• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....

geçmiş olsun cnm ne güzel siz atlattınız darısı basıma bende oğlumu 1 buçuk yasında sünnet yaptırmayı düşünüyorum allahın izni ile

valla kızlar diş çıardı başladı bizimkidee.12de yatardı öğlen 3-4 gibi kalkardı şimdi 12den 1e kadar,gecede hiç uyumadı desem yeridir.ilkdefa bu gece böyle oldu bakalım devam edicekmi.

zasacım senin yine gündüz iyi uyuyomuş benimki 1 saat bile uyumuyo aksam 8 yada 9 gibi yatıyo geceleri 2 defa uyanıyo sabahta 7gibi kalkıyo sonra ben sallaya sallaya yarım saat tekrarlatıyorum uykusunu emzirdikten sonra 1 saat sonra tekrar kalkıyo yine sallıyorum sonrada 10da uyanıyo bidaha uyumuyo şimdide az önce uyuttum inşallah 2 saat bile uyusa razıyım ama nerdeeeeee yarım saat sonra uyanır...:emir_bebek:

GÜNAYDIN LEYLacımmm.benimkide öyle olduu,önceden hiç kalkmazdı,şimdi sık kalkıyorr,hiç heveslenmeyin diş diyee,geç çıksın siz birazdaha rahat uyku uyuyun:(
Hem de aglayarak uyaniyor baska carem yok salliyorum mecbur biraz.sonra daliyor yarim saat sonra yineee yinee yineee.cildiracagimmmmmmmmmm
benım oglumda gecelerı sabah karsı uyanırdı
sımdı 4 kere en az ayaktayız ve hemen tekrar uyumuyor
en az 1.5 saat sınra uyuyo r
napıcam bılmıyorum

herkeslere gunaydın bu arada
gecen sene bu zaman biz boylemiydik?uyurduk oglene kadar dimiii pinky ?:D
slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
tebriklerrr canim.hayirli olsun.en zor gunlerini atlatmissiniz iste cabuk iyilesicek endiselenme
valla kızlar diş çıardı başladı bizimkidee.12de yatardı öğlen 3-4 gibi kalkardı şimdi 12den 1e kadar,gecede hiç uyumadı desem yeridir.ilkdefa bu gece böyle oldu bakalım devam edicekmi.
gunduzzz uykusu bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boyle :D 30 dk uyuyo.o zaman icerisinde ne yedigimi biliyorum,ne ictigimi....jet hiziyla islerimi yetistirmeye calisiyorum cokkk zor anneee olmaaaak coooooook.:15:

Hem de aglayarak uyaniyor baska carem yok salliyorum mecbur biraz.sonra daliyor yarim saat sonra yineee yinee yineee.cildiracagimmmmmmmmmm
bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boyle :D 30 dk uyuyo.o zaman icerisinde ne yedigimi biliyorum,ne ictigimi....jet hiziyla islerimi yetistirmeye calisiyorum cokkk zor anneee olmaaaak coooooook.:15:
napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.

hımmmm benim kzıım uyuyordu cnm yaaa,benim kzım böyle olduysa seninki şahken şahbaz olur:54:allah yardımcımız olsun!:7:napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.

Son düzenleme:
kızlar aynı dert hepimizde var galiba ben de acaba bizde mi bi sorun var diyodum meğer herkes aynı dertten muzdaripmiş.her akşam 12 buçuk 1 buçukta yatıyoruz gece en az 3 kez ağlaya ağlaya uyanıyo son 4 gündür böyleyiz.ben de leylacım sana özelden acaba benimki de mi nörolojiye gitmeli diye sorcaktım.çok huysuzlaştı.hepimizin de aynı zamanda balşladı.noluyo bu çocuklara dişşler mi yoksa huyları mı değişiyooo?:84::84::84:

hımmmm benim kzıım uyuyordu cnm yaaa,benim kzım böyle olduysa seninki şahken şahbaz olur:54:allah yardımcımız olsun!:7:napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.

