• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkızımda emerken terliyor,saçları çok uzun,düşününki arkadan bile bağlanıyor,çiek gibi açılıyor,normal yaniibebeklerin hepsinin kafası terler.
sağol canım.bize öylebişeydemediler.hepsini aynı gün vurulucaksanırım.

benimki 4. ayında dönmeye başlamıştıiyüzüstünden çok rahat dönüyordu,sırtüstünden çok iyi dönemiyordu,şimdi dönüyor.desteksiz oturabiliyor bile 5dk falan.bende yavaş yavaş oturtuyorum,alışşın.
döner canım biranda döner.hiçbir sorun yoktur takmasen kafanı fazla.ilgisini çekmiyordur.normalde oynuyor diyorsun,tutuyordiyorsun,senin elinden almak istemiyordun,uzanıp alma konusunda bu ay daha iyi olucak görüceksin.benim bebeğim yüzüstü yatırdığımda hepsini uzanıp alıyor,sırtüstü yatırdığımda ilgisini çekmiyor,çünkü sırtüstü yattığındabenim yüzümü incelemek dahaçekici geliyor.kızını sırtüstü yatır,elinin uzanamıcağı uzaklığa ama çok uzak olmadan oyuncaklarını dök,fosforlu renklioyuncaklar olursa daha iyi olur,ayaklarının altına avcunun içiyledestek ver o sürüne sürüne oyuncaklarını yakalar oyna merak etme canım.

teşekkürle canım, dediğin gibi yapacağım... bütün günümü de kızımla geçiriyorum, acaba ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum sürekli...

gecen sene o ise ben bakmistim hehe :))
pinky ama senin nilaya gonderdiklerini giyemedik biz yaaa buyudu...olmadi
ikinci bebegim giyer insallah onu kisin dogurucam :)
gercekten kizlar cekilis yapmak isteyen varsa yapalimmmmmmm cok istiyorum bennnnnnnnnnnnn
canımm yapalımmmmm.ben geçen yıl kime gönderdiğimi kimden hediye aldığımı unuttum yaaaaaaaaaa...yine üstlen o zmaan yapalım,aynı hamileyken yaptığımız gibi.

teşekkürle canım, dediğin gibi yapacağım... bütün günümü de kızımla geçiriyorum, acaba ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum sürekli...

yok canım neden yalnış yapasın kii,hepimiz aynıyız.onlar daha çok küçükler ve sadece ve bolca anneyle vakit geçirmeleri lazım.6. ay dönüm noktası,herşeyi yapar 6. ayda.

canımm yapalımmmmm.ben geçen yıl kime gönderdiğimi kimden hediye aldığımı unuttum yaaaaaaaaaa...yine üstlen o zmaan yapalım,aynı hamileyken yaptığımız gibi.

yok canım neden yalnış yapasın kii,hepimiz aynıyız.onlar daha çok küçükler ve sadece ve bolca anneyle vakit geçirmeleri lazım.6. ay dönüm noktası,herşeyi yapar 6. ayda.
kızlar ne çekilişi bu ben kaçırmışım anlatın biraz...

gecen sene o ise ben bakmistim hehe :))
pinky ama senin nilaya gonderdiklerini giyemedik biz yaaa buyudu...olmadi
ikinci bebegim giyer insallah onu kisin dogurucam :)
gercekten kizlar cekilis yapmak isteyen varsa yapalimmmmmmm cok istiyorum bennnnnnnnnnnnn
hadi yaa :S
tühh üzüldüm ikinci belkı ucuncu gıyrer o zamn :)

kızlar ne çekilişi bu ben kaçırmışım anlatın biraz...
yılbası canımm

leyloşş ac topıgı bır hafta içinde katılım durumunu herkes bellı etsın sonra yapalım cekılışı

kızlar haziranda en çok erkek mi yoksa kız bebekmi doğmuş ona bakalımmı yada aranızda bilen varmı benim ki erkek

hadi yaa :S
tühh üzüldüm ikinci belkı ucuncu gıyrer o zamn :)

he heeee ikinciye giydirecem.ucuncuye bidaha yollarsin :D:D:D
yılbası canımm

leyloşş ac topıgı bır hafta içinde katılım durumunu herkes bellı etsın sonra yapalım cekılışı
yaa pinky sen acsanaaaa nolur benim isim cok yaa hem 2010 bebelerinin yas-boy listesine,hem de 2011-in listesine bakiyorum.
sen ac topigi simdi.katilanlari yaz,herkes katildiktan sonra evde cekilis yap.sonuclari da yazarsin nolurrrrr?:39:

pinky yapacakkk dimiiii pinkimmmm benimmmm canim benimmm :38: :38: :38:

dişten canım,benim kızımın dişiçıktı alttan bir tane,şimdi hala yanakları kıpkırmızı,köylü kızı gibi.

tsk edr canim cevapladigin icin.icim rahatladi biraz bende tahmin ediyordum ama insan yinede korkuyor baska birseymi diye.benim kizinda alttan bir tane disi cikti,fare tek disiylede emerken beni isiriyor.dört tane cikinca nasil emzircem :18:diye simdiden kara kara düsünüyorum:26:

yaa pinky sen acsanaaaa nolur benim isim cok yaa hem 2010 bebelerinin yas-boy listesine,hem de 2011-in listesine bakiyorum.
sen ac topigi simdi.katilanlari yaz,herkes katildiktan sonra evde cekilis yap.sonuclari da yazarsin nolurrrrr?:39:

pinky yapacakkk dimiiii pinkimmmm benimmmm canim benimmm :38: :38: :38:

kızlar şu topiği bende merak ettim hadi pinky açta görelim

tsk edr canim cevapladigin icin.icim rahatladi biraz bende tahmin ediyordum ama insan yinede korkuyor baska birseymi diye.benim kizinda alttan bir tane disi cikti,fare tek disiylede emerken beni isiriyor.dört tane cikinca nasil emzircem :18:diye simdiden kara kara düsünüyorum:26:

hayırlı olsun dişinizz,valla yaa,çokda keskin,4 tane olunca yandık yanii.:53:

saol canim iyiyim sen nasilsin?kizin nasil?

iyiyim canim nasil olalim ugrasiyoruz iste.iyice cadi oldu benim zuzu.saka maka 6 aylik olduk hepimiz cok sükür tempoyada alistik.senin kiz nasil,hatirliyorumda ultrosonda sana erkek denilmisti sen kiyafet falan almistin sonra tekrar baktirdiginda emin degillerdi ama sen konusmalarina sahit olup kizda olabilir denilmisti demi yanlis hatirlamiyorsam zaman ne cabuk geciyor.

Back
X