2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm pinky hamile

aslında cok güzel ben bile cesaret etsem yapıcam kızım 1 yasına girsin inş. aldırmaz çok zor olucak onun için biliyorum ama ileride rahat eder.. aradan cıkarır hepsini benim kuzemin arka arkaya 2 dogum yaptı araları 2 yas ve ikizler.. şimdi 35 yasında arkadas gibiler bazen imreniyorum ona..

canım hiç kızma benim annem de benden gizli herseyden tattırmıs tarhana corbası sebze corbası ve yaptıgı tüm yemeklerin sutundan cay kahve.. vs..
ama şimdi diyorum ki iyiki yapmıs kabak havuc pirinç patates ve brokoli haslayıp püre yapıyorum yiyor ki ben bile yiyemem :)))

kaşık maması 1 öğün veriyorum ben gece öğünü..
meyve ve yoğurt yiyoruz..
kalan zamanlarda emiyor..
biberon tutsa çok iyi olacak.. sütüm azalmaya başladı sanırım..

pinkycim ne karar verdin. cnm bak iyi düşün benim kayınvalidem daha kırkı çıkmadan eşime hamile kalmış şimdi ablasınla 1 yas bile yok 10 ay var bide hamile olduğunu bilmeden kızını emzirmiş eşim 1500 kilo doğmuş küvezde tutmuşlar kilosunu doldurana kadar senin yine iyi 6 ay bu durumda ama yinede sen bilirsin

Son düzenleme:
kızlar bu arada bebeklerini sağa sola yatırıyomusunuz bana diyolar sağına solunada yatır hep sırt üstü yatırma sırtı ağrır diye benim oğlumda daha dönemiyo yan gece ağlıyo gibi uyurken hemen döndürüyorum yan tarafa susuyo dönemiyo diye ağlıyo paşam ne zaman dönücek acaba yaa

kızlarr hamileyim
cok berbat durumdayım
aldırmak zorundadyım

allah yardımcın olsun.çok zor bir durum.arkadaşlar ben çok ciddi sağlık durumları hariç aldırmanın günahından çok korkuyorum.dünyaya gelmeyi o yavrucuk seçmedi.canla başla büyümeye çalışıyor.niye bir öncekinin yaşayıp sevilme hakkı var da onun yok..off off çok zor.anneciğinin durumuna da çok üzülüyorum.hepsinin hakkında hayırlısı olsun inşallah.dualarım seninle küçük anne.

canım ne kadarlık oldu bebeğin??hiçmi dönemiyor ara sıra falan.belki dönmek istemiyordur.artık ağırlaştılar,hep bir yere yatamazlar tabiki,bizimki gece çok dönüyor,hep s ırtüstü yatsa çok ağrır umarım.mesela şimdi sandalyalerin altına gitmiş,igidip aliim:)

meraba kızlar..uzun zamandır girmiyorum buraya..tanımadığım da baya arkadaş var
öncelikle hamilelik ve çocuk aldırma konusunu okudum da..ben de pinkynin yerinde olsam düşünürdüm açıkçası..ama kesinlikle bebeğe bakmakta zorlanırım diye kendimi düşündüğüm için değil..sonuçta insanlar ikiz üçüz bebekler büyütüyolar Allah kolaylığını veriyo onun..
ama daha oğluşu 6 aylık..onun ilgisine fazlasıyla muhtaç..uzmanların söylediğine göre bi çocuğa kardeş getirmek için en uygun yaş 3 yaş..3 yaşına kadar bebek anneye bağımlı olduğu için ilginin kendinden başka bebeğe kaymasından psikolojik olarak fazla etkilenebiliyomuş..sağlıklı biçimde olması gereken anneye bağlanma duygusu zedelenebiliyo ve bu temel güven duygusunu azaltarak ilerde bi yetişkin olduğundaki ilişkilerini ve kişiliğini bile etkiliyo..bu bakımdan çok önemli bi karar..
bilmiyorum belki ben de kıyıp aldıramazdım ama pinkycim iyi düşünmelisin..istersen bi çocuk psikoloğuna da danış bu konuda..Allah yardımcın olsun en doğru kararı vermek konusunda..
şimdi gelelim benim derdime
kızlar benim oğluş 6,5 aylık oldu..2 hafta önce de işe başladım bebişe annem bakıyo..yannız bizim sıpa ne ben işe giderken bi üzülme belirtisi gösteriyo ne ben işten geldim diye seviniyo..hiç öyle özel bi tepkisi yok..üzülüyorum bu duruma ama emin de olamıyorum acaba bu tür tepkiler vermesi için erken mi diye? yoksa bana yeterince bağlanmadı mı? fena bi anne de değilim ama ??
sizin bebişleriniz ne yapıyo sizin varlığınıza yokluğunuza nasıl tepki veriyo?ha bi de benimki babasıyla anneannesine daha çok gülüyo tepki veriyo

merhabalr canım.hoşgeldin.öncelikle bebeğin bu tepkileri vermek için küçük olabilir,bıraktığın insanı çokda sevebilir,onunla güzel vakir geçirdiği içinde seni önemsemiyor olabilir.zamanla peşinden ağlıcaktır eminim,çünkü bütün bebeklere annelerini çook sever.ben bebeğim oldukdan sonra çalışmama kararı aldım,zaten kendi işimizi yapıyorduk eşimle,şimdi o tek başına idare edebiliyor,elemanlarımız var.allahdan çalışmıyorum,bebeğimi yarım saat bırakıp alış-verişe gittiğimde bile onu çok özlüyorum.

