2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

demi ne olacak,hepsi testten geciyor ve bio,katkisizda

pinkkk immm uzulme cnm hakknda hayrlısı sonucta kendını ölçtun tarttın buna en ıyı karar verebıleck olan sensın tabıkıı..
keşke şartlr böle olmasa bu şeklde olmasa tabıkı iyi olurdu ama sen bundn sonrasına bakacksn kendıne oglunaaa dıkkt edcksnnn..
cnm bnmmmm...

aynen canım ya beizimde uyku düzeni diye bir şeyimiz kalmadı. ağlayarak uyanıyo azıcık emimip tekrar uyuyo. bazı gecelerde 5-6 saat hiç uyanmadan yatıyor. seninkinin dişleri ne alemde çıkan var mı hiç? sünnet olayını ne yaptınız. sordunuz mu mükrem beye?

slm kızlar biberonu hala tutmadı benim oğluş uykusunda veriyorum yine tutmuyo hemen uyanıyo kasıklı biberonlar mı ne varmış kızlar bilginiz varmı bu biberonu bilen varmı önceleriduymuştum hangi markanın acaba nasıl bişeydir öyle alsam tutarmıdır kızlar??????

merhabalar kızlar. az önce interneti gezerken yoğurtlu sebze çorbası tarifi buldum. benim yaptığımdan farklı. çeşit olsun diye birde onu yapacağım. yalnız tarifte un var. şuan normal un kullanabilirmiyiz acaba ne dersiniz. yoksa koymayayım mı. tarif şöyle:

1 küçük boy patates, yarım kabak, 2-3 sap maydanoz veya ıspanak, 1 tatlı kaşığı pirinç düdüklü tencerede çok az su ile pişirilir. Ayrı bir yerde 1 kepçe yoğurt, 1 tatlı kaşığı un karıştırılır. Karışıma kaynar sebze suyu ilave edilerek karıştırılır. Sulandırılmış karışım diğer sebzelere eklenerek kaynatılır. Çorba koyulaşınca ateşten alınır. Üzerine istenirse kuru nane eklenir. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile servis edilir.

Son düzenleme:
yaaaniii.o kadarda ince düşünürsek yandık artık.

haklisin valla zasacim.bize süt de verilmis,balda yemisiz ama simdi herseyi ince düsünüyoruz.ama ilklerde böyle oluyormus,ikincisinde biraz daha rahat,3.sünde artik saldim cayira mevlam kayira gibi birsey oluyormus,3.yü düsünmedigim icin böyle birsey yasamiyacagim....

undan ne olacak ki,ben gecen unu kavurup mercimek corbasi yaptim,zaten ek besinlerde de,tarif böyle.

undan ne olacak ki,ben gecen unu kavurup mercimek corbasi yaptim,zaten ek besinlerde de,tarif böyle.

canım unlar arasında alerji riski en düşük olanlar pirinç ve yulaf unu.ama bu tarifte buğday unu kullanmamız gerekiyor. acaba alerji yapar mı ve ya sindiriminde zorlanırmı diye tedirgin oldum. sen bebekğine kullandıysan bir zararı yoktur herhalde.

canım unlar arasında alerji riski en düşük olanlar pirinç ve yulaf unu.ama bu tarifte buğday unu kullanmamız gerekiyor. acaba alerji yapar mı ve ya sindiriminde zorlanırmı diye tedirgin oldum. sen bebekğine kullandıysan bir zararı yoktur herhalde.

balı bebeklere 1 yaşından önce vermeyin, allerji yapar diyo dr lar
ama ben...
bebeğim hastalandı ,ilaçlar çare etmedi ,bende limon,bal,zencefil ve tarçın karışımı yaptım ve etkisini anında gördüm, allerji falan yapmadı,
gerçi her bebeğin bünyesi farklı tabiki,
şimdide mamasının içine şeker yerine yarım çay kaşığı bal koyuyorum yiyo
o yüzden unlarında allerji yapıcağını sanmıyorum ben

canım bende var boşuna almışım,alıştırma kaşığı deniyor.biberon gibi değil,sıkıyosun kaşığın ucuna doluyo kendisi yiyo.normal kaşıkdan farkı yok.valla senin bebeğin alışıcak gibideğil biberona,artık çokzorlamaderim,bazı bebekler istemiyor,benimkide biberona karşı çok isteksizdi,halada öyle diliyle geri itiyor,bede artık zorlamıyorum,emzikde almadı napalım.

aynen canım.

ben bal süt vermiyorum ama çokda sorun olmaz gibidüşünüyorum.

aynen canım ilaçlardan daha masum ve daha faydalı ilaçlar bir yeri iyiederken başka yerleri mahvediyo bende henüz süte başlamadım ama keçi sütü aldım dün yoğurt yaptım bakalım yicekmi miniğimiz

Son düzenleme:

ARALIK ayında yenebilecek sebze-meyve-balık
Balık: Levrek.
Sebze: Balkabağı, lahana, yerelması, pırasa, brüksel lahanası,karnabahar, ıspanak, kereviz, havuç, pazı, kara lahana.
Meyve: Elma, mandalina, portakal, nar, armut, muz, kivi, kestane,greyfurt, ayva, Trabzon hurması.
Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Soğuk algınlığı hastalıklarına yakalanmamak için sağlıklı beslenin.Portakal veya greyfurt suyu için. Ispanak, baklagil, et, yoğurt, muz,elma ve kuruyemişleri bol tüketin.

ARALIK ayında yenebilecek sebze-meyve-balık
Balık: Levrek.
Sebze: Balkabağı, lahana, yerelması, pırasa, brüksel lahanası,karnabahar, ıspanak, kereviz, havuç, pazı, kara lahana.
Meyve: Elma, mandalina, portakal, nar, armut, muz, kivi, kestane,greyfurt, ayva, Trabzon hurması.
Bu ay sofranızdan eksik etmeyin:
Soğuk algınlığı hastalıklarına yakalanmamak için sağlıklı beslenin.Portakal veya greyfurt suyu için. Ispanak, baklagil, et, yoğurt, muz,elma ve kuruyemişleri bol tüketin.

aynen canım ilaçlardan daha masum ve daha faydalı ilaçlar bir yeri iyiederken başka yerleri mahvediyo bende henüz süte başlamadım ama keçi sütü aldım dün yoğurt yaptım bakalım yicekmi miniğimiz
yer canım,ben 15 gündür keçi sütünden yoğurt yapıyorum yediriyorum.

month canım al istersen ama normal kaşıkdan farkı yok,kaşıkla besliyorsan gereksizderim.bundan sonra dışarıda en kötü ihtimal kavanoz maması yedirisin,zorluk zamanı geçti bence,bundan sonra biberona alışmasada olur.

bu aradada markası nuby ben kullanamadım hiç,normal kaşıkla ağzından attıklarını topluyorum amabununlatoplayamıyorum o yüzden kullanmadım,kullanırsan al derim.

hic birsey olmadi canim,ama bebekten bebege de degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…