blackcim tercih senin tabii ki ama o albüm bebekler için özel yapılmış,baştan sona sakinleştirmek üzere sıralanmış..
bir de tek şarkıyı doğunca da döne döne dinletirsen bebişi bilmem ama önce sen çatlarsın:)))
bir de daha önce de yazdım ama sen okumuş muydun bilemedim tekrar yazayım;
kolik krizlerini çözmek için orhan osman diye bi adam albüm yapmış,kalp atışı,kan akışı gibi anne karnında duyulan seslerin benzerlerinden oluşuyor..bilimsel olarak da onaylanmış..
o da aklında olsun,hani prenseslerimiz kolik falan olmaz inşallah ama olan olursa onlara söyleriz aklinialirimsmile
şenay kız bi ben nazar manyağı değilmişim çok sevindim:))) olumunekankayizsmile
yok canım ben kacırmısım yazdıklarını :)
orhan osmana da bakayım bir netten bak iyi oldu bunlar ı söylediğin canım ya teşekkürler ay kolikten cok korkarım ben allahhh korusun
ben teşekkür ederim canım,beni ciddiye aldığın için:)) herkes dalga geçiyor bu müzik dinletme olayımla ve şu kolik albümünü söyleyince:)))
allah korusun,huzurlu olsun kuzularımız ama çare için bi planımız olsun hiç değilseolumunekankayizsmile
slm kıslar muhabbetiniz bol olsun
http://yerlimuzikler.blogspot.com/20...olik-2007.html
buziki orhanın kolik şarkıları burada var bakabilirsiniz. googleda arayınca bulmuştum kızlar =)
iyimcanım sen nasılsın:jeyyar:selam canım hoş geldiiiinn nasılsın
tabi canımm,bulunsunn:))))esracım çok saol ya buldum internetten indiriyorum ben şimdi ne olur ne olmazz :))
slm kıslar muhabbetiniz bol olsun
amanın bize bişi olmazdı da kocalarımıza yazık olurdu:roflol::roflol::roflol:hahayyy ben senle ikimizi yanyana düşünemiyorum iki bayan panik ne olur halimiz acaba..
:roflol::roflol::roflol:
bunu da bulalım şunu duydunmu bunu aldın mı hahahayyyy
http://yerlimuzikler.blogspot.com/20...olik-2007.html
buziki orhanın kolik şarkıları burada var bakabilirsiniz. googleda arayınca bulmuştum kızlar =)
Slm kislarr ben geldimm hihoyyyt
Öyle cok gezmisiz ki eve gelince ayaklarimin halinden anladim felaket derecede yorgunum eve geldim hemen dusa ettim kendimi ama daha beter yorgunluk coktuu :kedi:
Yok anacim dogurana kadar bize gezmek bile haram bundan sonra dogum yapana kadar mecbur kalmadikca dolasmicamm mafoldumben
hoşgeldin canıma.s.slm kıslar muhabbetiniz bol olsun
Slm kislarr ben geldimm hihoyyyt
Öyle cok gezmisiz ki eve gelince ayaklarimin halinden anladim felaket derecede yorgunum eve geldim hemen dusa ettim kendimi ama daha beter yorgunluk coktuu :kedi:
Yok anacim dogurana kadar bize gezmek bile haram bundan sonra dogum yapana kadar mecbur kalmadikca dolasmicamm mafoldumben
esracım eskiden kocam bana karısmazdı para konusunda şimdi haftalık harclık veriyor bazen onu bile kesiyor adam yaaaaaa ay pintileşti adam işte :)):):)):):)
hoş geldin canım sen aksama kadar gez gez yor erenimizi sonra şikayet et :)))))))
şaka bir yana iyi ypmıssın canım annem de diyor asıl simdi gez sonra 3 yıl evde oturcan die
hoşgeldin canıma.s.
hoşgeldiniz canımmmopuyorumnanaktan
koca göbüşünle o kadar gezersen yorulursun tabiii:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?