• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi

zasaaaaacım doktor acık cay arada verebılırsın dedı bende şaşırdım acık ıcıldıgı zaman yararı var dedı bende sormadım cok vermem dıye ama bıdahakı sefere yararı neymış soracagım ama bana bunu doktor demeden once bende cok acık cayın yararı var zararı yok dıye duymuştum kiii doktorumuz cok titiz ve uzman ayrıca izmirde devlet cocuk hastanesi var baya iyi bı hastane oradada gorev yapıyor

kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi
canım hepimiz çocuklarımızı en iiyi doktora götürmek istiyoruz tabiki.ama her doktor farklı konuşuyor,sen bilirsin tabiki ama taze meyve sularını çaya yeğlerim:))

kızlarr hamileyim :(
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
ciddimsinn yaaa??

canım hepimiz çocuklarımızı en iiyi doktora götürmek istiyoruz tabiki.ama her doktor farklı konuşuyor,sen bilirsin tabiki ama taze meyve sularını çaya yeğlerim:))

ciddimsinn yaaa??

cnm ben sadece doktorun dedıgını paylaştım cay bı kere verdım cocuk bıtkı cayı aldım bıde ıhlamur kahvaltıyı onunla hazırlayacagım

kızlar atada dahı benımyanımda 1 gun bıle kımse kalmadı
hastaneden eve geldım aksamında aykta utu ypıyordum
yanı ıkı bebekle hıc bısey yapmam sadece bebelrıme bakayım desem o da olmaz
sımdıden bacak agrılarım basldı
sureklı bır bas donmesı
uykuya duskunluk
bır haftadır g ecelerı kalkmıyorum oglum hasta oldugu halde
duysamda kaldıramıyorum basımı esım kalkıyor

çok zor evet aldırmak,ama daha çokerken,ve ata'dasağlık sorunları yaşıyor,önemli olan şuan için sizlersiniz.allah yardımcınız olsun,iyi düşün doğru karar ver.

cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım

Canım ya üzüldüm valla şimdi en iyi kararı sen bilirsin Ata bakıma muhtaç kucak filan isteyecek sen hamileyken ona bu ilgiyi veremezsin ama pişman olcağın hiç birşey yapma canını sıkma sakın

ilk defa duydum cnm benimde bebiş masallha hep gülüyo çok gülüyo :nazar:bende hep muhabbet istiyo

ilk defa duydum cnm benimde bebiş masallha hep gülüyo çok gülüyo :nazar:bende hep muhabbet istiyo

kız benimki de çok gülüyo ağzı devamlı açık kahkalar havada uçuşuyoo.ben de bu neşe nerden gelio oğlum die seviniodum güler yüzlü olcak die:((

cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım

ciddi misinnn??çok zor bi durum canım geçen ay ben de hamileyim sanmıştım.3gün boyunca kara kara düşünmüştüm napıcam die.ben olsam aldırmazdım ama kendi bileceğin iş.sonuçta senin hayatın.ama canım onun vebali de çok büyük şimdiden Allah kolaylık versin iyi düşün taşın..

Back
X