canım çook teşekkürler..
ayağımı sürüsem mi topikten çıkarken dedim ama henüz erken,söyleyelim sıla sürüsün,onun ki 26 mayısta:))
rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi meleklerine:Saruboceq:
oje konusunda ciddi misin? mafoldumben
makyajı sordum doktorum okey verdi,ojeyi neden siliyorlar ki:uhm:
sedefff hızır acil gibisin valla,bakıyorum deminden beriolumunekankayizsmile
Canim hepiizin bebisleri sans getirdi bizeki birbirimizi tanidik tabi onlarda sansli busuru kardesleri oldu anneleri sayesindee kaydirigubbakcemile5sizi çok seviyorumm:asigim::asigim::asigim:
aklım burda kalıyor,arada bakıyorum,şimdi de salya sümük olunca bizimkiler dumur oldu:)
zeynom şans getirdi bana,sizleri dahil etti hayatımaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Olsun canim sende basak uyudukca uyursin artik idare etceniz anali kizli birbirinizii :hulya:eh biraz öyle geceler de kısa olunca sıcaklarda var gelde uyusempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehir
Slm canim nasilsin ?Kanaman falan oluyomu doktor kontrolun ne zaman insallah bebisin iyidir canimslm kizlar bende geldima.s.
Hele bi gelmee atlar bi ucagaa sopalarim kizinla senikız gelmem mi,allahım sağlık sıhhat versin,2 gün sonra topikteyim inşallah:))
fotoğraf için de doğum fotoğrafçımız vaaar,föne gitcem birazdan,kötü çıkmasın fotoğraflar:)))))
fönlü ve makyajlı gircem doğumaaaa sırnaşık şey
ah zeynom anasına çekerse çok zilli olur:)))))))
Tamam ben suruyeyim ayagimi azcik daha sabredin kislar 13 gunumuz kaldii :lepi:canım çook teşekkürler..
ayağımı sürüsem mi topikten çıkarken dedim ama henüz erken,söyleyelim sıla sürüsün,onun ki 26 mayısta:))
Canim öyle gercekten ailenin yerini kimse tutamaz ki benim zaten burda yle cok can ciger oldugum arkadasim da yok merhaba merhaba dan ibaret arkadasliklarimda mafoldumbenyarın mutlaka yazarım,yalnızlık zordur biliyorum.nekadar arkadaşalrın,tanıdıkların olsada böyle zamanlarda ailenin desteği çok öenmli.allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.
Kac kac ben geldim sen kac bakalim sen gelincede ben kacarimmmmben kaçıyom şimdilik fazla değil ama sonra gelirim canlarım öpüyorum hepinizi rabbime emanet ediyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kac kac ben geldim sen kac bakalim sen gelincede ben kacarimmmmklava::mymeka::dilcikar:
aaaaaaaaa sılam oldu mu şimdi zaten fazla işim yok yemeğim var hemen gelicem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayy keske hastanelerde bi kuaför olsa da doguma girmeden bi bakim yaptirip ciksakk evde telas olmaz di hic degilse :roflol:
Ayy keske hastanelerde bi kuaför olsa da doguma girmeden bi bakim yaptirip ciksakk evde telas olmaz di hic degilse :roflol:
beni doğumdan sonra yıkaslar o bile yeter :)
Off ya bide o dert var sezeryanda dikis oldugu icin hemen dus yapmak yasak.3 gunden sonra yapabiliyosun sanirim.Oyuzden sezeryan öncesi dus yapmak sart zemuszemus
var sılammm,burda özel hastannelerin hemen hepsinde var ama orda nasıl bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?