Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm soğuk,bende ist.dayım ama kar yokk.bugün hava çok soğuk buz gibi istanbulda kar yağıyo..
evet cnm veriyorum.kırmızı mercimekde koyuyorum pirinç yerine bazen,yarında yeşil mercimek ve kerevizli yapıcamkızlar brokoli veriyomusunuz bebeklerinize yani çorbasına katıyomusunuz
kızlarrr brokoli veren varmı yada karnabahar.....
yardimci olduysam sevindim canimcanım ben rutin olarak dr a gitmiyorum
kendim oluşturarak veriyorum ama severk yiyor
sütle pekmezin demiri kestiğini biliyordum ama peynirle pekmez hiç aklıma gelmedi
iyiki dedin
peyniride köy peyniri veriyorum bazende çökelek
bize köyden herzemen gelir akrabalar saolsun
nette gördüm bende kan beynime sicradi,agladim gittim sonra kizima slki slki sarildim,yürekler acisi bir durumkızlar az önce fox haberde bakıcının 1 buçuk yasındaki bebeğe işkence yapıyodu banyoda banyosunu yaptırırken kanyar su döküyodu yerlere yatırıp ayaklarınla eziyodu ve yüzüne tasla vuruyodu boğucaktı bebeği çok ağladım hala etkiindeyim bunlar insan olamaz lanet yaratıklar sakın bebeklerinizi bakıcıya bırakmayın hala ağlıyorum çok kötühydü çok etkilendim
nette gördüm bende kan beynime sicradi,agladim gittim sonra kizima slki slki sarildim,yürekler acisi bir durum
anım ben normalden de yapıyorum devam sütünden de 100cc devam sütü hazırla devam sütünü 1 ölçek daha fazla koy bi de 2 çay kaşığı yoğurt ama tepeleme olsun mama kavanozları varya istersen onda yapabilirsin bu ölçü tam onun ölçüsüya kizlar bide ben dun dr-la gorustum yogurt yapmagi ogrenmek icin ama dr bana normal inek sutunden bahsetti hem sut hem yogurt icin.bisey demedim ama vermeyi dusunmuyorum.siz mamayla yogurdu nasil yapiyorsunuz?yapan var mi?
geçmiş olsun ben de sadece ıhlamur vermiştim doktoruuz kesinlikle ilaç önermiyor kendi kendine geçsin diyor tabi sizin nasıl durumda olduğunuzu bilmiyorum çok hastaysa doktora gidin bencekızlar günaydın.oğlum hasta öksürüyor burnu akıyor.ıhlamur veriyorum başka ne yapabilirim.
maşallah bebeğine aslında ne kadar doğduğu da önemli bi de erken mi doğdu normal mi zaten kısa olup olmayacağı şimdiden belli olmaz diye duydum bi doktordanKızllarrr bende 2010 haziran annesiyim bebişim 6 aylık kilosu 8,900 boyu 66 cm ya kilosu ii ama sanki boy biraz kısa gibi geldi yaa =(=( sizin fındıkların boyları ne durumda![]()
ben brokoli koydum önce başka yerde haşlayıp suyunu döktüm gerçi vitamini azalır ama napıyım gaz yapmasın diyekızlar brokoli veriyomusunuz bebeklerinize yani çorbasına katıyomusunuz
yardimci olduysam sevindim canim
vallahi ben fazlasıyla verdim
görenler şaşırıyo halime
66 la hamile kaldım
85 le doğuma girdim
76 la doğumdan çıktım
ve şuanda 63 kiloyum
hedefim 56 bakalım
kesinlikle rejim yapmıyorum
ama yiyorumda
sütüm olsun diye herşeyden besleniyorum
canım evet dişi çıkıyor,sık kaka yapar,kakasıda çok pişirir.benim kzıımın ilk dişinde çok olmadıda,şimdi 2.si çıktı,aynen seninki gibi.
yaa öyle bi ağlıyoki altını açınca içim eziliyo pişik için ne yaptın krem filan geçirmedi daha ya(
vallahi ben fazlasıyla verdim
görenler şaşırıyo halime
66 la hamile kaldım
85 le doğuma girdim
76 la doğumdan çıktım
ve şuanda 63 kiloyum
hedefim 56 bakalım
kesinlikle rejim yapmıyorum
ama yiyorumda
sütüm olsun diye herşeyden besleniyorum
bende 10 gün önce aynı şeyleri yaşadım ama malesef dişten eser yok bizde
maşallah bebeğine aslında ne kadar doğduğu da önemli bi de erken mi doğdu normal mi zaten kısa olup olmayacağı şimdiden belli olmaz diye duydum bi doktordan
kızzz 56 çok zayıf olmazmısın boyun kaç benim koca böyle bile iyisin diye zayıf sevmiyo
ya 50 cm doğdu erkende doğmadı ben 1,70 im eşim 1,75 amcaları dayısı dedeleri hep uzun ama paşam kısamı olcek acep aman be sağlığı yerinde olsunda![]()