2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gezdir annesi kuzumu,sıkılıyor evdeopuyorumnanaktan
yakın olsak ne güzel olurdu valla,keyif yapardıkboshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dal hayatım muhabbetekaydirigubbakcemile5
doktorların okudukları okullar,aldıkları eğitim,tecrübeleri vs tarzlarını değiştiriyor..
ihtiyaçlara göre de şekilleniyor tabii,misal demiştim ya bana kalsiyumu bıraktırdı..
önemli olan doktoruna güvenmen..

çoğunluğumuz zorunlu sezeryan olacak canım,yoksa normal doğum istiyorduk..
misal benim suyum yok denecek kadar azaldığı için cuma doğuma gidiyorum,bir de kızımın boynunda kordon var yani şartlar sezeryandan başka seçenek bırakmadı..

tabii önemli olan sağlıkla gelmeleri..

esra ya aynıyız ya bende heyecanlandım..zaten bu hafta gelecek gibi hissettim bende hep...
ayyy maşallah kuzuna yaaa....

canım sen daha heyecanın kralını göreceksin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
keşke zamanını bekleseydi diyorum ama bi yandan da erken kavuşma fikri süper:dance:
darısı sana ama doğru zamanda:)

mrb kızlarrrrr nasılsınız amanın topikteki sayfa sayısına yetişemiyorum ya maaşallah alkisalkisalkis size esssraaa hadi hayırlısı canım hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inş.

amin canım darısı doğru zamanda hepinize:Saruboceq:
parmak kası yaptık topik sayesinde:)))
eşim mahkeme katibi gibi çatçat yazıyorsun diye dalga geçiyor:))

esracım benimde önümüzdeki hafta olabilecekti sezeryan ama dr erkek nazlı olur bekleyelim kız olsa erken alırdım dedi dr..
seninki miadlı doğum olucak yani dr sölemiştir zaten...sağlıkla kavuş yavruna...

valla esssraaa cım ben eşimden pek fırsat bulamıyorum şimdi pazara yolladım gelir 2 dk ya bide ders çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum ama aklım sizde kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun

esracım benimde önümüzdeki hafta olabilecekti sezeryan ama dr erkek nazlı olur bekleyelim kız olsa erken alırdım dedi dr..
seninki miadlı doğum olucak yani dr sölemiştir zaten...sağlıkla kavuş yavruna...

ayy erkeği kızı olur mu canımm,ne kadar içerde kalsa o kadar iyidir..
doktorum da aynı şeyi düşünüyor,sırf biraz daha kalsın diye çırpındık ama bu kadar tutabildik..çok şükür allahıma,30.haftadan beri sürekli azaldı suyum,36yı görmek falan hayaldi:)
doktoruma sordum, herşey yolunda olsaydı,sezeryan olsam ayın 24ünde olacaktı en erken..
çok bişi kaçırmadık 10 gün hihoyyythihoyyythihoyyyt

ama çok şaşırdım doktoruna,kız-erkek ayrımı yapılır mı yaa,ikisi de can..

allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrusuna:Saruboceq:

sen onu erkenden uyutup gel gece,biz gece kuşuyuz son zamanlarda kaydirigubbakcemile3

tabi canım sende haklısıın kızlar bebegının kılosunun ıyı oldugunu (maaşallah)gecmışte okumustum meraktan sormuştum yaniiiii

helloooooo :))

ben geldimmmmmmmmm bugun cok hasta oldum ben başım döndü kuaförde hep esranın yüzünden :)))

beni özendirdi dün manikür pedikür zilliiiiiii hadi dedim bende gideyim kuaförde kalabalıktı nazar mı ne deydi tam sir yapılıyordu ayıptır sölemesi :))))) ayy basım dön otur popo üstü annem telaş kuafor telas sonra biri doğurmuyon demi dedi o halimle başla ben gülmeye çıplak çıplak hahahayyyy ay ne rezalet ne rezalet yarım saat yattım anca kendime geldim işlerim bitti eve geldim bu sefer bir uyku gözümü acamıyorum yattım daha yeni kalktım

canıııııımmmakannehirakannehirakannehir
ayy kıyamam,nazar değdirmişlerdir pis kadınlar
sıcaktan tasiyonun da düşmüştür,tansiyonla nazar bir olunca fenalaşmışsındır kesin:çok üzgünüm:
allahım korusun kem gözlerden

nazar duası oku bolca,ezberinde yoksa bi fatiha üç ihlas ya da ayetel kürsi oku canımm..

allahım bayıgınlık geçirdiğini bile öyle anlatıyorsun ki,alemsin valla:)))))
ee temizlendin paklandın mı peki:))))

evet canım hahhhhy burdan yazılmaz ama dayanamıcam hasan olduydum artık..

manikür pedikürümüde yaptırdım ohh mis gibiyim spora gene gidemedim ama yarın giderim artık..

ayyyyyy yarın kontrolumde var ama saat 5 temı 4 de mi unuttum..

kızımı görcem inş..

sen nasılsın canım
zeynom nasıl?

bir de esracım neyi merak ettim şimdi senden feyz alarak kızıma bende muzik dinletiyorum mozartın bebekler için olan zıkkımından işte.. :))) ama 2 gündür tepki vermiyor daha önce verirsi az da olsa sen kulaklıkla mı dinletiyorsun ya da her dinlediğinde kıpırdanıyor mu merak ettim

:roflol::roflol::roflol:
çok iyi yapmışsın canımm,kokoş kokoş görsün prensesimiz seni:asigim:
kontrole giderken eşime bile traş ol kızınla buluşcan diyorum:))) buluşma gibi geliyor muayeneler:))
yarın güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq: saatini arar sorarsın eğer onlar hatırlatmıyorsa..

biz de iyiyiz,zeyno iyice sıkıldı içerde,sabahın köründen beri zıplıyordu müzik dinletip uyuttum:))) 2 saattir uyuyor sıpa:)))
sen de çok iyi yapıyorsun dinlet kuzuma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayatım ilk günlerde ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar,mutlaka kulaklıkla dinlet ama..
şimdi öyle alıştı ki en fazla 6.şarkıda uyuyor..ve ilginç kısmı 2 ve 5. şarkıları çok seviyor,onlarda tepiniyor:))
berramız da aynı olacak,favori şarkısı olacak bak gör:))
ama aynı saatlerde dinletmeye çalış ki uyku saati olarak algılasın,doğuncaa da müziği duyunca kolay uyurlar böylece:)

alışınca sevdiği şarkılarda tepinecek sonra da sessizleşecek ve uyuyacak bak göropuyorumnanaktan

bana abimin arkadası sadece bir sarkıya alıstır dedi ben sadece 1 sarkı dinletiyıyorum arka arkaya işkence gibi :))))

ama bak benim belli saatim yok iyi oldu bunu söylediğin bir de öyle deneyeyim

blackcim tercih senin tabii ki ama o albüm bebekler için özel yapılmış,baştan sona sakinleştirmek üzere sıralanmış..
bir de tek şarkıyı doğunca da döne döne dinletirsen bebişi bilmem ama önce sen çatlarsın:)))

bir de daha önce de yazdım ama sen okumuş muydun bilemedim tekrar yazayım;
kolik krizlerini çözmek için orhan osman diye bi adam albüm yapmış,kalp atışı,kan akışı gibi anne karnında duyulan seslerin benzerlerinden oluşuyor..bilimsel olarak da onaylanmış..
o da aklında olsun,hani prenseslerimiz kolik falan olmaz inşallah ama olan olursa onlara söyleriz aklinialirimsmile

şenay kız bi ben nazar manyağı değilmişim çok sevindim:))) olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…