2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım şenaycım sadece emziriyorsan beklebence.bizdesadece anne sütü alıyoruz,gelişimiz çok iyi seninoğlununda öyleymiş,gerekyok bence sütün yarıyorsa bekle.ben bu hafta başlıcam ek besinee.

canım Hipp de çok iyi. Hatta yurtdışında en kaliteli markalardan biriymiş diye duydum. Organik mama.Tamamen biyoorganik şartlarda üretiliyormuş. Ben verdim bir ara...

humana anne sutune yakınmı cnm ben emzırcem yıne ama gunde 2 kere falan devam sutu verıcem aman cnm obezıteden ben cok korkuyorum aptamıl cok aşırı kılo aldırıyoooo

canim o kadar da aldirmiyor aptamil.ben dogdugundan beri veriyorum,cok da memnunum.kilosu cok normal.olmasi gereken bir kiloda,ama tabi her vücutta degisir o ayri konu.

kızlar bız 2 aydan berı sadece mamayla beslenıydouk ama hıcte ole cok kılo aldırmadı aptamıl..

ben SMA cok kılo aldırıyor dıye bılıyorum

evt sana katiliyorum,bencede fazla aldirmiyor,hem tuvalet sorunumuzda olmadi aptamili kullandigimiz icin.

Son düzenleme:
kızlar bugün kızıma park yatak aldım çok süper bişey ...fiyatı...195 tl nasıl pahalımı sizce ama çok fonksiyonel bişey içide baya bi geniş inşallah memnun kalırım

canim bendede var park yatak ama artik kendi yatagi ile degistirecegim.alti bosluk benimkisi yani sadece süngerini tutan kenarina bagli aparatlari var.bebekken iyidi ama kizim büyüdüükce yatak icine göcmeye basladi alti bos olunca.bende altina simdilik destekleyeci seyler koydum.yoksa icine göcüyor buda vücut gelisimi icin iyi degil.artik onu oyun parki yapacagiz.söyle emeklemeye baslasin hop icine atacagim oynasin dursun orda.

gunaydın anneler..

bugun kendı dr umuza gıdıcez aksam ,ınsallah ıyı seyler soler de ıcım rahatlar
cocugumun kulagındakı ugultu onu nasıl rahatsız edıyrodur
butun geca aklım ondaydı
acaba rahat uyuyabılıyomu dıy e

kanaryaım bızım oğluş hep gunde 1 yada 2 kere kaka yapıyodu
2 ayda anne sutu kesıldı mamaya baslayınca kabızlıgımızı felaket arttı hep kabız cocugum
bız sımdı conformıl kullanıyoruz o yuzden
muhallebısınıde yulaf unuyla yapıyoru z

bugun sankı her yerde bı durgunluk var..

burayada kımse yazmıyo msnımdekı onlıne kısı sayısı bıle 5 te 1 e dusmus.
hafta sonuda degıl off benım ruhum daralıyooo

bugun sankı her yerde bı durgunluk var..

burayada kımse yazmıyo msnımdekı onlıne kısı sayısı bıle 5 te 1 e dusmus.
hafta sonuda degıl off benım ruhum daralıyooo

günaydın canım imkanın varsa bebişle dısarı cıkın hava alın yada misafirliğe gidin belkı acılırsın bırazcık

Son düzenleme:
günaydın canım imkanın varsa bebişle dısarı cıkın hava alın yada misafirliğe gidin belkı acılırsın bırazcık

maalesef canım kuzum hasta hava ruzgarlı o yuzden cıkaramam
yakınımdada kımsem uok arkadas komsu falan
o yuzden eve tıkılmış durumdayı z
ben hep yalnızım zaten :2:

gunaydin canim
seni cok iyi anliyorum inan ki.
insallah onemli birseyi yoktur kuzunun.

biz de mamayla besleniyoruz anne sutu hic almadi sayilir nerdeyse.
sutum kesildi benim stresden.babam acik kalp amelyati oldu kizim 17gunlukken.ona kadar sut veriyordum,sonra noldusa gitti birden.sut artirici caylar,sutler ictim ama etkisini goremedim.ben sirf buna bagliyorum cunku resimlere bakiyorum afedersiniz sutyensiz goguslerim cok buyukler ici dolu sutle.sutum de akiyordu.sonra indiler,gidis o gidis :))
sonra mamaya gectik gunde 2 kere yapiyor kakasini,eklere gecince de bazen 2,bazen hatta 3 kere.

