Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. ay aşımız var yaaaa,önümüzdeki pazartesi yaptırıcam,bu cuma olması gerekde pazartesi götürücem,cumarteside dr kontrolümüz var,artık 6. ayımız bitti,ek besinlere başlıcaz.
Günaydın herkese,
Benim oğluşun emerken birde uyurken kafası çok terliyor. Her gittiğimde dr soruyorum normal diyor ama ben yinede korkuyorum. Sizin bebişlerde oluyomu böyle?
Günaydın herkese,
Benim oğluşun emerken birde uyurken kafası çok terliyor. Her gittiğimde dr soruyorum normal diyor ama ben yinede korkuyorum. Sizin bebişlerde oluyomu böyle?
ne yalan soyleyeyım utulemıyorum bazen utuluyorum boş vaktım olursa oda ama genelde utulemıyorum gerekte duymuyorum valla benım işim başımdan aşkın hem işe gıdıyorum eve gelıp cocuk bakıyorum ev işi falan derken cok zooorrr ama bebegıme temız baktıgıma ınanıyorummm
arkadaşlar sizin bebişler sağa sola dönüyolar mı benimkız hala dönmüyo:44:
arkadaşlar sizin bebişler sağa sola dönüyolar mı benimkız hala dönmüyo:44:
benimkızımda emerken terliyor,saçları çok uzun,düşününki arkadan bile bağlanıyor,çiek gibi açılıyor,normal yaniibebeklerin hepsinin kafası terler.Günaydın herkese,
sağol canım.bize öylebişeydemediler.hepsini aynı gün vurulucaksanırım.Öncelikle hayırlı osun 6. ayınız. Bize sağlık ocağından aşı için 2 gün getirmemizi önerdiler. 3 aşı olacağı için ağır olur dediler. 2 gün aralıkla gün verdi. Siz hepsini aynı günmü vurduracaksınız?
benimki 4. ayında dönmeye başlamıştıiyüzüstünden çok rahat dönüyordu,sırtüstünden çok iyi dönemiyordu,şimdi dönüyor.desteksiz oturabiliyor bile 5dk falan.bende yavaş yavaş oturtuyorum,alışşın.arkadaşlar sizin bebişler sağa sola dönüyolar mı benimkız hala dönmüyo:44:
döner canım biranda döner.hiçbir sorun yoktur takmasen kafanı fazla.ilgisini çekmiyordur.normalde oynuyor diyorsun,tutuyordiyorsun,senin elinden almak istemiyordun,uzanıp alma konusunda bu ay daha iyi olucak görüceksin.benim bebeğim yüzüstü yatırdığımda hepsini uzanıp alıyor,sırtüstü yatırdığımda ilgisini çekmiyor,çünkü sırtüstü yattığındabenim yüzümü incelemek dahaçekici geliyor.kızını sırtüstü yatır,elinin uzanamıcağı uzaklığa ama çok uzak olmadan oyuncaklarını dök,fosforlu renklioyuncaklar olursa daha iyi olur,ayaklarının altına avcunun içiyledestek ver o sürüne sürüne oyuncaklarını yakalar oyna merak etme canım.Selam kızlar ! benim kızım birkez sırtüstünden bacaklarını toplayıpyüzüstü döndü ama şimdi tık yok.. hatta gösteriyorum ben ama yapmıyor.. o gün nasıl yaptı bilmiyorum...
bir de kızım hala daha elimde tuttuğum bişeye uzanıp da almıyor.. oyun halısında yatarken oyuncaklarla oynuyor, elliyor çekiyor ama elimle tuttuğum bişeye uzanmıyor.. ya da önüne koyduğum bir oyuncağı elini uzatıp almıyor.. neden acaba? bir sorun olabilir mi?
doktorunla görüş canım,olabilr ama üzülme,şu sıralar hepsi diş sıkıntısı yaşıyor,iştahsızlıkda en belirgin göstergesi.benimkide öyle dişimiz çıktı amaiştahımız azaldı,zayıflasınlar canım,olucak bu dönemlerde.ahh şu büyükler yokmu,hiç motive edemiyorlar bizleri.kızıyorum bazen!!slm kızlar nasılsınız bebişleriniz dönmelerinden bahsetmişsiniz benim bebişte yan tarafa dönemiyo ben döndürüyorum uyurken sırtı ağrımasın diye ama yan taraftan sırt üstü dönüyo daha rahat olduğu için kendini kaldırmaya çalışıyo ellerini tutuyorum kendini kaldırıyo bu hafta sonu annemlere ve kayınvalidemlere gittik orda üşüttümü acaba dün sebze püresi verdim yemedi tabi ama zar zor besledim 1 saat sonra kustu dokundumu acaba bilmiyorum kii yaa kızlar benim bebiş hiç bişey yemiyo gündüzleri emmiyo hep zorla besliyorum deli olucam vallah annemlerde diyo çocuk zayıflamış değişmemiş kilo almamış bi okadr daha üzülüyorum ağlıyorum üzüntüden
kılzar yılbası cekılısı yapmıyomuyuzzzz