canlar sz motive olup durun peki kardeş durumları nolucak:9:

ayyyyyyyyy bizde bu perşembe yaptıralım diyorduk. bak şimdi gözüm çok korkttu. napsak acaba. haziran annelerinden biri sünnetin çok kolay olduğunu sonrada sadece iki gün sorun yaşadığını yazmıştı bu hafta. onu okduktan sonra hadi bu hafat olsun bitsin demiştim. ama şimdi yine korktum.yapılırken neden ağladı çok merak ettim?

canım artık gündüzleri az uyumaları çok normal. oyun var anneyle zaman geçirmenin tadı var. bundan sonra gündüz uykuları git gide azalacak. önemli olan gece uykusu bozulması işte o çok zor olur.benim oğlan 3-4 gün önceye kadar gündüzleri en fazla 2 saat ayakta durur sonra 1 saat uyurdu. 2 saatten 5 daakika fazla ayakta tutamazdım. yapmadığı huysuzluk kalmazdı. şimdi 3-4 saat uyanık kalıyor ve neşe içinde oyun oynuyor.

bu uykusuzluk sadece bizde var sanıyordum hepinizde varmış nerdeyse...kuzum hastayken ben geceleri uyutamıyordum bile ya eşim yada annem uyutuyordu:(( koynumda uyuyan çocuk imkanı yok uyumuyo snirli huysuz bi çocuk oldu...birde bronşiyalmiş geçirdiğimiz hastalık inşallh tekrarlamaz ya offff çok zormuş çocuğun hastalığı..

leylacım o zamanlar yıne sıkayet edıyoduk ama dimi:26:
evet o zaman da bitsin yaaa cabuk gelsin bebislerimiz biktik artik hamilelik agrilarindan ve s. diyorduk.
Ben sahsen bebisim dogsa da rahatlasam diyordum ama simdi o zamanlar nasil da rahattim diyorum :D
aynen canim yaa su sah-sahbaz sozune cok guldum :))) ben de oyle dusunuyorum biraz buyusun insallah akillanir diye ama ikinci cocuk meselesi de var....:78:
kızlar aynı dert hepimizde var galiba ben de acaba bizde mi bi sorun var diyodum meğer herkes aynı dertten muzdaripmiş.her akşam 12 buçuk 1 buçukta yatıyoruz gece en az 3 kez ağlaya ağlaya uyanıyo son 4 gündür böyleyiz.ben de leylacım sana özelden acaba benimki de mi nörolojiye gitmeli diye sorcaktım.çok huysuzlaştı.hepimizin de aynı zamanda balşladı.noluyo bu çocuklara dişşler mi yoksa huyları mı değişiyooo?:84::84::84:
yok canim herhalde rahatsizligi vardir dis meselesi filan.oyle 1-2 haftaya gore norolojiye goturulmez ki.
benimki dedim ya dogustan oyle.
hem bizde burda 3 aylik olunca her bebegi noroloji goruyor.o zamandan soylemisti bana cooook uyanik bir bebek diye.ama 5ci ayinda dayanilmaz oldu.dr da demisti 6ci ayinda yine gormeliyim diye.bir daha 8ci ayimizda gorusucez.

selam kızlarbu uykszlk durumu bzdede var bukdr dıılama mızmızlanıyr gecelerı bende bzım yanımıza alıstı ondn yapıyr dıye dusunuyrm ama bılmıyorm...buarada kımselr yok sanrm

canlar sz motive olup durun peki kardeş durumları nolucak:9:
olmucakkk:1:
canım artık gündüzleri az uyumaları çok normal. oyun var anneyle zaman geçirmenin tadı var. bundan sonra gündüz uykuları git gide azalacak. önemli olan gece uykusu bozulması işte o çok zor olur.benim oğlan 3-4 gün önceye kadar gündüzleri en fazla 2 saat ayakta durur sonra 1 saat uyurdu. 2 saatten 5 daakika fazla ayakta tutamazdım. yapmadığı huysuzluk kalmazdı. şimdi 3-4 saat uyanık kalıyor ve neşe içinde oyun oynuyor.
canımasıl geceleri bozuluyor,diş geceleri nüskediyor en çok.valla benim kzımın bile bozulduysa herkesin bozulur,doğduğu günden beri mışıl mışıl yatan çocuktu..:26:

selam kızlarbu uykszlk durumu bzdede var bukdr dıılama mızmızlanıyr gecelerı bende bzım yanımıza alıstı ondn yapıyr dıye dusunuyrm ama bılmıyorm...buarada kımselr yok sanrm
canım yanında alıştırmasaydınız keşke,ben 2 aylıkken hemen odasına geçirdim.çok önemli bu konu bence..

