• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

En doğrusu canım ama taze keçi sütünü nerden bulacaksın ben çok araştırdım bayramda eşimin memleketine gittik yani Adanaya çek keçi besleyen buldum ama hepsi keçilerin hamile olduğunu söledi 1ay sonra doğum yapıcaklarmış ozaman süt verirlermiş bende şimdi marketten pastorize keçi sütünden yoğurt yapıyorum başka çare yok :89:

cnm bizim akrabaların sürüyle keçileri var onlardan alıcam

bu arada herkese gunaydinlar gece 1 gibi yatan kizim sabahin 8 de uyandi normalde 11 e kadar uyumasi lazim gece o vakitte yattigi icin ama nerdeeeee

GÜNAYDIN LEYLacımmm.benimkide öyle olduu,önceden hiç kalkmazdı,şimdi sık kalkıyorr,hiç heveslenmeyin diş diyee,geç çıksın siz birazdaha rahat uyku uyuyun:(

benım oglumda gecelerı sabah karsı uyanırdı
sımdı 4 kere en az ayaktayız ve hemen tekrar uyumuyor
en az 1.5 saat sınra uyuyo r
napıcam bılmıyorum

herkeslere gunaydın bu arada

slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....

slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....

geçmiş olsun ve hayırlı olsun cnm,kurtulmuşsunuz canım çok şükür,iğleşir merak etme..

benım oglumda gecelerı sabah karsı uyanırdı
sımdı 4 kere en az ayaktayız ve hemen tekrar uyumuyor
en az 1.5 saat sınra uyuyo r
napıcam bılmıyorum

herkeslere gunaydın bu arada
canım benimkide aynı 3 gündür 1.5 dan aşağı uyumuyo ve sabaha kadar 4-5 kez çığlık çığlığa uyanıyo yataktan nasıl hoplayarak kalıkıyorum görmelisiniz emmekte istemiyo zorla emziriyorum 1 saatten aşağı her seferinde uyumuyo hastalandı huyu değişti
çingene ne demiş
çocuğumun hastalandığına değilde huyunun değiştiğine yanıyorum:3:

canım çok geçmiş olsun kurtulmuşsun sünnet stresinden yaa geçer yarasıda inş.

canım benimkide aynı 3 gündür 1.5 dan aşağı uyumuyo ve sabaha kadar 4-5 kez çığlık çığlığa uyanıyo yataktan nasıl hoplayarak kalıkıyorum görmelisiniz emmekte istemiyo zorla emziriyorum 1 saatten aşağı her seferinde uyumuyo hastalandı huyu değişti
çingene ne demiş
çocuğumun hastalandığına değilde huyunun değiştiğine yanıyorum:3:

ayy evet ya bı hastalık herseyı alt udt edıyo hastalık gıgdıyo huysuzluk kalıyo:37:

Back
X