• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizin korkulu rüyası şimdilik

evet cnm doğum kontrol hapı hormon bozukluğu yaptığını duymuştum sprailde taktırmaya cesaretim yok offf korka korka 4 seneyi kazasız geciririz insallah 2. 4sene sonra düşünüyorum artık 2 sene sonra yaparım diyordum ama bebek bakmak çok zor bide yalnız olunca

kızlar bende kazaya kurban gıdıyordum ıkı ay once ama hap ictim her ihtimale karşı hamıle kalmadım

emzirirken hap kullanmak iyi değil zaten spiral de kimi alerji yapmıyomuş iltihap filan valla en iyisi erkeğin korunması ama işte bi kaza filan olursa die insan tedirgin oluyo :)

evet hap kullanmak ıyı degıl ama mecbur kalınca ıcıyorsun ayrıca ıcınce ben 12 saat emzırmedım emzırmeden oncede sutumu sagıp doktum sonra emzırdım eczaneci oyle demıştı

işimiz çok zor eşine hanımlık yap çocuğuna annelik ailene evlat ol evini hanımı .....:) bide hamile kalmamaya dikkat et:D

işimiz çok zor eşine hanımlık yap çocuğuna annelik ailene evlat ol evini hanımı .....:) bide hamile kalmamaya dikkat et:D

evet cnm yaa standart hayat sıkıldım ve bazen çok yoruluyorum bebiş olduğundan bi sinemaya bile gidemiyoruz eşimle vallah biraz daha büyüsünde annemlere bırakıp stres atmaya ancak ozaman gidebilirim:emir_bebek:

aaaa öyle bi haptamı var ilk defa duydum onu :53:

Norlevo adında bir hap 2 tane çıkıyo yutuyosun ama 72 saat içinde içmen gerekiyo emzirenlere pek tavsiye edilmez ama senay sağmış sütünü vermemen lazım önce emzir sağa biliyosan sağıp sakla içtikten sonra sütünü sağ dök:)

evet cnm yaa standart hayat sıkıldım ve bazen çok yoruluyorum bebiş olduğundan bi sinemaya bile gidemiyoruz eşimle vallah biraz daha büyüsünde annemlere bırakıp stres atmaya ancak ozaman gidebilirim:emir_bebek:

İnan bende çok özledim sinemaya gitmeyi şimdi buraya karda yağdı artık dışarıda çıkamam:(

Back
X