canım boyum 1.66 cm bu boyun ideal kilosu 56
benimde aynı boyum cnm evet ideal kilo o ama çok zayıf olur bende eşimde fazla zayıf sevmiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyum 1.66 cm bu boyun ideal kilosu 56
canım evet dişi çıkıyor,sık kaka yapar,kakasıda çok pişirir.benim kzıımın ilk dişinde çok olmadıda,şimdi 2.si çıktı,aynen seninki gibi.
yaa öyle bi ağlıyoki altını açınca içim eziliyo pişik için ne yaptın krem filan geçirmedi daha ya(
GÜNAYDINNNNNNN!!!!!!!!!!
tatlım ben sebamed pişik kremi kullanıyordum ama artık o fayda etmiyor en güzelibepanten sende kullan faydasını görüceksindir.
GÜNAYDINNNNNNN!!!!!!!!!!
tatlım ben sebamed pişik kremi kullanıyordum ama artık o fayda etmiyor en güzelibepanten sende kullan faydasını görüceksindir.
pişik için bepanthen krem ve merhemini karıştırın öyle kullanmayı deneyin.. ben çok faydasını gördüm en son pişikten öyle kurtuldum çünkü . bez değiştirdiğimizde olmuştuk .. diğer pişik kremleri fayda etmemişti..
canım evet dişi çıkıyor,sık kaka yapar,kakasıda çok pişirir.benim kzıımın ilk dişinde çok olmadıda,şimdi 2.si çıktı,aynen seninki gibi.
yaa öyle bi ağlıyoki altını açınca içim eziliyo pişik için ne yaptın krem filan geçirmedi daha ya(
ben dudocrem diye bi krem kullandım 2 günde geçti.mothercare de satılıyo.
kızlar normal pişikler için sebamed bizim işimizi görüyordu,fakat dişten kaynaklanan kakadaki asit anında çocuğu kavuruyoo,aynı anda açıyorum yinede altı kıpkırmızı,günde 5-6 kezde kak yapıyoo,mahvoluyo yavrum,bepanten şuan işimizi görüyor,allah beterinden korusun,zor bişey.
GÜNAYDINNNNNNN!!!!!!!!!!
bepanten aldırayım bari eşime denemediğim krem kalmadı sabah 5 te açtık gözümüzü ağlamaktan helak oldu kuzum ya çok saol zasa...daha önce hiç bu derece olmamıştı krem sürüyorum 5 dk sonra tekrar kaka yapıyo(
slm kızlar ben geldim
oğlumun gelişiyle hayatımız çok değişti istanbuldan ayrılıp alanyaya yerleştik ben tayin istedim eşim işini değiştirdi şu an bir okula atamam yapıldı fakat durumdan hiç memmun değilim hem çok uzak hemde hiç okulda çalışmadım hep il ve ilçe müdürlüklerde çalıştım o yüzden çok mutsuzum işte
evimizi ayırdık yerleştik ne zormuş bu işler
oğlumda çok yoruyor çok yaramaz 6 aylık oldu dişi çıktı şimdide biraz üşüttü
bebek nerdeyse emekleyecek ben doğum hikayemi bile yazamadım en yakın zamanda yazmayı çok istiyorum kendinize iyi bakın
senin de ishalden dolayımı pişik omuştu?
kızlar bir de buarada sebze çorbalarını nasıl yapıosunuz ben oğluma sebze püresi şeklinde verdim sade suyla kaynattım.süzgeçten geçirdim ama sevmedi değişik sebzelerle de denedim onu da sevmediii(
senin de ishalden dolayımı pişik omuştu?
evet cnm çok kaka yapıyodu yumurtalıklarının yanı bile pişik olmuştu sudocremle geçti hemen.bize iyi geldi.
allah yardımcın olsun,inşallah geçer canım.bepanten aldırayım bari eşime denemediğim krem kalmadı sabah 5 te açtık gözümüzü ağlamaktan helak oldu kuzum ya çok saol zasa...daha önce hiç bu derece olmamıştı krem sürüyorum 5 dk sonra tekrar kaka yapıyo(
vallaa yaa bizdeee..offfffffff kızlar pazardan beri hapis olduk kaldık evde.bügünde yağmurlu hava.
SLM KIZLAR İŞLERN YOUNLUGNDN BAYADIR GIREMEDIM.
HAFTASONU DOKTORA GITTIK YAZDIMMI HATIRLAMIYORUM AMA TEKRAR YAZIYORUM COCUGUMKABIZ OLMUSTU ZORLANMISTI DOKTRA DEDIM AGLYOR COK BAKTI POPOSNDA CATLAK OLMUS GOSTERDI Ama göremedım cunku acrken oglum cok agladı neysee dedı . pansuman yapıp krem surcz dısımzde cıkmıstı ustune bu sanırm her taraftan canı cok yanıyor gecelerı huysuzluga devam malesfaksamları sutum olmuyor ama genelde mama verıyorum corba falan vermıyorum agır gelır dıye sızce ne yapmalıyım.bu konuda?
oglumn boyu 69 kılosuda 7740 olmş ıyımı kotumu bılemedım bunuda ama doktr iyi dedı.
maşallh cokhareketlı dedı . ondn kılo cok almıyor dedı evı dort donuyor ztn a rtk![]()