2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esram canım makyaj olayını bilmiyorum ama kesinlikle takı olayı yasak bunu bilirsin ama makyaj olayı saçma geldi yaa :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

sedefff hızır acil gibisin valla,bakıyorum deminden beriolumunekankayizsmile

senin için baktım tatlım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canim hepiizin bebisleri sans getirdi bizeki birbirimizi tanidik tabi onlarda sansli busuru kardesleri oldu anneleri sayesindee kaydirigubbakcemile5
Bende cok seviyom ya hepiniziiiopuyorumnanaktan

eh biraz öyle geceler de kısa olunca sıcaklarda var gelde uyusempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehir
Olsun canim sende basak uyudukca uyursin artik idare etceniz anali kizli birbirinizii :hulya:
slm kizlar bende geldima.s.
Slm canim nasilsin ?Kanaman falan oluyomu doktor kontrolun ne zaman insallah bebisin iyidir canim
Bak bizleri haberdar et aklim sizde kaliyo hep bilmiyorumkismile

Hele bi gelmee atlar bi ucagaa sopalarim kizinla seni klava:
Gelmisken gelinimide alir giderim artikk cift masraf olmasinn :roflol:
Kiss hadi fön neysede makyaj cok abartili olmaz mi be canim dogumda bilmiyorumkismileAmeliyat kiyafetleri icinde saci basi fönlü makyajli bi hatun nasi durur acabaa kaydirigubbakcemile3
Ben yaparsam en fazla bi surme surerimm onuda cok sevdigim icinn bayanssulusmile

canım çook teşekkürler..
ayağımı sürüsem mi topikten çıkarken dedim ama henüz erken,söyleyelim sıla sürüsün,onun ki 26 mayısta:))
Tamam ben suruyeyim ayagimi azcik daha sabredin kislar 13 gunumuz kaldii :lepi:
yarın mutlaka yazarım,yalnızlık zordur biliyorum.nekadar arkadaşalrın,tanıdıkların olsada böyle zamanlarda ailenin desteği çok öenmli.allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle.
Canim öyle gercekten ailenin yerini kimse tutamaz ki benim zaten burda yle cok can ciger oldugum arkadasim da yok merhaba merhaba dan ibaret arkadasliklarimda mafoldumben
Allahtan oglum var evde onunla aksami ediyouz iste bizde olumunekankayizsmile
Yarina guzel haberlerini bekliyouz canimmm :Saruboceq:

ben kaçıyom şimdilik fazla değil ama sonra gelirim canlarım öpüyorum hepinizi rabbime emanet ediyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kac kac ben geldim sen kac bakalim sen gelincede ben kacarimmmm klava::mymeka::dilcikar:

Kac kac ben geldim sen kac bakalim sen gelincede ben kacarimmmm klava::mymeka::dilcikar:

aaaaaaaaa sılam oldu mu şimdi zaten fazla işim yok yemeğim var hemen gelicem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mrb kızlar

oje konusunda meliyata girerken sürmeyin sürersenizde ameliyat öncesi aseton arama maceanız olur :))

ameliyat sırasında herhangi bir komplikasyon olursa ilk tırnakların renginden anlaşılıyormuş morarma vs.

benimde saçlarım düz maşayla dalga yaptırıyım diyorum çok abartılı olmada hareketli durur bari

benim eşimde bir garip oldu hamile kaldığımdan beri kremi bile zor sürüyorum makyaj oje adını bile duymak istemiyor ama doğuma giderken hafiften aparım heyecanlıya anlamaz :))

aaaaaaaaa sılam oldu mu şimdi zaten fazla işim yok yemeğim var hemen gelicem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tamam canim sakin gec gelme erken gell kaydirigubbakcemile3

Ayy keske hastanelerde bi kuaför olsa da doguma girmeden bi bakim yaptirip ciksakk evde telas olmaz di hic degilse :roflol:

beni doğumdan sonra yıkaslar o bile yeter :)

Off ya bide o dert var sezeryanda dikis oldugu icin hemen dus yapmak yasak.3 gunden sonra yapabiliyosun sanirim.Oyuzden sezeryan öncesi dus yapmak sart zemuszemus

Off ya bide o dert var sezeryanda dikis oldugu icin hemen dus yapmak yasak.3 gunden sonra yapabiliyosun sanirim.Oyuzden sezeryan öncesi dus yapmak sart zemuszemus

sezeryan öncesi yapsanda çıktıktan sonra kanaman azalınca şöyle akşama doğru ılık bir banyo harika olur doğum pisliklerimiz gider :))

var sılammm,burda özel hastannelerin hemen hepsinde var ama orda nasıl bilmiyorum..

Ana bi laf attim ortaya saka olsun diye gercek oldu desene canimm :roflol:
Burda yok canim malesef ama iyi fikir gercekten özel hastanelerde olmasii bayanssulusmile

Ben nasilsa gece uyuyamam önce guzel bi dus alirim kurutur fön yaparim saclarima.

Esram mutlaka gusul abdesti al canim oje falanda surme zaten yasakmis baksana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…