2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu aradada markası nuby ben kullanamadım hiç,normal kaşıkla ağzından attıklarını topluyorum amabununlatoplayamıyorum o yüzden kullanmadım,kullanırsan al derim.

bende aldım ama hiç bir işe yaramadı artık normal kaşıkla yiyor şükür:)

slm kızlaaarrrrr kavonoz mamalarından meyveleri hıc vermedım bıkere hero baby denemem için gondermiş tadına baktım kotuydu kavanoz kokuyordu sanki ama sebzelerini denemedım doktor seyehatte gezmede kavanoz maması verebılırsın dedi

Benim kız hiç yemedi ben kendim yapıp termosa koyuyorum

Kızlar Bebişleriniz İçin Çok besleyici Bal Kabağı Çorbası Tarifi

1 portakal büyüklüğünde soyulmuş balkabağı

1 küçük patates

1 küçük havuç

1 çorba kaşığı pirinç

2 su bardağı su
Tüm sebzeleri yıkayıp soyun

Tüm malzemeleri tencereye koyup yumuşayana dek haşlayın. (Pirinci önceden haşlamanız tavsiye edilir) .Tel süzgeçten geçirin.(İsteyen bir çay kaşığı zeytinyağı piştikten sonra ekleyebilir). Afiyet Olsun Şekerciklerime...

balın kendisinden ziyade ,içinde nadirde olsa bulunabilen bir bakterinin bebekte ağır sinir hasarı ve solunum durması sonucu ölümüne yol açabileceği için zararlı deniyor.750.000 de 1 bebeğin başına gelebiliyormuş.o riski alırım diyorsan...

selam kızlar...ben fazla giremiorum,ama takip ediorum yazdıklarınızı..
ben bişi sorcam kızıma kahvaltıya başladım fakat ne yaparsam yediremiorum,kahvaltı olarak ne veriosunuz bebişlere ???

selam kızlar...ben fazla giremiorum,ama takip ediorum yazdıklarınızı..
ben bişi sorcam kızıma kahvaltıya başladım fakat ne yaparsam yediremiorum,kahvaltı olarak ne veriosunuz bebişlere ???

benım oglum fazla karıtırdınmı yemıyor mesela pekmez yumurta peynır falan ama sadece peynır yumurtaya bayılıyor her cocuk farklı tabı

canım nuby de vardı. ama onunla kıvamlı ek besinleri verebiliyorsun.. formül süt ya da o kıvamda birsey veremiyorsun diye biliyorum...

ay ne zaman düzelcek bu drum ya ama bugün birşey duydum arkadaşıma sağlık ocağındaki ebe demiş ki 2.5 yaşına kadar bütün dişleri çıkana kadar uyku yok size demiş biz de çıksa da rahatlasak diyoruz....:)

tatlıım bizim dişler yok daha.. kabarık beyazlama bütün belirtiler var ama pirincimiz yok daha..:) sizin?

mükrem beye sünneti daha önce sormuştum ben yaptırabilirsiniz istediğiniz yerde demişti şu an olabilir demişti.. ama kararsız kaldım çok ya senin anlattıkların, zor geçirenlerin anlattıkları falan ne zaman yaptıracağız bilmiyorum .. sizin son durum ne?

benım oglum fazla karıtırdınmı yemıyor mesela pekmez yumurta peynır falan ama sadece peynır yumurtaya bayılıyor her cocuk farklı tabı

yumurtayı benimkide yiyo ama cici bebeyle veya ekmek içine pekmez peynir tereyağı koyuyorum hepsini önlük yiyo,kahvaltı mamalarındanmı versem diorum sağlıklımıdır onlar

Meraba kızlar kahvaltılara başlamışsınızda tereyağı ağır gelmez mi küçücük bebeğe beni yanlış anlamayın ama.Bana bile dokunur yani

bu aradada markası nuby ben kullanamadım hiç,normal kaşıkla ağzından attıklarını topluyorum amabununlatoplayamıyorum o yüzden kullanmadım,kullanırsan al derim.

hmm ozaman ben hiç kullanamam çünkü hep zorla yediriyorum çıkardıkça ben veriyorum vazgeçtim almıyı ozaman

yumurtayı benimkide yiyo ama cici bebeyle veya ekmek içine pekmez peynir tereyağı koyuyorum hepsini önlük yiyo,kahvaltı mamalarındanmı versem diorum sağlıklımıdır onlar

benimkide yemiyodu cnm bende kasık mamalarının çesitlerini alıyorum bittikçe içine koyuyorum onları öyle yiyo sende öyle yap cnm ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum kontrolden geciyo ve üzerindede besleyici degerleri yazıyo ben veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…