Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız benimde geçen haftadan beri net im yoktu vallaha billaha hep merak ettim bişey mi oldu acaba diye ya aha bugü çıkar diye diye bekledim senibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım seninki kaç gün sürdü. Ben 1 aydır uğraşıyorum ve bencede gazı var ondan yapıyo bazen emerken gaz geliyo hemen bırakıyo. Kaç günde normale döndü senin bebiş.
Bu arada kizlar benim kizim cok hareketli ama su donme isini birturlu yapamiyor.. sizin bebekleriniz yuzustunden sirtustune mi yoksa sirtustunden yuzustune mi dondu ilkonce?? ona gore ben de bazi alistirmalar yaptirayim...
doğrudur canım :) kerem bey hiç rahat vermiyo ki :) gündüz uyuyoruz gece oturuyoruz u aralar :delikafaduldendelikafadulden ben de ders çalışıyorum o otururken bazen çok konuşuyo o zaman anlıyorum ki sıkılmış laptopun başına oturtuveriyorum nası heyecan nası heyecan... yandık yaaa :) dişi de çıktı vay benim halime delikafaduldendelikafadulden
benim kızım sırtüsttn yüzüstü dönüyo bazen yatagına bırakıyorum bi geliorum yüzst bana gülüo.
tek bırakmamak lazım:S
benim kızım sırtüsttn yüzüstü dönüyo bazen yatagına bırakıyorum bi geliorum yüzst bana gülüo.
tek bırakmamak lazım:S
beni tanıyann yoğmuuuuuu![]()
doğrudur canım :) kerem bey hiç rahat vermiyo ki :) gündüz uyuyoruz gece oturuyoruz u aralar :delikafaduldendelikafadulden ben de ders çalışıyorum o otururken bazen çok konuşuyo o zaman anlıyorum ki sıkılmış laptopun başına oturtuveriyorum nası heyecan nası heyecan... yandık yaaa :) dişi de çıktı vay benim halime delikafaduldendelikafadulden
kız senoturtuyomusun keremi?ben korkuyom oturtmadım daha
senin kızını yiriiinggggg getir bana bırak ben dururum başındaağğ:sm_cool:
küstüm elif sana hıh
küsmeeeeğğğğ sen küsersen ipeği göremem özlerim![]()