• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tanıyoruz,haziran annelerine yazıyordu hamileykendeee,ne konuda haklıymışş???????

kız benimde geçen haftadan beri net im yoktu vallaha billaha hep merak ettim bişey mi oldu acaba diye ya aha bugü çıkar diye diye bekledim senibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğrudur canım :) kerem bey hiç rahat vermiyo ki :) gündüz uyuyoruz gece oturuyoruz u aralar :delikafaduldendelikafadulden ben de ders çalışıyorum o otururken bazen çok konuşuyo o zaman anlıyorum ki sıkılmış laptopun başına oturtuveriyorum nası heyecan nası heyecan... yandık yaaa :) dişi de çıktı vay benim halime delikafaduldendelikafadulden

canım seninki kaç gün sürdü. Ben 1 aydır uğraşıyorum ve bencede gazı var ondan yapıyo bazen emerken gaz geliyo hemen bırakıyo. Kaç günde normale döndü senin bebiş.

benim sorunumda aynı. sakın pes etme. benim oğlumda 3.5 aylıkken başladı. ilkte memeyi reddediyo zannettim. ama meğersem alttan gazı geldiği için veya kakası geldiği için kendini geri itiyormuş. artık bir gögsümü veriyorum emiyo. gaz sancısı gelince kendini geriye atıyo. bende alttan gazını çıkarttırıp veya kakasını yaptırıp bi 10 dakika sonra tekrar gögsüme koyuyorum. o zaman emiyo. gaz sorunu için doktor "bio gaia" adında bi damla önerdi. düzenli kullanımda etkisini gösteriyormuş. bakalım izlemedeyiz.

Son düzenleme:
Bu arada kizlar benim kizim cok hareketli ama su donme isini birturlu yapamiyor.. sizin bebekleriniz yuzustunden sirtustune mi yoksa sirtustunden yuzustune mi dondu ilkonce?? ona gore ben de bazi alistirmalar yaptirayim...

benim kızım sırtüsttn yüzüstü dönüyo bazen yatagına bırakıyorum bi geliorum yüzst bana gülüo.
tek bırakmamak lazım:S

doğrudur canım :) kerem bey hiç rahat vermiyo ki :) gündüz uyuyoruz gece oturuyoruz u aralar :delikafaduldendelikafadulden ben de ders çalışıyorum o otururken bazen çok konuşuyo o zaman anlıyorum ki sıkılmış laptopun başına oturtuveriyorum nası heyecan nası heyecan... yandık yaaa :) dişi de çıktı vay benim halime delikafaduldendelikafadulden

vay vay vay..... :ecrin_bebek:

benim kızım sırtüsttn yüzüstü dönüyo bazen yatagına bırakıyorum bi geliorum yüzst bana gülüo.
tek bırakmamak lazım:S

maşallah canım... benim kızım hala dönmüyor... oturuyor ama destekle oyuncaklarını oynuyor.. bumbo diye bir oturak aldım ben onda oturmayı çok seviyor ama yüzüstü yatırınca kıyametler kopuyor.. hiç dönmek için çabası da yok..mafoldumben

kız senoturtuyomusun keremi?ben korkuyom oturtmadım daha

kız senoturtuyomusun keremi?ben korkuyom oturtmadım daha

bizim doktor geçen ay izin verdi kaykılık oturmasına ama bu ay kerem beyi kaykılık oturtmak ne mümkün:D illa dik oturmaya çalışıyo oturtmayınca ağlıyo ayağa kalkmak istiyo üstünü başını çekiştiriyo koltuk altından tutup kaldırıyorum ayağa adım atıyo deli gibi tepiniyo. çok hareketli biz banyoda küveti dolduruyoruz bazen suyun içinde yürüyo :D
doktora sordum çok yüklenmedikçe sorun olmaz dedi ben de keyfi gelsin diye yaptırıyorum bazen :D zaten yüz üstü falan yatırınca poposunu kaldırmaya başladı artık önümüzdeki aya emekler gibi dedi doktoru

ben ipeeeede oturtuyorum bazen ama durmuyo elifin dediği gibi daha öne gitmek istiyo :S

Back
X