allahım ne güzel uzakta işte,benimki dibimizden ev aldı::jeyyar: telefondan da yeter gerçi o kadında var o potansiyelkötükedihüsobiz allahtan senede 2 defa görüşüyoruz tekirdağda oturuyorlar.. telefondan yetio sağ olsun her gün her gün ne konusuyorlar çok merak ediyorum ya
:roflol::roflol:okudum canım hatta ben de sana hangi kitap diye yazmıştım.
benim doğum yapacağım memleket öle asortik şeylere karşı. yoksa güzel olurd
işte anneciğin kaç km uzaktan düşünür,erene ciciler yollar da dibindeki kaynanan düşünmezYaww seninki ayak mayak gonlunu aliyo gene.Keske yapmacikta olsa yapsa ona bile raziyim artikk laelaelaelaelae
Bizimkisi odun mubarek don don oturdu gitti aksam.E kizim nettin nasi gidiyo hamilelik agrin sizin varmi doktor ne dedi bebek nasi yok anacim yok bi kelime bile cikmiyo azindann :1ninca:
Yarina esrayla kaynanasinin hikayesini sabirsizlikla bekliyo olucamm kaydirigubbakcemile3
oğlunu özlemiştir o sizi naapsın kadın sempatiksalakcinni
yarın bakalım gene ne sahtekarlıklar bekliyor bizi:)))
kız kadın ultrason çıktısından kendine benzetiyor kızımı:roflol::roflol:
benim saçlar düz,eşimin düz,bakalım saçları bana benzeyip düz mü olacak diyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
boyu uzun olacak babannesi giibi falan diyo:roflol::roflol:
bana 15 liraya bi masa örtüsü almıştı,1,5 yıldır her geldiğinde benim aldığım örtü mü bu diyo her örtüye:)))
daha neler neler:))
kızıma bikaç parça kıyafet aldı ömür boyu sorar bunlar benim aldıklarım mı diye:))))))))