mavişi uyuttum az yemek işim var dı onu hallettim tam gezme delisi oldu dışarı gitmek için ağlıyo yaaa kızlar cadı oluyomuş yaa bakalım sen napıcansempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
esram kız hakkatten yakın olsaydık valla sabah kahvesiydi gün dü ne güzel geçerdi günlerimizvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Biliyorum pek bi damdan düşer gibi geldim aranıza ama sıcak ilginiz ve soru işaretimi hızlıca yanıtlamanız iyi geldi doğrusu. Demekki ben geç bile kalmışım magnezyum almaya, ya ama bilemiyorumki bu doktorlar hiç mi ortak hareket edemez, Ankaradaki doktorumdan hiç duymadım magnezyum lafını, o bana hergün demir ilacı ve haftada üç gün elevit aldırıyordu, ama Samsundaki yeni doktorumda kan değerlerimin iyi olduğunu demir ilacına gerek olmadığını sadece hergün elevit+magnezyum almamı söyledi. İlk duyduğumda çok gülmüştüm ama benim durumu çok iyi özetleyen bir teşbih yaptı eşimm, biz kızımla tam dereyi geçmek üzereyken at değiştirdikk, sonuçta böyle ikilemler oldu. Ama dediğiniz gibi artık birine güvenmek zorundayımmm...
Bu arada okuduğum kadarıyla burada çoğunluk sezeryanla doğum yapacak ya da doktordan gün alma hadisesini ben böyle anlıyorummmm?
esra ya aynıyız ya bende heyecanlandım..zaten bu hafta gelecek gibi hissettim bende hep...
ayyy maşallah kuzuna yaaa....
mrb kızlarrrrr nasılsınız amanın topikteki sayfa sayısına yetişemiyorum ya maaşallah alkisalkisalkis size esssraaa hadi hayırlısı canım hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inş.
esracım benimde önümüzdeki hafta olabilecekti sezeryan ama dr erkek nazlı olur bekleyelim kız olsa erken alırdım dedi dr..
seninki miadlı doğum olucak yani dr sölemiştir zaten...sağlıkla kavuş yavruna...
valla esssraaa cım ben eşimden pek fırsat bulamıyorum şimdi pazara yolladım gelir 2 dk ya bide ders çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum ama aklım sizde kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım görmeşin çocuğu olmuş gibi oluyor,söylemiyorum ama zaten bi yığın derdimiz var bi de nazar olmasın:) zar zor geldik zaten bu haftayadelikafadulden
gelişimi gayet güzel çok şükür
teyzelerinin nazarı değmez ama topikte bizbize değilizki anacım,gelen giden hiç eksik olmuyor,gözcü çok sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tabi canım sende haklısıın kızlar bebegının kılosunun ıyı oldugunu (maaşallah)gecmışte okumustum meraktan sormuştum yaniiiii[/QUOT
tamam canım mesaj alındı maşaallaaaah gözü değenin gözü cıksın zateeeennn
helloooooo :))
ben geldimmmmmmmmm bugun cok hasta oldum ben başım döndü kuaförde hep esranın yüzünden :)))
beni özendirdi dün manikür pedikür zilliiiiiii hadi dedim bende gideyim kuaförde kalabalıktı nazar mı ne deydi tam sir yapılıyordu ayıptır sölemesi :))))) ayy basım dön otur popo üstü annem telaş kuafor telas sonra biri doğurmuyon demi dedi o halimle başla ben gülmeye çıplak çıplak hahahayyyy ay ne rezalet ne rezalet yarım saat yattım anca kendime geldim işlerim bitti eve geldim bu sefer bir uyku gözümü acamıyorum yattım daha yeni kalktım[/QUOT
ayyyy canım benım bı an okuyunca hem korktum hem güldüüm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişeyin olmadıgına sevındım canımbende uyumazdım coook bu hafta uyku basıyor benıde:1no2:
ben geldimmmmmmmmm bugun cok hasta oldum ben başım döndü kuaförde hep esranın yüzünden :)))
beni özendirdi dün manikür pedikür zilliiiiiii hadi dedim bende gideyim kuaförde kalabalıktı nazar mı ne deydi tam sir yapılıyordu ayıptır sölemesi :))))) ayy basım dön otur popo üstü annem telaş kuafor telas sonra biri doğurmuyon demi dedi o halimle başla ben gülmeye çıplak çıplak hahahayyyy ay ne rezalet ne rezalet yarım saat yattım anca kendime geldim işlerim bitti eve geldim bu sefer bir uyku gözümü acamıyorum yattım daha yeni kalktım[/QUOT
ayyyy canım benım bı an okuyunca hem korktum hem güldüüm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişeyin olmadıgına sevındım canımbende uyumazdım coook bu hafta uyku basıyor benıde:1no2:
hani başlarda uyumaya alısıktımda bu hafta bende uyusam her yerde uyuyacağım.. demekki son haftalara yakında uyutuyor bu zıpırlar bizi..
canım saol merak etme ama iyiyim ben uzun zamandır pasaklı geziyordum özellikle bizde nazara inanırlar çok..
