyolar merak etme. Ben başlayalı 1 hafta oldu. ikili çorba yapıyorum ben. Kabak havuç, kabak patates,patates havuç,Şimdilerde içine azıcıkda pirinç atıyorum. Yemediği zamanda yoğurdudan içine karıştırıyorum o zaman daha kolay yiyor. Alışır merak etme sen
cnm pirinç içinde pütürlü kalıyomu bende yapmıştım içine pirinçte koymuştu blendrdan gecirmeme ragmen yine pütürlü kalıyo pirinç taneleri seninde böyle oluyomu yada tam nasıl püre yapıyosunki.......
sebze çorbasını günlük mü yapmalıyız yoksa kalanı ertesi gün vere biliyormuş muyuz? doktoruna soran var mı?
canım gunluk yapılıyo corba..
sebzeler haslanınca zaten su az kalıyoo suyuyla verılıyo suzgec yada rondadan gecırınce pure kıvamına gelıyor
canım gunluk yapılıyo corba..
sebzeler haslanınca zaten su az kalıyoo suyuyla verılıyo suzgec yada rondadan gecırınce pure kıvamına gelıyor
cnm pirinç içinde pütürlü kalıyomu bende yapmıştım içine pirinçte koymuştu blendrdan gecirmeme ragmen yine pütürlü kalıyo pirinç taneleri seninde böyle oluyomu yada tam nasıl püre yapıyosunki.......
Canım ben çatalla eziyorum zaten diğer sebzelerde tam ezilmiyo ama oğluşum öyle yiyebiliyor. Dr bana ez ver alışsın dedi. Gerçektende şimdi hiç zorlanmadan yutuyo pütürlü olanlarıda damağıyla eziyor. Ben mesela, havuçla patatesi küçük küçük doğruyorym sonra içine biraz pirinç atıyorum üstüne kaynamış su koyup onlar iyice yumuşuyana kadar pişiriyorum zaten suyunu çekiyo sonrada çatalla eziyorum verirkende bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı koyuyorum karıştırıp yediriyorum. Bir sorun olmadı şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?