demi ne olacak,hepsi testten geciyor ve bio,katkisizdaşimi sana yalnış yapmışsın desem yalnış olur.sen en doğrusunu yapmışsın tatlım,evet üzücü bi durum ama en önemlisi ilk olarak senin sağlığın,sen iyi olursan bakabilirsin yavruna.zaten ata ile zordu düşük riskinde varmış,bişekilde durmazdı bebeğin.allah biliyo seni cnm.üzülme.
ben vermiyorum ama dışarda falan çok mecbur kalırsam veririm nolcak kii??
benimkide aynı seninki gibi,ben o yüzden ilk emziriyorum,sonra yediği kadar veriyorumek besinlerden.önce anne sütü..
demi ne olacak,hepsi testten geciyor ve bio,katkisizda
aynı senin bahsettiğin gibi cANım ben bir muhallebi vermiyorum...doktora da sordum şart değil dedi. muhallebi çok kolay bir geçiş besini dedi ondan öneriyoruz dedi ama vermesen de olur dedi... dediğin gib gündüz ek gıdaları alınca emmek istemiyor. doktorun önerisi zaten 3/4 su bardağı yerse öğün olarak geçer emzirmene gerek yok dedi.. eger o miktarı yemezse öğünü anne sütü ile tamamla dedi. sana da anlatmıştır.. gece emiyor zaten yeteri kadar .çok kalkıyoruz çünkü artık... dişlerden heralde.. ağlayarak kalkıyorr.uyku düzenimiz toptan değişti...
yaaaniii.o kadarda ince düşünürsek yandık artık.
undan ne olacak ki,ben gecen unu kavurup mercimek corbasi yaptim,zaten ek besinlerde de,tarif böyle.merhabalar kızlar. az önce interneti gezerken yoğurtlu sebze çorbası tarifi buldum. benim yaptığımdan farklı. çeşit olsun diye birde onu yapacağım. yalnız tarifte un var. şuan normal un kullanabilirmiyiz acaba ne dersiniz. yoksa koymayayım mı. tarif şöyle:
1 küçük boy patates, yarım kabak, 2-3 sap maydanoz veya ıspanak, 1 tatlı kaşığı pirinç düdüklü tencerede çok az su ile pişirilir. Ayrı bir yerde 1 kepçe yoğurt, 1 tatlı kaşığı un karıştırılır. Karışıma kaynar sebze suyu ilave edilerek karıştırılır. Sulandırılmış karışım diğer sebzelere eklenerek kaynatılır. Çorba koyulaşınca ateşten alınır. Üzerine istenirse kuru nane eklenir. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile servis edilir.
undan ne olacak ki,ben gecen unu kavurup mercimek corbasi yaptim,zaten ek besinlerde de,tarif böyle.
undan ne olacak ki,ben gecen unu kavurup mercimek corbasi yaptim,zaten ek besinlerde de,tarif böyle.
canım bende var boşuna almışım,alıştırma kaşığı deniyor.biberon gibi değil,sıkıyosun kaşığın ucuna doluyo kendisi yiyo.normal kaşıkdan farkı yok.valla senin bebeğin alışıcak gibideğil biberona,artık çokzorlamaderim,bazı bebekler istemiyor,benimkide biberona karşı çok isteksizdi,halada öyle diliyle geri itiyor,bede artık zorlamıyorum,emzikde almadı napalım.slm kızlar biberonu hala tutmadı benim oğluş uykusunda veriyorum yine tutmuyo hemen uyanıyo kasıklı biberonlar mı ne varmış kızlar bilginiz varmı bu biberonu bilen varmı önceleriduymuştum hangi markanın acaba nasıl bişeydir öyle alsam tutarmıdır kızlar??????
aynen canım.haklisin valla zasacim.bize süt de verilmis,balda yemisiz ama simdi herseyi ince düsünüyoruz.ama ilklerde böyle oluyormus,ikincisinde biraz daha rahat,3.sünde artik saldim cayira mevlam kayira gibi birsey oluyormus,3.yü düsünmedigim icin böyle birsey yasamiyacagim....
ben bal süt vermiyorum ama çokda sorun olmaz gibidüşünüyorum.balı bebeklere 1 yaşından önce vermeyin, allerji yapar diyo dr lar
ama ben...
bebeğim hastalandı ,ilaçlar çare etmedi ,bende limon,bal,zencefil ve tarçın karışımı yaptım ve etkisini anında gördüm, allerji falan yapmadı,
gerçi her bebeğin bünyesi farklı tabiki,
şimdide mamasının içine şeker yerine yarım çay kaşığı bal koyuyorum yiyo
o yüzden unlarında allerji yapıcağını sanmıyorum ben
canım bende var boşuna almışım,alıştırma kaşığı deniyor.biberon gibi değil,sıkıyosun kaşığın ucuna doluyo kendisi yiyo.normal kaşıkdan farkı yok.valla senin bebeğin alışıcak gibideğil biberona,artık çokzorlamaderim,bazı bebekler istemiyor,benimkide biberona karşı çok isteksizdi,halada öyle diliyle geri itiyor,bede artık zorlamıyorum,emzikde almadı napalım.
aynen canım.
ben bal süt vermiyorum ama çokda sorun olmaz gibidüşünüyorum.
canım bende var boşuna almışım,alıştırma kaşığı deniyor.biberon gibi değil,sıkıyosun kaşığın ucuna doluyo kendisi yiyo.normal kaşıkdan farkı yok.valla senin bebeğin alışıcak gibideğil biberona,artık çokzorlamaderim,bazı bebekler istemiyor,benimkide biberona karşı çok isteksizdi,halada öyle diliyle geri itiyor,bede artık zorlamıyorum,emzikde almadı napalım.
evet cnm ya tutmıycak napıyım almıyım mı o biberondan ozamn bende dışarı çıkarken rahat olsun diye tutmasını istiyodum
yer canım,ben 15 gündür keçi sütünden yoğurt yapıyorum yediriyorum.aynen canım ilaçlardan daha masum ve daha faydalı ilaçlar bir yeri iyiederken başka yerleri mahvediyo bende henüz süte başlamadım ama keçi sütü aldım dün yoğurt yaptım bakalım yicekmi miniğimiz
canım artık dışarıda kavanoz maması falan verirsin,bundAan sonra dıraşıra daha rahat edrsin,ek besin yiyor sonuçta.bundan sonra alışmaz,zorlma.
evet cnm ya tutmıycak napıyım almıyım mı o biberondan ozamn bende dışarı çıkarken rahat olsun diye tutmasını istiyodum
hic birsey olmadi canim,ama bebekten bebege de degisebilircanım unlar arasında alerji riski en düşük olanlar pirinç ve yulaf unu.ama bu tarifte buğday unu kullanmamız gerekiyor. acaba alerji yapar mı ve ya sindiriminde zorlanırmı diye tedirgin oldum. sen bebekğine kullandıysan bir zararı yoktur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?