bu aradada markası nuby ben kullanamadım hiç,normal kaşıkla ağzından attıklarını topluyorum amabununlatoplayamıyorum o yüzden kullanmadım,kullanırsan al derim.
slm kızlaaarrrrr kavonoz mamalarından meyveleri hıc vermedım bıkere hero baby denemem için gondermiş tadına baktım kotuydu kavanoz kokuyordu sanki ama sebzelerini denemedım doktor seyehatte gezmede kavanoz maması verebılırsın dedi
Benim kız hiç yemedi ben kendim yapıp termosa koyuyorum
sebzeyımı termosa koyuyorsun cnm
Evet canım chicco nun termosunu aldım onda götürüyorum yanımda gerekirse sıcak suda ılıtıyorum veriyorum iyi oluyo hemde doğal
anladım cnm dıyorum ya o meyveyı bıle yedırmedım dırekt cope attım
Valla ablam veriyodu kızına ben tadına bakmıştım hiç güzel değildi ondan hiç denemedim
Meyveyi cam rendeyi yanıma alıyorum mesela elmayı rendeleyip veriyorum
balı bebeklere 1 yaşından önce vermeyin, allerji yapar diyo dr lar
ama ben...
bebeğim hastalandı ,ilaçlar çare etmedi ,bende limon,bal,zencefil ve tarçın karışımı yaptım ve etkisini anında gördüm, allerji falan yapmadı,
gerçi her bebeğin bünyesi farklı tabiki,
şimdide mamasının içine şeker yerine yarım çay kaşığı bal koyuyorum yiyo
o yüzden unlarında allerji yapıcağını sanmıyorum ben
selam kızlar...ben fazla giremiorum,ama takip ediorum yazdıklarınızı..
ben bişi sorcam kızıma kahvaltıya başladım fakat ne yaparsam yediremiorum,kahvaltı olarak ne veriosunuz bebişlere ???
slm kızlar biberonu hala tutmadı benim oğluş uykusunda veriyorum yine tutmuyo hemen uyanıyo kasıklı biberonlar mı ne varmış kızlar bilginiz varmı bu biberonu bilen varmı önceleriduymuştum hangi markanın acaba nasıl bişeydir öyle alsam tutarmıdır kızlar??????
aynen canım ya beizimde uyku düzeni diye bir şeyimiz kalmadı. ağlayarak uyanıyo azıcık emimip tekrar uyuyo. bazı gecelerde 5-6 saat hiç uyanmadan yatıyor. seninkinin dişleri ne alemde çıkan var mı hiç? sünnet olayını ne yaptınız. sordunuz mu mükrem beye?
benım oglum fazla karıtırdınmı yemıyor mesela pekmez yumurta peynır falan ama sadece peynır yumurtaya bayılıyor her cocuk farklı tabı
bu aradada markası nuby ben kullanamadım hiç,normal kaşıkla ağzından attıklarını topluyorum amabununlatoplayamıyorum o yüzden kullanmadım,kullanırsan al derim.
Meraba kızlar kahvaltılara başlamışsınızda tereyağı ağır gelmez mi küçücük bebeğe beni yanlış anlamayın ama.Bana bile dokunur yani
yumurtayı benimkide yiyo ama cici bebeyle veya ekmek içine pekmez peynir tereyağı koyuyorum hepsini önlük yiyo,kahvaltı mamalarındanmı versem diorum sağlıklımıdır onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?