Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
zasaaaaacım doktor acık cay arada verebılırsın dedı bende şaşırdım acık ıcıldıgı zaman yararı var dedı bende sormadım cok vermem dıye ama bıdahakı sefere yararı neymış soracagım ama bana bunu doktor demeden once bende cok acık cayın yararı var zararı yok dıye duymuştum kiii doktorumuz cok titiz ve uzman ayrıca izmirde devlet cocuk hastanesi var baya iyi bı hastane oradada gorev yapıyor
canım hepimiz çocuklarımızı en iiyi doktora götürmek istiyoruz tabiki.ama her doktor farklı konuşuyor,sen bilirsin tabiki ama taze meyve sularını çaya yeğlerim:))kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi
ciddimsinn yaaa??kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
canım hepimiz çocuklarımızı en iiyi doktora götürmek istiyoruz tabiki.ama her doktor farklı konuşuyor,sen bilirsin tabiki ama taze meyve sularını çaya yeğlerim:))
ciddimsinn yaaa??
kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi
kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi
kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
slm kızlar......
kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım
iyiyim cnm sağol sen nasılsınslm month :) Nasılsın
ayy cnm üzülme ama bence iyi düşün.dün geceden sonra insallah bende kalmameşim korunuyo benim sizinde öyleydi galiba kazaya kurban gitmem bende insallh
![]()
iyiyim cnm sağol sen nasılsın