sağol tatlım.bundan sonra bende katılmaya çalışırım.biraz erken oldu amakaydirigubbakcemile3..cuma günü kontrolüm sabah 10da.mutlaka yazıcam canım.senin 2. oğlun sanırım.allah bağışlasın,yurtdışındamı olucak doğumun?
öye bir heyecan sardı ki anlatamam..
görsen şimdi halimi başımı okşarsın:çok üzgünüm:
dağılan topiğe taptaze kan getirdik. 3-5 kişiydik. bak şimdi kocaman bir aile olduk.
öyle bir toplandık ki ben bile şaşırıyorum. emeğin çook canım.
moral depomuz, enerji kaynağımız, altın kalpli dostumuz.
emin ol bazılarımız senin kadar heyecanlıdır. kendimden biliyorum. kaydirigubbakcemile3
allahın izniyle yarın senden alacağımız güzel haber de bizim gücümüze güç katacak.
dualarımız seninle.. allah bu kadar annenin ve meleklerinin dualarını geri çevirmez. amin :Saruboceq:
hadi bakalım zeynep lal kucaklarımızı açtık tüm kalbimizle sevgimizle seni bekliyoruz.. :asigim: :asigim:
Esram sen bizi aglatmak icin ugrasiyon sanirim al iste sayende salya sumuk oldumsenağlama
Canim öyle guzel yazmissin ki duygularimizi bizi bize anlatmissin resmen.Ayni guzel duygular,dostluk ve sevgi hepsi bende de var canim sizlere karsi.
Eskiden aklima gelmeyen pc simdiuyanir uyanmaz kahvaltidan sonra ilk isim oluyo.Insallah bebislerimiz dunyaya geldikten sonrada bu dostlugumuz hic bitmeden devam edicek hatta biz senle akraba bile olucaz hele bi dogsun su yaramazlardaa olumunekankayizsmile
Bizi cok merakta birakma emi canim hemen guzel haberlerini yolla bize beni ne bu gece uyku tutar nede sabaha seninle bir bende sabahlicam belkide ayri yerlerde olmamiz hic farketmez gonullerimiz bir sen orda heycandan duramazken ben burda nasi uyuyim zatiiaklinialirimsmile
Bugun insallah ugradiginda tekrar gorusuruz canim gorusemezsek sana cok kolay acisiz agrisiz bi dogum diliyorum canimm .He unutmadan zeynebimi bi kere benim icin bi kerede erenim icin öp olur mu opuyorumnanaktan
aminn canlarım, hepinizden allah razı olsun.. dualarınız sayesinde çook güzel olacak herşey inşallah:asigim:
zeynomu sağlıcakla kucağıma alayım,biraz toparlanayım black'i arayıp haberdar ederim,o da sizlere verir son dakika bilgileriniolumunekankayizsmile
bu topik sayesinde yatmak zorunda olmak bile koymadı,
günün nasıl geçtiğini anlayamadım haziranın güzel anneleri sayesindeopuyorumnanaktan
buradaki pozitif enerji hep iyi geldi..geç bir araya gelebildik ama birbirimize destek olduk,
üzüntümüze üzüldük,sevincimize sevindik..birimiz doktora gitsek,hepimiz yüreğimiz ağzımızda dualarla bekledik..
inanıyorum çook uzun yıllar sürecek dostluklar kurduk..
herkesi çooook seviyorum ama aranızda benim için çook özel yer edinenler oldu..yüzünü görmeden can dediklerim oldu..
ayyy veda konuşması gibi oldu bee,hemen son veriyorum delikafadulden -tatlicadiarzu-lülülülülülü
bundan sonra size bilmişlik yapmak üzere gelcem topiğe onu bildireyim dedimdi:roflol:
Basak sedefi gece gene uyutmadi herhalde simdi uyuyorlarr mirmirmirmir
evet esracım olurda görüşemezsek Allah yardımcaın olsun hamileler naz makamında olurmuş Allah katında :)) bizede dua et olur mu? sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına bizim yerimize de sar öp.Allah bu duyguyu olmayanlara da yaşatır inş.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sedefimmm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
slm herkese ay esracım bütün güzel dualarım seninle ve dogum yapacak olan hepimize darısı bizlerin başına tırnaklarına oje sürmeyesin sakın ameliyathanede siliyorlar
canım çook teşekkürler..
ayağımı sürüsem mi topikten çıkarken dedim ama henüz erken,söyleyelim sıla sürüsün,onun ki 26 mayısta:))
rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerine:Saruboceq:
oje konusunda ciddi misin? mafoldumben
makyajı sordum doktorum okey verdi,ojeyi neden siliyorlar ki:uhm:
esra cnm şimdiden tebrik ederim a.s.allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun, hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah.:Saruboceq: darısı bizlerin başına yerimseniben
Tabi katil sende canim sohbetle´rimize hicde gec kalmis degilsin asil bebisten sonra daha cok ihtiyacimiz olucak birbirimizee :ecrin_bebek:
Ben sukur ikinciyi de dogum yapip cocuk defterini kapaticam artik elimden geldigi kadar yardimci olurum canim hepinize olumunekankayizsmile
Evet canim ikinci oglum dogucak insallah.Ben zaten yurtdisinda yasiyorum canim o yuzden dogumumda burda olucak.Malesef yanimda ailemden kimse olmucak tek beni uzen tarafi bu zaten neyse hayirlisi rabbimin yardimi ve sizlerin dualriyla kolay bi dogum olur insallah :Saruboceq:
Yarina da insalah doktorundan guzel haberler alirin canimm gelir gelmez yaz emi iyi haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?