gecmıs olsun canım uzuldum durumunuza gercı benımde senden farkım yok evden ıse ısten eve bırazcık buyusunler rahatlarız ıns

evet hava cok soguk yaa bizde pek cikamiyoruz disari ama bebege temiz hava lazim.
yazin ne guzeldi yaa balkonda uyuyordu butun gun,aksam ve sabah dolasiyorduk
ben de yalnizim hep canim

canım benımde aynen goguslerımden sutum hep akıyodu
ustum basım sırılsıklamdı
ata menenjıt gecırınce 3 gun agzına bısey surmedı
sonrada uzuntuden sut gıttı
cocukta bos memeyı emmek ıstemedı
hastaneye mamasız gırdık mecbur mamalı cıktık
ac durmamaı gerekıyodu o yuzden mecburen zorlayamadım
atesı sureklı yuksektı
agladıgında dahada yukselıyoduı
ve serum bıle vermedıler
bu kezde aclıktan kotu olcak dıye zorlayamadan mamaya basladık
mamanın tadını alınca memeden tamamen uzaklastı

gecmıs olsun canım uzuldum durumunuza gercı benımde senden farkım yok evden ıse ısten eve bırazcık buyusunler rahatlarız ıns
yınede işte bı sosyal hayat canım
ben hamılelıgım 13 haftasında ısten ayrıldım 1.5 yıl oldu nerdeyse
atanında hastalıgı ne yazıkkı bıtmıyor
yakınımda yardımcı olcak hıc kımsemde yok
ve atada sureklı huysuz bı cocuk
huysuz degılde zor bı cocuk
menenjıtten sonra cok degıstı
artık yalnız kesınlıkle kalmıyor
surkelı oyun halındeyız

evet hava cok soguk yaa bizde pek cikamiyoruz disari ama bebege temiz hava lazim.
yazin ne guzeldi yaa balkonda uyuyordu butun gun,aksam ve sabah dolasiyorduk
ben de yalnizim hep canim
bugun hava ıstanbulda guneslı
ama ben korkuyorum yınede
lodos var gunlerdır bugun o kadar degıl ama zaten oksuruyo gercı bugun azaldı ama bı artıp bı azalıyo
ben sanırım kafayı yıcem
hergun oksuruk sayıp atesolcerle dolasmaktan

dunde annemle k avga ettım
atayı al bıze gel dıyo
oncekı gun kendı geldı
oglen 3 te tutturdu gıdıcem dıye
dedım cok meraklısın sankı bıze
meraklı olsan gelınce bıraz yardımcı olurdun
geldıgın andan ıtıbaren gıdıcem dıye solenmezdın dedım

evet insanin yardima cok ihtiyaci oluyor bazen esim ortaligi toplarliyor inan ki onu gordugumde neeeeeeee kadar seviniyorum bilemezsiniz.kucuk bir yardim bile mutlu ediyor beni.
bebek hastalaninca cok zor oluyor biliyorum.surekli koruma halinde oluyor insan.
ve bu titizlikten kafayi yeme noktasina da gelebiliyor.
annen yakinsa 1-2gun gelip yardim edemez mi eger calismiyorsa?
benim annem calisiyor kendine yardim lazim,onun icin boyle birsey isteyemem

sıkma sen canını son gunlerde olumsuzluklar ust uste gelmıs tabı Atanın hastalıgıda senı ıyıce bunaltmıs durumda en azından sıkıca sararak balkonda 5 dk hava alsanız o arada sende 1 kahve yapaıp ıcsen olmaz mı..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Aranızda hala bebeğini emziren anneler varmı?
Benim bebeğim 6. Ayının içinde hala sadece beni emiyor gazlı içecek falan içemiyorum meyve suyundan falanda sıkıldım artık bu ara ıce tea ye takılmış durumdayım.. Acaba kızıma zararı varmıdır sizce??

yok canımm ya calışmıyor ama gelınce dk ları sayıyo gıtmek ıcın ayda bır kere gelır o da
asla da kalmaz biz yamyamız ınsan yıyoruz ya

canım yya benım evım gırış kat
kahve kısmını yaptım ama :)
arka taraf yuksek orasıda bınalarla cevrılı mınıcık bı balkonun var

canım üzülme ben de yalnızım hem de çokkk.ne ailem burda ne eşimin ailesi ne de komşum var.evde tıkıldık resmen.artık kendimi asosyal olarak görmeye başladım.inan seni çok ii anlıyorumm.bir de olumsuz ne varsa hepsi üst üste gelmiş oyüzden daralmışsın.geçecek hepsi inan.istanbulda oturuyo olsaydım ben gelirdim yanına kızzz.ama malesefff yozgatta oturuyom ben hele bi ilçesi var çekerek tam asosyaliteye uygun bi ilçe

canım ben emziriyorum ve çay doğum yaptığım günden beri de içiyorum bi zararını da görmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…