benimkızımda emerken terliyor,saçları çok uzun,düşününki arkadan bile bağlanıyor,çiek gibi açılıyor,normal yaniibebeklerin hepsinin kafası terler.
sağol canım.bize öylebişeydemediler.hepsini aynı gün vurulucaksanırım.
benimki 4. ayında dönmeye başlamıştıiyüzüstünden çok rahat dönüyordu,sırtüstünden çok iyi dönemiyordu,şimdi dönüyor.desteksiz oturabiliyor bile 5dk falan.bende yavaş yavaş oturtuyorum,alışşın.
döner canım biranda döner.hiçbir sorun yoktur takmasen kafanı fazla.ilgisini çekmiyordur.normalde oynuyor diyorsun,tutuyordiyorsun,senin elinden almak istemiyordun,uzanıp alma konusunda bu ay daha iyi olucak görüceksin.benim bebeğim yüzüstü yatırdığımda hepsini uzanıp alıyor,sırtüstü yatırdığımda ilgisini çekmiyor,çünkü sırtüstü yattığındabenim yüzümü incelemek dahaçekici geliyor.kızını sırtüstü yatır,elinin uzanamıcağı uzaklığa ama çok uzak olmadan oyuncaklarını dök,fosforlu renklioyuncaklar olursa daha iyi olur,ayaklarının altına avcunun içiyledestek ver o sürüne sürüne oyuncaklarını yakalar oyna merak etme canım.
teşekkürle canım, dediğin gibi yapacağım... bütün günümü de kızımla geçiriyorum, acaba ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum sürekli...