2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben kacırmısım yazdıklarını :)

orhan osmana da bakayım bir netten bak iyi oldu bunlar ı söylediğin canım ya teşekkürler ay kolikten cok korkarım ben allahhh korusun

yok canım ben kacırmısım yazdıklarını :)

orhan osmana da bakayım bir netten bak iyi oldu bunlar ı söylediğin canım ya teşekkürler ay kolikten cok korkarım ben allahhh korusun

ben teşekkür ederim canım,beni ciddiye aldığın için:)) herkes dalga geçiyor bu müzik dinletme olayımla ve şu kolik albümünü söyleyince:)))
allah korusun,huzurlu olsun kuzularımız ama çare için bi planımız olsun hiç değilseolumunekankayizsmile

hahayyy ben senle ikimizi yanyana düşünemiyorum iki bayan panik ne olur halimiz acaba..

:roflol::roflol::roflol:

bunu da bulalım şunu duydunmu bunu aldın mı hahahayyyy

Slm kislarr ben geldimm hihoyyyt
Öyle cok gezmisiz ki eve gelince ayaklarimin halinden anladim felaket derecede yorgunum eve geldim hemen dusa ettim kendimi ama daha beter yorgunluk coktuu :kedi:

Yok anacim dogurana kadar bize gezmek bile haram bundan sonra dogum yapana kadar mecbur kalmadikca dolasmicamm mafoldumben

esracım çok saol ya buldum internetten indiriyorum ben şimdi ne olur ne olmazz :))
tabi canımm,bulunsunn:))))
slm kıslar muhabbetiniz bol olsun

hahayyy ben senle ikimizi yanyana düşünemiyorum iki bayan panik ne olur halimiz acaba..

:roflol::roflol::roflol:

bunu da bulalım şunu duydunmu bunu aldın mı hahahayyyy
amanın bize bişi olmazdı da kocalarımıza yazık olurdu:roflol::roflol::roflol:
haa bir de paralara olurdu olan:))))))))))

http://yerlimuzikler.blogspot.com/20...olik-2007.html
buziki orhanın kolik şarkıları burada var bakabilirsiniz. googleda arayınca bulmuştum kızlar =)

canım teşekkürler, sen de indir,nolur noolmazdelikafadulden

hoş geldin canım sen aksama kadar gez gez yor erenimizi sonra şikayet et :)))))))

şaka bir yana iyi ypmıssın canım annem de diyor asıl simdi gez sonra 3 yıl evde oturcan die

esracım eskiden kocam bana karısmazdı para konusunda şimdi haftalık harclık veriyor bazen onu bile kesiyor adam yaaaaaa ay pintileşti adam işte :)):):)):):)

slm kıslar muhabbetiniz bol olsun
hoşgeldin canıma.s.

hoşgeldiniz canımmmopuyorumnanaktan
koca göbüşünle o kadar gezersen yorulursun tabiii:CüvCüv:

aaaaaayyyyyyyyyyyy hani bir reklam var ya sakız reklamı vividentin 2 tane japon mu ne sakızı çiğniyor sekil veriyor sonra dillerinde......

ayyyyy ayyyyyyy ayyyyyyyyy tansiyonum iyice düşünyor o reklama ay agzım yamuluyor laf söylerken nefret nefret nefret gene cıktı o reklam

ayy esra ne bu sarkılar böyle ayyy inş. ihtiyacımız olmaz bir alısırlarsa işkence ayyyyyyyy

esracım eskiden kocam bana karısmazdı para konusunda şimdi haftalık harclık veriyor bazen onu bile kesiyor adam yaaaaaa ay pintileşti adam işte :)):):)):):)

işte bende o acaip ters teper,çocukluğumdan beri bişeyleri kısıtlayınca ille de zorlarım sınırları,çok kötü bi huy aslında..
tüm kredi kartları falan bende durur abartmam ama eşimde olsa elime geçince cozuturum..
senin eşin çok haklı ama,yoksa ona kızıp ocağına incir ağacı dikiyorsun:)))))))

bir de bebek bizi çok değiştirdi,eskiden alışveriş merkezine gidince kendimize bişi almadan çıkmazdık,şimdi boşver diyoruz,kızımıza alalım:)
yemedim yedirdim,giymedim giydirdim derler ya,insan çocuğu için yaparmış yani:asigim:

allah muhtaç etmesin,çok fena o parçalar,kafa şişirici kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoş geldin canım sen aksama kadar gez gez yor erenimizi sonra şikayet et :)))))))
şaka bir yana iyi ypmıssın canım annem de diyor asıl simdi gez sonra 3 yıl evde oturcan die
hoşgeldin canıma.s.
hoşgeldiniz canımmmopuyorumnanaktan
koca göbüşünle o kadar gezersen yorulursun tabiii:CüvCüv:

Hosbuldum canlarim ...
Aslinda bugun özellikle gezip kendimi yora´mak istedim.Hem aksam cabuk olsun da zaman gecsin diye hemde yorulayim ki gece erken yatabileyim diye sempatiksalakcinni
Sabah 8 de uyanmam lazimm bi yonden de iyi oldu gezdigim yani yoksa gene 3lere 4 lere kadar uyuyamazdimm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…