2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi katil sende canim sohbetle´rimize hicde gec kalmis degilsin asil bebisten sonra daha cok ihtiyacimiz olucak birbirimizee :ecrin_bebek:
Ben sukur ikinciyi de dogum yapip cocuk defterini kapaticam artik elimden geldigi kadar yardimci olurum canim hepinize olumunekankayizsmile
Evet canim ikinci oglum dogucak insallah.Ben zaten yurtdisinda yasiyorum canim o yuzden dogumumda burda olucak.Malesef yanimda ailemden kimse olmucak tek beni uzen tarafi bu zaten neyse hayirlisi rabbimin yardimi ve sizlerin dualriyla kolay bi dogum olur insallah :Saruboceq:

Yarina da insalah doktorundan guzel haberler alirin canimm gelir gelmez yaz emi iyi haberleri

Basak sedefi gece gene uyutmadi herhalde simdi uyuyorlarr mirmirmirmir

Ayyy kendi kendime konusuyo yaziyo gibi oldummm kafamçokkarıştı
Kimselerden ses cikmiyoo alsanaalsanasmile
Neyse hadi bende cikip islerime bakim bari sonra gorusuzzz opuyorumnanaktan

evet esracım olurda görüşemezsek Allah yardımcaın olsun hamileler naz makamında olurmuş Allah katında :)) bizede dua et olur mu? sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına bizim yerimize de sar öp.Allah bu duyguyu olmayanlara da yaşatır inş.

:a015::a015::a015::a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sizi çok seviyorumm:asigim::asigim::asigim:

aklım burda kalıyor,arada bakıyorum,şimdi de salya sümük olunca bizimkiler dumur oldu:)
zeynom şans getirdi bana,sizleri dahil etti hayatımaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

arada uğramaya çalışırım bugun ama görüşemezsek de çok teşekkür ederim canımm..
allahım hayırlısıyla tüm bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin tüm topiğimize..
rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel heyecanı..
tüm dualarım hepimiz için..

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sedefimmm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

esraaa kız gece sonkez bari gel nasılsa uyku tutmaz ben 2. hamileliğimde bile doğumdan 2 gün önceden uyku tutmadı yemek yiyemiyodum yesemde ne yediğimi anlamıyodum bi tuhafdım yanii ilk doğduğunda fotoğraf çektir kız ben çok pişmanım hiç aklıma gelmedi yaaa heyecandan:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

sedefimmm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kız veda hutbesine döndermişin daha gelmiycekmiş gibi rabbime emanetsiniz canımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slm herkese ay esracım bütün güzel dualarım seninle ve dogum yapacak olan hepimize darısı bizlerin başına tırnaklarına oje sürmeyesin sakın ameliyathanede siliyorlar

kız gelmem mi,allahım sağlık sıhhat versin,2 gün sonra topikteyim inşallah:))

fotoğraf için de doğum fotoğrafçımız vaaar,föne gitcem birazdan,kötü çıkmasın fotoğraflar:)))))

fönlü ve makyajlı gircem doğumaaaa sırnaşık şey
ah zeynom anasına çekerse çok zilli olur:)))))))

esra cnm şimdiden tebrik ederim a.s. allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun, hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah.:Saruboceq: darısı bizlerin başına yerimseniben

slm herkese ay esracım bütün güzel dualarım seninle ve dogum yapacak olan hepimize darısı bizlerin başına tırnaklarına oje sürmeyesin sakın ameliyathanede siliyorlar

canım çook teşekkürler..
ayağımı sürüsem mi topikten çıkarken dedim ama henüz erken,söyleyelim sıla sürüsün,onun ki 26 mayısta:))
rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerine:Saruboceq:

oje konusunda ciddi misin? mafoldumben
makyajı sordum doktorum okey verdi,ojeyi neden siliyorlar ki:uhm:

esracım amelıyetlarda sıldırrıler bende oyle bılıyorum annem amelıyat oldu annemede sildirdiler

esra cnm şimdiden tebrik ederim a.s. allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun, hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah.:Saruboceq: darısı bizlerin başına yerimseniben

canııım çok teşekkürlerrr,rabbim sana da bugunleri göstersin inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yarın mutlaka yazarım,yalnızlık zordur biliyorum.nekadar arkadaşalrın,tanıdıkların olsada böyle zamanlarda ailenin desteği çok öenmli.allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…