2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar nasılsınız?dün akşam misafirlerim vardı,bikaç gündür de giremiyorum doğru dürüst bizim paşa geceleri artık hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç uyuyamıyo.nolcak bilmiorum.kocaman kadın ben bile çok yorgun düşüyorum o el kadar nasıl dayanıyor bilmiorumm(( sabah olun a annem bakıo ben bikaç saat uyuyorum.dişlerden mi huzursuz bilmiorum ama şu 4gündür ölüyorum yaaa tam dalıyo sonra başlıyo ağlamaya.yine uyanırmı ki derken aradan 15 dk geçmeden ağlamaya başlıyo.sizin bebişlerinizin durumları nasıl?

hepisini okudum geçmişin tek tek alıntı yapmadım ama kilolardan bahsetmişsiniz.ben 48 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 56 idim.şimdi 51 im.hiç diyet yapmadım.kendi kendine gidiyo.okadar da çok yiyorum süt olsun die.şuanda bi şikayetim yok ama göbeğim canımı sıkıooo

kızlar o tvdeki bakıcı dayağını ben de gördüm şok oldum kucağımda oğlum vardı sıkı sıkı sarıldım ona.böyle vicdansızlık olmaz yaaböyle insan da olmaz.o an kadının yanımda olmasını istedim.ona işkence nasıl olur göstermek içinnn.böylelerine ancak o yaranır

slm kızlar ben geldim

oğlumun gelişiyle hayatımız çok değişti istanbuldan ayrılıp alanyaya yerleştik ben tayin istedim eşim işini değiştirdi şu an bir okula atamam yapıldı fakat durumdan hiç memmun değilim hem çok uzak hemde hiç okulda çalışmadım hep il ve ilçe müdürlüklerde çalıştım o yüzden çok mutsuzum işte

evimizi ayırdık yerleştik ne zormuş bu işler

oğlumda çok yoruyor çok yaramaz 6 aylık oldu dişi çıktı şimdide biraz üşüttü

bebek nerdeyse emekleyecek ben doğum hikayemi bile yazamadım en yakın zamanda yazmayı çok istiyorum kendinize iyi bakın

kızlar bir de buarada sebze çorbalarını nasıl yapıosunuz ben oğluma sebze püresi şeklinde verdim sade suyla kaynattım.süzgeçten geçirdim ama sevmedi değişik sebzelerle de denedim onu da sevmediii(

hep aynı valla bizim hayatımız da çok değişti.biz oğlum doğmadan ev değiştirdik.sonra idareten bi sobalı evde kaldık.sonra oğluş 10 günlük olunca memlekete gittik..evin eşyalarını bi depoya bıraktık..iki ay sonra memeleketten döndük eşyaları depodan alıp yeni eve geçtik.tek başıma ev yerleştirdim.çocukla okadar zordu ki.eski oratmıma da çok uzağım.ben doğum hkayemi daha anlattmadımmm

arkadaşlar desitin diye bir pişik kremi var amerikadan geliyor her eczane satmıyor istanbulda capitol avm den alıyordum hatta gelirken yedek bir tüp daha aldım

çok iyi geliyor oğlumda pişik olmuştu ne sürdüysem geçmedi bunu bir sürüyorum anında geçiyor hafifletiyor üstelik çok ince şekilde sürmek yetiyor eğer temin edebilirseniz bu kremin faydasını görürsünüz

bebeklerinize hangi marka kaşık mamasını veriyosunuz ben bebelac,ülker hero baby,aptamil bunlardan alıyorum değişik değişik devam sütüyle yapıyorum...benimde oğlum ne sebze püresi meyve püresi hiç birini sevmedi yemiyo öğürüyo bir tek kaşık mamalarını sevdi biberonda tutumuyo bi gün iyice ac bırakıp vericem diyorum belki tutar öyle ama dayanamıyorum ac kalmasına

SLM KIZLAR İŞLERN YOUNLUGNDN BAYADIR GIREMEDIM.
HAFTASONU DOKTORA GITTIK YAZDIMMI HATIRLAMIYORUM AMA TEKRAR YAZIYORUM COCUGUMKABIZ OLMUSTU ZORLANMISTI DOKTRA DEDIM AGLYOR COK BAKTI POPOSNDA CATLAK OLMUS GOSTERDI Ama göremedım cunku acrken oglum cok agladı neysee dedı . pansuman yapıp krem surcz dısımzde cıkmıstı ustune bu sanırm her taraftan canı cok yanıyor gecelerı huysuzluga devam malesf aksamları sutum olmuyor ama genelde mama verıyorum corba falan vermıyorum agır gelır dıye sızce ne yapmalıyım.bu konuda?
oglumn boyu 69 kılosuda 7740 olmş ıyımı kotumu bılemedım bunuda ama doktr iyi dedı.
maşallh cokhareketlı dedı . ondn kılo cok almıyor dedı evı dort donuyor ztn a rtk

bence şuan bebeğinin kilosunu hiç düşünme,bol sıvı şeyler ver,sakın kabız olmasın,çatlak beter bişey,bende doğumdan sonra olmuştu çok kötü günler yaşamıştım.bebeğin sakın kabız olmasın,isale yakın olursa canı yanmaz,yoksa çok kötü ayy çok üzülmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…