slm kızlar benım oglan bıberon alıyoooorrr artık cok sevındım yaaa babası alıştırdı bıde şu devam sutlerıne alışsa ne yapabılırım bazen ıcıyor bazen ıcmıyorrr tadını begenmıyor paşam benım sut pek azda degıl ama artık yetmıyor benım dana iştahlı belkıde ondan artık 6 ayları dolacak halıyle yetmıyor artık devam sutu aptamıl almak ıstemıyorum kılo aldırıyorrr alsın ıstemıyoruz bız gereksız kılo başka hangı markayı onerıyorsnuz
humana anne sutune yakınmı cnm ben emzırcem yıne ama gunde 2 kere falan devam sutu verıcem aman cnm obezıteden ben cok korkuyorum aptamıl cok aşırı kılo aldırıyoooo
kızlar bız 2 aydan berı sadece mamayla beslenıydouk ama hıcte ole cok kılo aldırmadı aptamıl..
ben SMA cok kılo aldırıyor dıye bılıyorum
kızlar bugün kızıma park yatak aldım çok süper bişey ...fiyatı...195 tl nasıl pahalımı sizce ama çok fonksiyonel bişey içide baya bi geniş inşallah memnun kalırım
bugun sankı her yerde bı durgunluk var..
burayada kımse yazmıyo msnımdekı onlıne kısı sayısı bıle 5 te 1 e dusmus.
hafta sonuda degıl off benım ruhum daralıyooo
günaydın canım imkanın varsa bebişle dısarı cıkın hava alın yada misafirliğe gidin belkı acılırsın bırazcık
gunaydın anneler..
bugun kendı dr umuza gıdıcez aksam ,ınsallah ıyı seyler soler de ıcım rahatlar
cocugumun kulagındakı ugultu onu nasıl rahatsız edıyrodur
butun geca aklım ondaydı
acaba rahat uyuyabılıyomu dıy e
kanaryaım bızım oğluş hep gunde 1 yada 2 kere kaka yapıyodu
2 ayda anne sutu kesıldı mamaya baslayınca kabızlıgımızı felaket arttı hep kabız cocugum
bız sımdı conformıl kullanıyoruz o yuzden
muhallebısınıde yulaf unuyla yapıyoru z
maalesef canım kuzum hasta hava ruzgarlı o yuzden cıkaramam
yakınımdada kımsem uok arkadas komsu falan
o yuzden eve tıkılmış durumdayı z
ben hep yalnızım zaten :2:
canım benımde aynen goguslerımden sutum hep akıyodu
gunaydin canim
seni cok iyi anliyorum inan ki.
insallah onemli birseyi yoktur kuzunun.
biz de mamayla besleniyoruz anne sutu hic almadi sayilir nerdeyse.
sutum kesildi benim stresden.babam acik kalp amelyati oldu kizim 17gunlukken.ona kadar sut veriyordum,sonra noldusa gitti birden.sut artirici caylar,sutler ictim ama etkisini goremedim.ben sirf buna bagliyorum cunku resimlere bakiyorum afedersiniz sutyensiz goguslerim cok buyukler ici dolu sutle.sutum de akiyordu.sonra indiler,gidis o gidis :))
sonra mamaya gectik gunde 2 kere yapiyor kakasini,eklere gecince de bazen 2,bazen hatta 3 kere.
yınede işte bı sosyal hayat canımgecmıs olsun canım uzuldum durumunuza gercı benımde senden farkım yok evden ıse ısten eve bırazcık buyusunler rahatlarız ıns
bugun hava ıstanbulda guneslı
evet hava cok soguk yaa bizde pek cikamiyoruz disari ama bebege temiz hava lazim.
yazin ne guzeldi yaa balkonda uyuyordu butun gun,aksam ve sabah dolasiyorduk
ben de yalnizim hep canim
bugun hava ıstanbulda guneslı
ama ben korkuyorum yınede
lodos var gunlerdır bugun o kadar degıl ama zaten oksuruyo gercı bugun azaldı ama bı artıp bı azalıyo
ben sanırım kafayı yıcem
hergun oksuruk sayıp atesolcerle dolasmaktan
dunde annemle k avga ettım
atayı al bıze gel dıyo
oncekı gun kendı geldı
oglen 3 te tutturdu gıdıcem dıye
dedım cok meraklısın sankı bıze
meraklı olsan gelınce bıraz yardımcı olurdun
geldıgın andan ıtıbaren gıdıcem dıye solenmezdın dedım
yok canımm ya calışmıyor ama gelınce dk ları sayıyo gıtmek ıcın ayda bır kere gelır o da
evet insanin yardima cok ihtiyaci oluyor bazen esim ortaligi toplarliyor inan ki onu gordugumde neeeeeeee kadar seviniyorum bilemezsiniz.kucuk bir yardim bile mutlu ediyor beni.
bebek hastalaninca cok zor oluyor biliyorum.surekli koruma halinde oluyor insan.
ve bu titizlikten kafayi yeme noktasina da gelebiliyor.
annen yakinsa 1-2gun gelip yardim edemez mi eger calismiyorsa?
benim annem calisiyor kendine yardim lazim,onun icin boyle birsey isteyemem
sıkma sen canını son gunlerde olumsuzluklar ust uste gelmıs tabı Atanın hastalıgıda senı ıyıce bunaltmıs durumda en azından sıkıca sararak balkonda 5 dk hava alsanız o arada sende 1 kahve yapaıp ıcsen olmaz mı..
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Aranızda hala bebeğini emziren anneler varmı?
Benim bebeğim 6. Ayının içinde hala sadece beni emiyor gazlı içecek falan içemiyorum meyve suyundan falanda sıkıldım artık bu ara ıce tea ye takılmış durumdayım.. Acaba kızıma zararı varmıdır sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?