azcık süslendim ondan herhalde :))
beni özendirdi dün manikür pedikür zilliiiiiii hadi dedim bende gideyim kuaförde kalabalıktı nazar mı ne deydi tam sir yapılıyordu ayıptır sölemesi :))))) ayy basım dön otur popo üstü annem telaş kuafor telas sonra biri doğurmuyon demi dedi o halimle başla ben gülmeye çıplak çıplak hahahayyyy ay ne rezalet ne rezalet yarım saat yattım anca kendime geldim işlerim bitti eve geldim bu sefer bir uyku gözümü acamıyorum yattım daha yeni kalktım
iyi yapmısın canım bende nazara coook ınınırım nazar degmıştır arkadasıma aman dikkat et benımde arada başım doner eşim tutar hep bende yoksa senın gıbi yere oturum popo üstü aman canım bri sana güzel bi laf soylerken yüzsüzlük yap maaşallah dedirt bende hep oyle yuzsuzluk yaparım nazara ınanırım asıl bebişlerımızı gormeye gelenlere maaşallah dedırtcez once allah korusun sonrada biz:Saruboceq:hani başlarda uyumaya alısıktımda bu hafta bende uyusam her yerde uyuyacağım.. demekki son haftalara yakında uyutuyor bu zıpırlar bizi..
canım saol merak etme ama iyiyim ben uzun zamandır pasaklı geziyordum özellikle bizde nazara inanırlar çok..
azcık süslendim ondan herhalde :))
canıııııımmmakannehirakannehirakannehir
ayy kıyamam,nazar değdirmişlerdir pis kadınlar
sıcaktan tasiyonun da düşmüştür,tansiyonla nazar bir olunca fenalaşmışsındır kesin:çok üzgünüm:
allahım korusun kem gözlerden
nazar duası oku bolca,ezberinde yoksa bi fatiha üç ihlas ya da ayetel kürsi oku canımm..
allahım bayıgınlık geçirdiğini bile öyle anlatıyorsun ki,alemsin valla:)))))
ee temizlendin paklandın mı peki:))))
iyi yapmısın canım bende nazara coook ınınırım nazar degmıştır arkadasıma aman dikkat et benımde arada başım doner eşim tutar hep bende yoksa senın gıbi yere oturum popo üstü aman canım bri sana güzel bi laf soylerken yüzsüzlük yap maaşallah dedirt bende hep oyle yuzsuzluk yaparım nazara ınanırım asıl bebişlerımızı gormeye gelenlere maaşallah dedırtcez once allah korusun sonrada biz:Saruboceq:
ayyyyyyy haklısın canım ya kimi hiç demiyor dedirtmek lazımmm
evet canım hahhhhy burdan yazılmaz ama dayanamıcam hasan olduydum artık..
manikür pedikürümüde yaptırdım ohh mis gibiyim spora gene gidemedim ama yarın giderim artık..
ayyyyyy yarın kontrolumde var ama saat 5 temı 4 de mi unuttum..
kızımı görcem inş..
sen nasılsın canım
zeynom nasıl?
bir de esracım neyi merak ettim şimdi senden feyz alarak kızıma bende muzik dinletiyorum mozartın bebekler için olan zıkkımından işte.. :))) ama 2 gündür tepki vermiyor daha önce verirsi az da olsa sen kulaklıkla mı dinletiyorsun ya da her dinlediğinde kıpırdanıyor mu merak ettim
ayyyyyyy haklısın canım ya kimi hiç demiyor dedirtmek lazımmm[/QUOTE
eevet canım valla eşim bile severken bebegımı karnımda on kere maaşallah der adam onuda alıştırdım benım dayım bebekken nazardan vefat etmış cok kılolu guzel bı cocukmuş koydekılerınde nazarı degmış vefat etmış derken dedem ıkıncı cocukta eve kımseyı almamış kapıdan bakıp hemen gıtmışler dedem cocugum yaşasın 7 kurbanla buyutcem demış dayımı 7 kurbanla buyutmuşler.ALLAH COCUKLARIMIZI BIZE BAĞIŞLASIN GÖZÜ OLANINDA GÖZLERİ CIKSIN
:roflol::roflol::roflol:
çok iyi yapmışsın canımm,kokoş kokoş görsün prensesimiz seni:asigim:
kontrole giderken eşime bile traş ol kızınla buluşcan diyorum:))) buluşma gibi geliyor muayeneler:))
yarın güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq: saatini arar sorarsın eğer onlar hatırlatmıyorsa..
biz de iyiyiz,zeyno iyice sıkıldı içerde,sabahın köründen beri zıplıyordu müzik dinletip uyuttum:))) 2 saattir uyuyor sıpa:)))
sen de çok iyi yapıyorsun dinlet kuzuma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayatım ilk günlerde ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar,mutlaka kulaklıkla dinlet ama..
şimdi öyle alıştı ki en fazla 6.şarkıda uyuyor..ve ilginç kısmı 2 ve 5. şarkıları çok seviyor,onlarda tepiniyor:))
berramız da aynı olacak,favori şarkısı olacak bak gör:))
ama aynı saatlerde dinletmeye çalış ki uyku saati olarak algılasın,doğuncaa da müziği duyunca kolay uyurlar böylece:)
alışınca sevdiği şarkılarda tepinecek sonra da sessizleşecek ve uyuyacak bak göropuyorumnanaktan
ayyyyyyy haklısın canım ya kimi hiç demiyor dedirtmek lazımmm[/QUOTE
eevet canım valla eşim bile severken bebegımı karnımda on kere maaşallah der adam onuda alıştırdım benım dayım bebekken nazardan vefat etmış cok kılolu guzel bı cocukmuş koydekılerınde nazarı degmış vefat etmış derken dedem ıkıncı cocukta eve kımseyı almamış kapıdan bakıp hemen gıtmışler dedem cocugum yaşasın 7 kurbanla buyutcem demış dayımı 7 kurbanla buyutmuşler.ALLAH COCUKLARIMIZI BIZE BAĞIŞLASIN GÖZÜ OLANINDA GÖZLERİ CIKSIN
amin canım ammiiiiinnn gözü olanın gözü çıksınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?