• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde oğlum sebze püresi yemiyodu burda arkadasımız şeker koy demişti öyle yedi purpur yapa yapa suyla yedi üstümü yüzümü gözümü mahfediyo kendinide her yemekten sonra gidiyoruz üstümüzü değiştiriyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz nolcak böyle yaa kıyafet dayanmıyo vallah........

canım ben de her yemek seansında kıyafet önlük kirletiyordum sonra büyük muşamba mama önlüklerinden aldım . sorun çözüldü....önlüğü de yıkıyorum hemen kuruyor..

semracığım tumurta sarırını çay kaşığının ucuylamı veriyosun...?
ya ben çok veriyorum galiba bütün yumurta sarısı veriyorum 3 tane cicibebe çok az peynir yarım çay kaşığıda pekmez ve devam sütü
diyiceğim şu yumurtayı çok veriyorum acaba zararı olurmu
bende senin gibi emzirdikten sonra veriyorum ki ikisindende faydalansın diye
karnı tokken bile nekadar verirsem veriym yiyo maşallah

canım yumurta sarısına nohut büyüklüğünde yani yumurta sarısının sekizde biri kadar başlanıyor.. eğer alerjik bir reaksiyon yoksa 10 günün sonunda 1 yumurta sarısına geçiliyor...

kızlar az önce fox haberde bakıcının 1 buçuk yasındaki bebeğe işkence yapıyodu banyoda banyosunu yaptırırken kanyar su döküyodu yerlere yatırıp ayaklarınla eziyodu ve yüzüne tasla vuruyodu boğucaktı bebeği çok ağladım hala etkiindeyim bunlar insan olamaz lanet yaratıklar sakın bebeklerinizi bakıcıya bırakmayın hala ağlıyorum çok kötühydü çok etkilendim

kızlar gece bebegınızın başına şapka falan takıyormusunuz ellerıne ne yapıyorsunuz benımkı elerını dışarıya cıkarıyo buz gibi oluyooo

senaycım ben şapka takmıyorum çünkü durmuyo şapkayla benimkininde elleri buz gibi eldiven takıyım dedim parmaklarını emdiği için ıslatıyo bende bişey takmıyorum... ama bebeklerin elleri hep soğuk oluyomuş genelde öyle duymuştum

senaycım ben şapka takmıyorum çünkü durmuyo şapkayla benimkininde elleri buz gibi eldiven takıyım dedim parmaklarını emdiği için ıslatıyo bende bişey takmıyorum... ama bebeklerin elleri hep soğuk oluyomuş genelde öyle duymuştum

bizimki uyanıkken parmaklarını emiyo hafta sonu penye eldıvenlerden alıcam penye şapka alıcam bıde korkuyorum hasta olcak diye en cok korktugumda bronşite cevırmesi

Son düzenleme:
şenaycım ben şapka takmıyorum üşüdüklerini düşünüyosan çarşafın altına polar ser canım direk serme çok terletiyo bi dene istersen terletiyomu dikkat et ama

bizimki uyanıkken parmaklarını emiyo hafta sonu penye eldıvenlerden alıcam penye şapka alıcam bıde korkuyorum hasta olcak diye en cok korktugumda bronşite cevırmesi

bizimkiler de emiyo hatta uykusunda bile yapıyodu zamanla azaldı çok şükür eldiven takıyım dedim sonra da vazgeçtim eline oyuncak veriyorum en azından biraz olsun oyalanıyolar

kızlar az önce fox haberde bakıcının 1 buçuk yasındaki bebeğe işkence yapıyodu banyoda banyosunu yaptırırken kanyar su döküyodu yerlere yatırıp ayaklarınla eziyodu ve yüzüne tasla vuruyodu boğucaktı bebeği çok ağladım hala etkiindeyim bunlar insan olamaz lanet yaratıklar sakın bebeklerinizi bakıcıya bırakmayın hala ağlıyorum çok kötühydü çok etkilendim

bende izledim...face-de paylasmislardi,Allah belasini versinnnn!!!!!!!!!!!!!!!1

kızlar gece bebegınızın başına şapka falan takıyormusunuz ellerıne ne yapıyorsunuz benımkı elerını dışarıya cıkarıyo buz gibi oluyooo
canim ben 2 aydir takiyorum,cunku grip olmustu,gribin kalintisi olarak kulagi iltihaplandi 2 kere.dooktor soguktan koru demisti. o yuzden sicak dursun diye tek geceleri degil herzaman koyuyorum.ama sevmiyor sapka cikariyor ben de bagli olanlardan aldim,simdilik boyle...

bu arada bizim ilk disimiz geldi :) unutmusum yazmayi 2 gun oldu.
simdi altta sagdakini 2ciyi cikariyor diye huzursuzzz dun hic uyumadi.uykudan aglayarak uyaniyor.insallah o da patlar rahatlar biraz.

meraba kızlaaar nasılsınız.Bebişler sizi yoruyor anlaşılan.sizler doğumdan sonra kan idrar tahlili yaptırdınızmı.Bi eksiklik varmı yokmu diye.Ben yaptırmayı düşünüyorum da.Acaba dahiliyeyemi gitsem kadın doğumamı.Tabi dahiliye daha iyi inceler diyorum.

bu arada bizim ilk disimiz geldi :) unutmusum yazmayi 2 gun oldu.
simdi altta sagdakini 2ciyi cikariyor diye huzursuzzz dun hic uyumadi.uykudan aglayarak uyaniyor.insallah o da patlar rahatlar biraz.

masallh bebişine:nazar: benim oğluşunda çıkmadı daha bu arada cnm senin kızınmı var oğlunmu

Back
X