• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim bebiş bi türlü sebze püresini sevnedi yemiyo ne zaman versem öğürüyo farklı bişeyler verincede öğürüyo ayrıca 3 saatte bir beslemek istiyorum ama yemiyo çok seyrek yemek istiyo öyle yiyo ayrıca zasacım ben kan damlasını yemekten önce aç karnına veriyorum sonra besliyorum günde 2 defa yanlışmı veriyorum acaba???

ben sebze püresinin içine 1 şeker havucunun suyunu sıkıp veriyorum bayıla bayıla yüyor aklınızda bulunsun.. yoğurdu da meyve püresiyle yediriyorum bir de bir şeyi fark ettim ki benim kızım ben ne yersem yiyor o yuzden o kötü tatlı püreden (ben kabak pirinç brokoli bılgur havuc ve patatesi buharda pişirip püre yapıyorum) o yüzden ben 1 kaşık alıyorum daha sonra ona veriyorum o zaman yavaş yavas yiyor..

kan damlasını da ne zaman aklıma gelirse veriyorum

ben devit 3 veriyorum hergün günde 1 sefer 3 damla ama kan ilacını da günde bir sefer 6 damla aç karnına veriyorum ben santafer kullanıyorum ama ilaca göre değişebilir alımı

Sebze çorbasına gelince ben yoğurtlu çorbanın içine koydum sebzeleri yedi:39: sadece sebze çorbası yapınca yemedi:19:

ben devit 3 veriyorum hergün günde 1 sefer 3 damla ama kan ilacını da günde bir sefer 6 damla aç karnına veriyorum ben santafer kullanıyorum ama ilaca göre değişebilir alımı

Sebze çorbasına gelince ben yoğurtlu çorbanın içine koydum sebzeleri yedi:39: sadece sebze çorbası yapınca yemedi:19:

canom bende santafer kullanıyorum devit üçüde beraber
santafer günde 1 defa 7 damla devit 3 de 1 defa 3 damla
ve santafer kilosuna göre veriliyor senin bebeğin 6 kilomuki benimkisi 7800kg yakında 8 dmlaya geçerim

günaydın herkese... benim kızım bu ay toplam 450 gr almış..sadece anne sütüyle besleniyordu ve hiç iştahı yoktu.. artık kaşık maması meyve püresi falan veriyorum.... ama hiç bir tadı sevmiyor... sizin bebişler neleri seviyor? neleri beğenerek yiyorlar?? ve nasıl alıştırdınız? çok mu aç olduğu bir anı bekliyeyim yoksa daha hiç acıkmadan mı vereyim ek gıdaları??

Valla benim kızımında kilo alımı az ama artık böyle olması normal çünkü artık çok hareketliler ondan dolayı kilo alımı azalıyo... Ben eğer emzirirsem ek gıda yemiyo aç olunca yiyor...Bide ilk başlayınca tatları değişik geldiğinden yemiyolar... Zamanla alışır tatlarına sen denemeye devam et...

canom bende santafer kullanıyorum devit üçüde beraber
santafer günde 1 defa 7 damla devit 3 de 1 defa 3 damla
ve santafer kilosuna göre veriliyor senin bebeğin 6 kilomuki benimkisi 7800kg yakında 8 dmlaya geçerim
7350 oldu daha yeni:) Artık bizde yedi damlaya geçeceğiz sanırım 8 kiloyu 10 aylık filan görürüz:)

kızlar siz nasıl veriyosunuz kan damlasını devit3 de veriyomusuz ben veriyorum günde 1 defa 3damla tok karnına

Canım ben kan damlasını aç karnına 9 damla veriyorum. Verdikten yarım saat bişey yedirmiorum. Devit 3 yerinede bizim dr multitabs diye vitamin vermişti 3 aydır ondan kullanıyorum. Onun içnde acd vitaminleri var.

Canım ben kan damlasını aç karnına 9 damla veriyorum. Verdikten yarım saat bişey yedirmiorum. Devit 3 yerinede bizim dr multitabs diye vitamin vermişti 3 aydır ondan kullanıyorum. Onun içnde acd vitaminleri var.

bende kan damlasını verdikten sonraarkasına hemen yediriyodum bundan sonra öyle yapmıyım

site açılmış sonunda :10: canım benim kızım bu kadar sık hayatta yemez... çok çok çok acıkınca anca yapışıyor biberona ve bırakmıyor.. off benim işim çok zor.. iştahsız bebekler çok çok zor.. oysa oyun zamanı çok güzel vakit geçiriyoruz ama iş yemeğe gelince bağıra çağıra sütünü içiyor :43:
bu arada facebook a nasıl ekliyorsunuz kişileri buradan?? isimleri nereden buluyorsunuz?
canım biz burda bikaçkişi fac.de birbirimizi ekledik:))istersen sende ekleyebilirisn,ismimi gönderirim özelden.

ben bugün yıkadım cnm artık haftada 1 yıkıycam
bende bıcı bıcıyaptırıcam,2 gündür yıkamadım.
kızlar ya benim bebiş bi türlü sebze püresini sevnedi yemiyo ne zaman versem öğürüyo farklı bişeyler verincede öğürüyo ayrıca 3 saatte bir beslemek istiyorum ama yemiyo çok seyrek yemek istiyo öyle yiyo ayrıca zasacım ben kan damlasını yemekten önce aç karnına veriyorum sonra besliyorum günde 2 defa yanlışmı veriyorum acaba???
bende yemekden önce veriyorum karnı acıkmaya yakın.aradan 1 saat geçiyorsonra doyuruyorum.

kızlar bende ferrum veriyorum günde 2 defa 12 damla
fazla değilmi canım yaa toplamda 12 damla dimi.ben ferrum veriyorum günde 8 damlaydı,9 damlaya başladık.

bende kan damlasını verdikten sonraarkasına hemen yediriyodum bundan sonra öyle yapmıyım
QUOTE= evet cnm öyle yap.

biz kan damlasını ac karnına verıyoruz sabah 6 akşam 6 damla doktor kac aylıksa ona gore dedi 6 aylık 6 şar damla onceden 9 damla verıyordum

Back
X