• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ekledim canım seni.. maşallah kızına.. inşallah ben de böyle yedii günleri görürüm bir gün..

ben evet yurt dışındayım ama neden acaba bize birşey demedi doktor.. bugün bir sorayım o zaman...

sağol teyzesii.seninde kızın çook güzel.maşşallah:nazar:görürsün canım,zorlama hiç,istediği kadar az az başla.fazla verince bıkıyor,sonra hiç yemiyor.sor tabi tatlım.

kıızma bugün kahvaltı vedim,2 ölçek mama yaptım,içine 1 tatlı kaşığı labne peynir,3 cicibebe,1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi,çay kaşığının ucu ile yumurta sarısı,yine ay kaşığını ucu ile tereyağı.yedirdim,pek sevmedi çünkü karnı toktu,emzirmiştim.ama yedi.:nazar::nazar::nazar:

maasallah kızına cnm

kıızma bugün kahvaltı vedim,2 ölçek mama yaptım,içine 1 tatlı kaşığı labne peynir,3 cicibebe,1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi,çay kaşığının ucu ile yumurta sarısı,yine ay kaşığını ucu ile tereyağı.yedirdim,pek sevmedi çünkü karnı toktu,emzirmiştim.ama yedi.:nazar::nazar::nazar:

canım bence denemelerini aç karnına yap. bana doktorun tavsiyesi oydu çünkü ben de öyle yaptım .. açken kabul ediyorlar ancak tokken beğenmiyorlar tabi süt daha tatlı geliyor... alışmasını istiyorsan eğer bence açken ver.. sonuçta şu an alışma döneminde ama 1 ay sonra falan anne sütü artık 2. planda olcak. mesela biz 5. ayda çorbalara ve kahvaltıya başladık .. dün gittiğimizde doktor artık anne sütü 2. planda önce mamalar dedi.. sen de önce mamalrdan tattır sonra üztünü anne sütü ile tamamla.. tabiii bu benim sana tavsiyem sonuçta senin de doktorun bahsetmiştir sana.. ... bu arada yukarda bahsetmiştim ya bir arkadaşımdan o da önce emziriyordu önce sonra vermeye çalışıyordu eee işte şimdi çocuk istahsız oldu.. çünkü anne sütüne güveniyorlar hep...
herkese kolay gelsin bu ek gıdalara geçiş gerçekten çok zor....

benimde oğlum sebze püresi yemiyodu burda arkadasımız şeker koy demişti öyle yedi purpur yapa yapa suyla yedi üstümü yüzümü gözümü mahfediyo kendinide her yemekten sonra gidiyoruz üstümüzü değiştiriyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz nolcak böyle yaa kıyafet dayanmıyo vallah........

şimid ayaklarımda sallıyorum uyku var uyumuyo bacaklarım koptu yastıkta büyük çok zor uyuyo hep :50:offffffff offffffff

kızlar buarada gunaydın herkesee nasılsınızz ben yıne uykusz kaldım oglumn huyu degstı geceelrı cok sık uyanp aglamaya baslıyorrr acmı dısımı karnımı cozemıyorm olayı:(

canım valla ben de öyleiimm bikaç gündür iyi gibiydi yine başladı huysuzluğu geceleri devamlıııııııııı ağlıyor yemin ederim 2 saatlik uykuylayım.annem geldi babamla,sabah ona verdim birazcık bakıver ben biraz uyuyim die.durmamış annemde ağlamış devamlı yarım saat uyuyabildim:S

kızlar oğlum çok huysuz herşeye ağlıyo ağlıyarak uyanıyor.bide öksürüp duruyor ama hastalıktanmı yoksa ıkınıp bağırmaktanmı anlamadım.mızmızlanırken öksürüyor çünkü.napıcağımı bilemedim valla

kan damlasını açmı vermek gerekiyormuş. bak şimdi kafam karıştı. ben karnını doyurup sonra veriyordum. doktorun ne dediğinide unutu vermişim ya. napıyim şimdi sizce. size doktorlar açken mi verin dedi. bu arada ferro sanol kullanıyoruz biz. acaba farklımı kullanılıyor.

Son düzenleme:
kan damlasını açmı vermek gerekiyormuş. bak şimdi kafam karıştı. ben karnını doyurup sonra veriyordum. doktorun ne dediğinide unutu vermişim ya. napıyim şimdi sizce. size doktorlar açken mi verin dedi. bu arada ferro sanol kullanıyoruz biz. acaba farklımı kullanılıyor.

canim zeytinyagi ile ilgili özeline yazdim gelmedimi

Evet canım açken vermek gerekiyor. Bende ferro sanol kullanıyorum. Verdikten sonrada en az yarım saat bir şey yedirmemek gerekiyor. Bizim Dr öyle söyledi.

semracığım tumurta sarırını çay kaşığının ucuylamı veriyosun...?
ya ben çok veriyorum galiba bütün yumurta sarısı veriyorum 3 tane cicibebe çok az peynir yarım çay kaşığıda pekmez ve devam sütü
diyiceğim şu yumurtayı çok veriyorum acaba zararı olurmu
bende senin gibi emzirdikten sonra veriyorum ki ikisindende faydalansın diye
karnı tokken bile nekadar verirsem veriym yiyo maşallah

semracığım tumurta sarırını çay kaşığının ucuylamı veriyosun...?
ya ben çok veriyorum galiba bütün yumurta sarısı veriyorum 3 tane cicibebe çok az peynir yarım çay kaşığıda pekmez ve devam sütü
diyiceğim şu yumurtayı çok veriyorum acaba zararı olurmu
bende senin gibi emzirdikten sonra veriyorum ki ikisindende faydalansın diye
karnı tokken bile nekadar verirsem veriym yiyo maşallah
ya bunlarin hepsini karistirarak mi veriyorsunuz.peynir cici bebe falan.bunu bir tanidigim yapiyordu.yavrucak ögürerek yiyiyordu.peynir olarak ne peyniri,pastörize inek peyniri falanmi.mesela sütle pekmez verildiginde demiri kesiyor,devam sütü icinde gecerlimi bu.dra bir sorsaniz bunu.

ya bunlarin hepsini karistirarak mi veriyorsunuz.peynir cici bebe falan.bunu bir tanidigim yapiyordu.yavrucak ögürerek yiyiyordu.peynir olarak ne peyniri,pastörize inek peyniri falanmi.mesela sütle pekmez verildiginde demiri kesiyor,devam sütü icinde gecerlimi bu.dra bir sorsaniz bunu.

canım ben rutin olarak dr a gitmiyorum
kendim oluşturarak veriyorum ama severk yiyor
sütle pekmezin demiri kestiğini biliyordum ama peynirle pekmez hiç aklıma gelmedi
iyiki dedin
peyniride köy peyniri veriyorum bazende çökelek
bize köyden herzemen gelir akrabalar saolsun

Back
X