Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğrusu canım ama taze keçi sütünü nerden bulacaksın ben çok araştırdım bayramda eşimin memleketine gittik yani Adanaya çek keçi besleyen buldum ama hepsi keçilerin hamile olduğunu söledi 1ay sonra doğum yapıcaklarmış ozaman süt verirlermiş bende şimdi marketten pastorize keçi sütünden yoğurt yapıyorum başka çare yok :89:
cnm bizim akrabaların sürüyle keçileri var onlardan alıcam
kızlar ğöysü uman varmı , geçen benim oldu şimdi yine oldu
slm kizlar nasilsiniz
dislerden konu acilmis bakiyorum bizde huzursuzuz her zamanki gibi ama dis mis hicbiseyimiz yok
hadi yaaa çok şanslısın canım nerde oturuyosunuz ki siz İstanbulamı
evet cnmm istanbulda ama ben evlendikten sonra eşimle baska ilçede oturuyoruz her hafta gidiyoruz yakınız fazla uzak değiliz
slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
canım benimkide aynı 3 gündür 1.5 dan aşağı uyumuyo ve sabaha kadar 4-5 kez çığlık çığlığa uyanıyo yataktan nasıl hoplayarak kalıkıyorum görmelisiniz emmekte istemiyo zorla emziriyorum 1 saatten aşağı her seferinde uyumuyo hastalandı huyu değiştibenım oglumda gecelerı sabah karsı uyanırdı
sımdı 4 kere en az ayaktayız ve hemen tekrar uyumuyor
en az 1.5 saat sınra uyuyo r
napıcam bılmıyorum
herkeslere gunaydın bu arada
slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
canım benimkide aynı 3 gündür 1.5 dan aşağı uyumuyo ve sabaha kadar 4-5 kez çığlık çığlığa uyanıyo yataktan nasıl hoplayarak kalıkıyorum görmelisiniz emmekte istemiyo zorla emziriyorum 1 saatten aşağı her seferinde uyumuyo hastalandı huyu değişti
çingene ne demiş
çocuğumun hastalandığına değilde huyunun değiştiğine yanıyorum![]()