kızlar günaydın.dışarısı buz gibi valla.oğlumuda 1 haftadır yıkamıyorum.yazık çocuğa ama yeni iğleşti korkuyorum yıkamaktan.

umarım zasacım dediğin gibi olur..evet annemi çok seviyo ve çok şükürki ona annem bakıyo..ona ve babasına böyle bağlı olmasından şikayetim yok tabiiki..sadece benle problemi olmasın yeter
bakalım biraz daha büyüsün belki daha net tepkiler vermeye başlar..

günaydın herkese... benim kızım bu ay toplam 450 gr almış..sadece anne sütüyle besleniyordu ve hiç iştahı yoktu.. artık kaşık maması meyve püresi falan veriyorum.... ama hiç bir tadı sevmiyor... sizin bebişler neleri seviyor? neleri beğenerek yiyorlar?? ve nasıl alıştırdınız? çok mu aç olduğu bir anı bekliyeyim yoksa daha hiç acıkmadan mı vereyim ek gıdaları??

maşallah ira'ya annesi.çok güzel almış,bu aylarda böyle alıyorlar zaten.sadece anne sütüyle gayet güzell.benim kzımda bu ay azalmıştı,az da alsın zaten,iyice tombişleşsin istemiyorum.bende yeni başladım meyve ve yoğurt veriyorum,çorbayada yeni başladım,pek sevmiyor tadını amaaz az tattırıyorum,zamnalaalışıcak diyorlar.sonuçta yabancı olduğu bir tat geliyor onlara.ben emziriyorum sonra veriyorum vericeğimi,doyurmakamaçlı değil,tattırmak amaçlı veriyorum.hiiç hiç almıyorsa eğer acıkmasını bekleyebilirsin,o zman yer ama bence çokda acıktırma,karnınıdoyur,aradan yarım saat geçsin,1-2 kaşık tattır

canım kızın çok tatlı.. maşallah ne kadar da çokk saçı var

bizde iştahsızlık hala devam ediyor.. yeni tatlar verince bazen ciddi ciddi öğürüyor kızım belki dediğin gibi karnı doyduktan bir 40-45 dk sonra deniyeyim.. bu arada günde kaç kez ve kaç saat aralıklarla besliyorsun kızını?? acaba ben mi çok sık bişeyler vermeyi deniyorum da yememekte direniyor??

sağol cnm evet çok saçımız var,hiç kel kalmadı,biyandan dökülürken biryandanda çıkıyor:))benimde öyleymiş:)iştahsızlık kesin dişten kaynaklanıyor.ben nasıl besliyorum sana anlatıyiim:
sabah 9da emziriyorum,10da kan damlasını veriyorum 1 saat sonra yani 11de tekrar emziriyorum,yatıyor,kalkıncaa 1-1,5 arası kalkıyor,emziriyorum yine,yarımsaat sonra 2-2,5da çorbasını veriyorum,yediği kadar,zorlamıyorum fazla.3,4de emerse emziriyorum ama çoğu zaman emmiyor,yoğurtveriyorum,5,5da emziriyorum ve ardından meyve veriyorum.en son7de tekrar emziriyorum ve yatana kadar bişeyyok,10-10:30da falan uykusu geliyor tahıllı muhallebi veriyorum ve emzirip yatırıyorum.bu öğünler evet sık ama çoğuzaman çok az tadıp bırakıyor,bende zorlamıyorum,sende öyle yap tatlım.

hayır cnm yaa dönmeye çalışıyo ama daha dönemiyo

site açılmış sonunda canım benim kızım bu kadar sık hayatta yemez... çok çok çok acıkınca anca yapışıyor biberona ve bırakmıyor.. off benim işim çok zor.. iştahsız bebekler çok çok zor.. oysa oyun zamanı çok güzel vakit geçiriyoruz ama iş yemeğe gelince bağıra çağıra sütünü içiyor
bu arada facebook a nasıl ekliyorsunuz kişileri buradan?? isimleri nereden buluyorsunuz?

benim oğlumda hep beni istiyo bana bakıyo beni görünce hemn hareketleniyo cnm sende çok ilgilen onunla konuşoyun yap ce eeee yap güldürmeye çalış ozaman alışıcak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…