leylacımm ama öylee valla şahlar şahbaz olucaklar cücelerr!!!!!!!!!!!!!!!!!!:103::103::103::103:

cnm haklsn bnmde encok karsı oldgum sey ama buhafta basnda kabus gordum böle gozum acıkkk biraz korku kaldı ustumde cocuk gece aglaynca kalkıp alamyrm bıle yıne görecgm korkusyla esımde kalkp bakyr ama cok yorlyr buaralrda işinde mecbr böyle yapcm bisureee işim vr anlayacagn:(

olmucakkk:1:
canımasıl geceleri bozuluyor,diş geceleri nüskediyor en çok.valla benim kzımın bile bozulduysa herkesin bozulur,doğduğu günden beri mışıl mışıl yatan çocuktu..:26:

canım yanında alıştırmasaydınız keşke,ben 2 aylıkken hemen odasına geçirdim.çok önemli bu konu bence..

leylacımm ama öylee valla şahlar şahbaz olucaklar cücelerr!!!!!!!!!!!!!!!!!!:103::103::103::103:

geçmiş olsun ve hayırlı olsun cnm,kurtulmuşsunuz canım çok şükür,iğleşir merak etme..
teşekkür ederim canım inşallah çabucak atlatırız...
ferıdecım hayırlı olosun sunnetınız..
nerde yapptırdınız sünnetii
sağol canım darısı mürvetlerini görmeye inşallah antakyada bir tane çocuk cerrahı var dr onu önerdi adam devlette çalışıyo ama özelde yaparmış sünneti özelde yaptırdık...
canım çok geçmiş olsun kurtulmuşsun sünnet stresinden yaa geçer yarasıda inş.
sağol canım....
geçmiş olsun cnm ne güzel siz atlattınız darısı basıma bende oğlumu 1 buçuk yasında sünnet yaptırmayı düşünüyorum allahın izni ile
sağol canım hayırlısıyla kurtulursunuz siz de inşallah....

gecen sene bu zaman biz boylemiydik?uyurduk oglene kadar dimiii pinky ?:D

tebriklerrr canim.hayirli olsun.en zor gunlerini atlatmissiniz iste cabuk iyilesicek endiselenme

gunduzzz uykusu bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boyle :D 30 dk uyuyo.o zaman icerisinde ne yedigimi biliyorum,ne ictigimi....jet hiziyla islerimi yetistirmeye calisiyorum cokkk zor anneee olmaaaak coooooook.:15:
sağol canım darısı mürvetlerini görmeye :27:
ayyyyyyyyy bizde bu perşembe yaptıralım diyorduk. bak şimdi gözüm çok korkttu. napsak acaba. haziran annelerinden biri sünnetin çok kolay olduğunu sonrada sadece iki gün sorun yaşadığını yazmıştı bu hafta. onu okduktan sonra hadi bu hafat olsun bitsin demiştim. ama şimdi yine korktum.yapılırken neden ağladı çok merak ettim?

biz de aradan çıksın dedik büyünce daha zor oluyo yapılırken ağladı ama sonrası rahattık evde hiç huzursuzlanmadı dönüyo falan ben korkuyorum canı acıcak diye ama o çok rahat, iğne yapılırken başladı ağlamaya sonra da susmadı hiç, bir de sanki dikilirken hissediyo gibi arada daha kuvvetli ağlıyodu tam uyuşmuyomu bilemedim.... ama erken yaptır daha iyi bence...

canım buldunuz mu doktor?

evet canım sana katılıyorum... bizimki 4. ayda azalmaya başladı şimdi bütün gün toplamda 1.5 sa falan uykusu..:( zaten 6.aydan sonra olması gereken 1-1.5 sa 2 kere uykuymuş...

Back
X