• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese,

Benim oğluşun emerken birde uyurken kafası çok terliyor. Her gittiğimde dr soruyorum normal diyor ama ben yinede korkuyorum. Sizin bebişlerde oluyomu böyle?

6. ay aşımız var yaaaa,önümüzdeki pazartesi yaptırıcam,bu cuma olması gerekde pazartesi götürücem,cumarteside dr kontrolümüz var,artık 6. ayımız bitti,ek besinlere başlıcaz.

Öncelikle hayırlı osun 6. ayınız. Bize sağlık ocağından aşı için 2 gün getirmemizi önerdiler. 3 aşı olacağı için ağır olur dediler. 2 gün aralıkla gün verdi. Siz hepsini aynı günmü vurduracaksınız?

Günaydın herkese,

Benim oğluşun emerken birde uyurken kafası çok terliyor. Her gittiğimde dr soruyorum normal diyor ama ben yinede korkuyorum. Sizin bebişlerde oluyomu böyle?

günyadın
benim kızımda öle oluyo normal o emerken yumuşak bir havlu yada bez koyuyorum ensesine hem teri çekiyor hemde hastalanmasın die ensesi saçı su içinde kalıyo bana doktor emerken harcağı efor yüzünde oluyo dedi

günaydın kızlar ne guzel herks 2. bebişleri duusunuyor ben dusunmuyorum cesaretımde yok ama egerkı dusunrsem belkı 6-7 sene sonra gercı oda zor bı dönem olck okul falan ama nasıp:):)

Günaydın herkese,

benim oğlumun da kafası çok terliyor canım .. normaldir heralde.. arkadaşın dediği gibi emerken çok güç harcıyorlar ondan terliyorlar.. yattığı yer de önemli elyaf,silikon vb. malzemeli yastık, yatak ya da örtü üzerinde yatarlarsa daha çok terliyorlar..

ne yalan soyleyeyım utulemıyorum bazen utuluyorum boş vaktım olursa oda ama genelde utulemıyorum gerekte duymuyorum valla benım işim başımdan aşkın hem işe gıdıyorum eve gelıp cocuk bakıyorum ev işi falan derken cok zooorrr ama bebegıme temız baktıgıma ınanıyorummm

ben de vakit bulamıyorum... zaten sadece oğlumunkileri zor ütüleyebiliyorum ama o da dediğim gibi ağız mendili ve önlükler öncelikli...bir de iç bodylerini.... ama vakit bulamayıp da ütüleyemediğim zaman mecburen giydiriyorum o anda... ben yalnız büyütüyorum bebeğimi yardım eden kimse yok yanımda eşim de işten gelince anca diğer işlere yardım ediyor..

bnmkı hiç durmuyorrr hazıran 6 dogumlu...
surunrken cok yorulyr pes edıyor ama done done evı turluyor...

buarada terleme normal sanrm bnm oglumda dogdu dogalı terlıyor boncuk boncuk emerkennn yoruluyorlrcunku ama üşütmemek lazm tabe

arkadaşlar sizin bebişler sağa sola dönüyolar mı benimkız hala dönmüyo:44:

canım benim kızımda 20 gün oldu yüzüstü yatırınca sırtüstü dömeye dünde sırt üstünden yüzüstü döndü ama ilk başta ben ona göstreriyorum bir kaç defa sonra bakıyorum kendisi yapıo sende önce kendin göster

Canım benimkinde de hala tık yok. Bazen yüzüstü koyunca denk gelirse sırtüstü dönüyor ama sırt üstünden kesinlikle yüzüstü dönmüyor. zaten nefret ediyor yüzüstü durmayı. Gerçi 9. aya kadar dönmeyen bebekler varmış. Çok kafama takmamaya çalışıyorum. Dönerler inşallah...

Selam kızlar ! benim kızım birkez sırtüstünden bacaklarını toplayıpyüzüstü döndü ama şimdi tık yok.. hatta gösteriyorum ben ama yapmıyor.. o gün nasıl yaptı bilmiyorum...
bir de kızım hala daha elimde tuttuğum bişeye uzanıp da almıyor.. oyun halısında yatarken oyuncaklarla oynuyor, elliyor çekiyor ama elimle tuttuğum bişeye uzanmıyor.. ya da önüne koyduğum bir oyuncağı elini uzatıp almıyor.. neden acaba? bir sorun olabilir mi?

