2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kılo yapıyla alakalı bence eskıden zayfsan mutlaka eskı kılona yakn olursun
bende 50 ıle hamıle kalmstım 65 e kdr cıktım
suan 58 ım ama bırden adet olunca ındı kılo ve sıslıgım
oyuzden dedım ben rahatladm valla 2. adetım bu

şişkinlik hissi azalıyor canım ama tartıda pek bireşey farketmedi bende inş sende farkeder.

Son düzenleme:
gerçekten kızlar yaa şu adet olmamak gerçekten çok kötü şişlikleri bi kenara bırakın sinir ve stres yapıyo bende bunlardan bolca var ayrıca vücudum çok yorgun olsam sanki deriiiin bir ooooooohhhhhhh çekicem

inşş ama ben adet oldum hala streslıyım

offyaaaa

merhaba kızlar nasılsınız
size bişi sormak istiyorum.kızım 6 aylık oldu.kendi sütümden muhallebi yapabilirmiyim acaba ?????????????
cevap verirseniz çok memnun olurum.:82:

inşallah yaaa.
şişkinlik hissi azalıyor canım ama tartıda pek bireşey farketmedi bende inş sende farkeder.
bakalım nasıl olur,bu hafta sonu kızımı doktora götürdüğümde kendimde diyetisyene gidicem.
aynenenenennnnnnn!!
merhaba kızlar nasılsınız
size bişi sormak istiyorum.kızım 6 aylık oldu.kendi sütümden muhallebi yapabilirmiyim acaba ?????????????
cevap verirseniz çok memnun olurum.:82:

canım bende sadece emziriyorum,doktorumasormuştum ttilde kendi sütümle milupanın sütlü pirinçlisini yapsam mı diye?yapabilirsin sakıncası yok demişti.

bu arada günaydddddıııııınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

zayıflamak,eski halime dönmek istiyoruuum,çok dikkat ediyorum ama veremiyorum,neden acaba kızlar.adet olmadım henüz ondan olabilirmi??

canım ben de gecen ay ilk defa adet oldum ve gerçekten söndüm biranda... zaten ben hamilelikte 9 kilo almıştım, doğumda 5 kilo gitmişti ve adet oluncaya kadarda bir 3 falan gitmişti ve adet olduktan sonra tartıldım tam 50 kiloyum yani hamile kalmadanönceyle aynı... Asıl sana yazacağım Zasa, senin dediğin gibi farklı osforlu renkli oyuncaklarından ikisini oyun halısındaki bara astım önce ipini uzun yaptım ve kolayca oynuyordu sonra yavaş yavaş her 2 saatte bir iplerini kısalttım veeeeeeeeeee şimdi eiyle uzanmaya çalışıyor.. meğer benim kız tembelmiş.. elimle gösterdiğim herşeye elini uzatıp alıyor şimdi....... haklıymışsın...

bu arada artık kaşık maması vermeye başladım ben ( gerçi 2-3 gr anca yedi dün ) .. günde kaç gr ya da ml verilmesi tavsiye ediliyor??

güzel bir takdik bende denemeliyim benim kızda çok tembel

Merhaba kızlar benım kızım 6aylık oldu ve gecelerı cok aglıyo bı huzursuzluk içinde bu neden olabılır sızce bılgınız varmı

Merhaba kızlar benım kızım 6aylık oldu ve gecelerı cok aglıyo bı huzursuzluk içinde bu neden olabılır sızce bılgınız varmı

canım benimkisi de öyle şu 1,5 haftadır öldük resmen.gece 2lerde yatıo sabaha kadar da en az 6 defa falan kalkıyo.galiba dişlerdenn.az kaldı gibi bizimkinin dişinin çıkmasına.dört gözle bekliom valla

anaaaam bende sanıyom sadece ben bu dertten muzdaribim bakıyorum da bu aralar herkes gece ağlamalarından dertli ..banada son 5 gündür gece uykusu haram oldu 10 dkikada bi kalkıyo ağlaya ağlaya bu gece yatağıma dahi giremedim ...
öyleki beşiği sallarken sinirden nasıl sallamışım ki beşiğin ön tahtası gitti şimdi napıcam bilemiyorum yeni beşik almayı düşünüyorum şöyle uygunundan (öfkeyle kalkan zararla oturur)

yok arkadaşım herkeste aynı dert.büyüdükçe düzeleceklerine hep kötüleşiyolar.benim bebeğimde altı aylık.zaten doğduğundan beri her iki saatte bir kalkıyoruz bu durum hiç değişmedi şimdi bide bu kalkmalara ağlamalar eklendi.akşam yatıp sabah kalkmak nasıl bişeydi unuttum.neyse allah sağlık versin şimdi uyusunlar diye uğraşıyoruz.sonrada çağıra çağıra kaldıramıcaz.sabır diyorum başkada bişey demiyorum:)))

sağol canım. senin bebek nasıl sevdi mi bakalım annesinin elleriyle yaptığı o güzel sebze çorbasını?

ayyyyyyy hadi ihşallah bizde olalımda bizimde göbek fıssssssssssssssss diye ini versin ne olur. kıyafet giyesim gelmiyor artık.

arkadaşlar ek gıdaya geçmediyseniz süt yetmiyor da olabilir benim kızım 5 aylık 1 hafta 2lerde 3 lerde uyuduk biberon veriyordum almıyordu demekki tok başka sıkıntısı var diye düşünüyordum bi arkadaşım uyurken ver biberonu dedi uyurken verdim 60cc yi bitirdi mışıl mışıl uyudu...şimdi bi öğlen birde akşam 100cc veriyorum tabi uyurken çok şükür uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…