kızlar önceki yazışmaları okudum ve şu sebze çorbası konusu benim baya kafa mı karıştırdı. biz şimdi sadece muhallebi, yoğurt ve meyve suyu alıyoruz. ama yarın doktor kontrolümüz var ve büyük ihtimalle sebze çorbasına başlayacağız. o yüzden sebze çorbasının yapılışını anlatmanız mümkün mü? aslında kafama takılan şey şu: sebzeleri haşladığımız suyun tamamını kullanıpta mı süzgeçten geçiriyoru- suyun bir kısmınımı kullanıyoruz yoksa sadece sebzeleri mi alıp püre yapıyoruz.
sebze çorbasını günlük mü yapmalıyız yoksa kalanı ertesi gün vere biliyormuş muyuz? doktoruna soran var mı?
ee kızlar hadi çekilişe katılmıyor musunuz? çok az geldi bana kişi sayısı...
kızlar benim kızım hiç su içmek istemiyo zorla 2 mama kaşığı içiriyorum böyle bi sorun yaşayan varmı
leylacım nbr bende şimdi oglanın kılo boyunu yazacaktımmm topıgı arıyordummmm
bal kabagi veren var mi bebislere?blendirdan gecirince cooook guzel oluyor kizim da cok severek yiyor.tavsiye ederim.
bal kabagi veren var mi bebislere?blendirdan gecirince cooook guzel oluyor kizim da cok severek yiyor.tavsiye ederim.
evet duymuştum verenleri,çokda faydalımış.ne güzeleverek yiyorsa yap yesin annesi.bal kabagi veren var mi bebislere?blendirdan gecirince cooook guzel oluyor kizim da cok severek yiyor.tavsiye ederim.
ben kızıma hanüz hiç su vermedim,ke besinlere geçince veriliyor diğimi su??doktorumuz söyler zaten,cumartesi kzıımı doktora götürücem,kendimde diyetisyene gidicem.benim ki de suyu hiç sevmiyor. sanki dünyanın en kötü şeyini veriyorum ona iğreniyor resmen çıkarıyor ağzından...
günaydın canım adetle ilgisi yok bence ben oldum ama hıc bır degısıklık yok bebegım 1 aylık oldugundan berı aynı kılodayım
günaydın kızlar nasılsınzzz ?
ya benım oglum cok kusmaya basladı yıne dun hep kusmus aksm ben aldm evdede hep kustuu azar azar usuttumu acaba buarada
ben adet oldumm fıss dıye sondum abartmıyorumm... göbek falan indiii .
cokda rahatladımm gıbı hissdyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?