Günaydın herkese,

benimkızımda emerken terliyor,saçları çok uzun,düşününki arkadan bile bağlanıyor,çiek gibi açılıyor,normal yaniibebeklerin hepsinin kafası terler.
Öncelikle hayırlı osun 6. ayınız. Bize sağlık ocağından aşı için 2 gün getirmemizi önerdiler. 3 aşı olacağı için ağır olur dediler. 2 gün aralıkla gün verdi. Siz hepsini aynı günmü vurduracaksınız?
sağol canım.bize öylebişeydemediler.hepsini aynı gün vurulucaksanırım.

benimki 4. ayında dönmeye başlamıştıiyüzüstünden çok rahat dönüyordu,sırtüstünden çok iyi dönemiyordu,şimdi dönüyor.desteksiz oturabiliyor bile 5dk falan.bende yavaş yavaş oturtuyorum,alışşın.
Selam kızlar ! benim kızım birkez sırtüstünden bacaklarını toplayıpyüzüstü döndü ama şimdi tık yok.. hatta gösteriyorum ben ama yapmıyor.. o gün nasıl yaptı bilmiyorum...
bir de kızım hala daha elimde tuttuğum bişeye uzanıp da almıyor.. oyun halısında yatarken oyuncaklarla oynuyor, elliyor çekiyor ama elimle tuttuğum bişeye uzanmıyor.. ya da önüne koyduğum bir oyuncağı elini uzatıp almıyor.. neden acaba? bir sorun olabilir mi?
döner canım biranda döner.hiçbir sorun yoktur takmasen kafanı fazla.ilgisini çekmiyordur.normalde oynuyor diyorsun,tutuyordiyorsun,senin elinden almak istemiyordun,uzanıp alma konusunda bu ay daha iyi olucak görüceksin.benim bebeğim yüzüstü yatırdığımda hepsini uzanıp alıyor,sırtüstü yatırdığımda ilgisini çekmiyor,çünkü sırtüstü yattığındabenim yüzümü incelemek dahaçekici geliyor.kızını sırtüstü yatır,elinin uzanamıcağı uzaklığa ama çok uzak olmadan oyuncaklarını dök,fosforlu renklioyuncaklar olursa daha iyi olur,ayaklarının altına avcunun içiyledestek ver o sürüne sürüne oyuncaklarını yakalar oyna merak etme canım.

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz dönmelerinden bahsetmişsiniz benim bebişte yan tarafa dönemiyo ben döndürüyorum uyurken sırtı ağrımasın diye ama yan taraftan sırt üstü dönüyo daha rahat olduğu için kendini kaldırmaya çalışıyo ellerini tutuyorum kendini kaldırıyo bu hafta sonu annemlere ve kayınvalidemlere gittik orda üşüttümü acaba dün sebze püresi verdim yemedi tabi ama zar zor besledim 1 saat sonra kustu dokundumu acaba bilmiyorum kii yaa kızlar benim bebiş hiç bişey yemiyo gündüzleri emmiyo hep zorla besliyorum deli olucam vallah annemlerde diyo çocuk zayıflamış değişmemiş kilo almamış bi okadr daha üzülüyorum ağlıyorum üzüntüden

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz dönmelerinden bahsetmişsiniz benim bebişte yan tarafa dönemiyo ben döndürüyorum uyurken sırtı ağrımasın diye ama yan taraftan sırt üstü dönüyo daha rahat olduğu için kendini kaldırmaya çalışıyo ellerini tutuyorum kendini kaldırıyo bu hafta sonu annemlere ve kayınvalidemlere gittik orda üşüttümü acaba dün sebze püresi verdim yemedi tabi ama zar zor besledim 1 saat sonra kustu dokundumu acaba bilmiyorum kii yaa kızlar benim bebiş hiç bişey yemiyo gündüzleri emmiyo hep zorla besliyorum deli olucam vallah annemlerde diyo çocuk zayıflamış değişmemiş kilo almamış bi okadr daha üzülüyorum ağlıyorum üzüntüden
doktorunla görüş canım,olabilr ama üzülme,şu sıralar hepsi diş sıkıntısı yaşıyor,iştahsızlıkda en belirgin göstergesi.benimkide öyle dişimiz çıktı amaiştahımız azaldı,zayıflasınlar canım,olucak bu dönemlerde.ahh şu büyükler yokmu,hiç motive edemiyorlar bizleri.kızıyorum bazen!!

kılzar yılbası cekılısı yapmıyomuyuzzzz

yapalımm yapalıııımmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar bende kızıma çorap yetiştiremiyorum,şu sıralar ayap marmaklarını ağzına sokuyoooo.hep ıslak hep ıslak.yaz olsaydı keşke.yattığı yerde ayakları hep ağzında kızın yahu.

gecen sene o ise ben bakmistim hehe :))
pinky ama senin nilaya gonderdiklerini giyemedik biz yaaa buyudu...olmadi
ikinci bebegim giyer insallah onu kisin dogurucam :)
gercekten kizlar cekilis yapmak isteyen varsa yapalimmmmmmm cok istiyorum bennnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Back
X