Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler ve kuzucuklarr...
şimdi çekiliş topiğini açıyorum..
leyla
zasa
eçubukçu
baska aktılmak ısteyennn
Günaydınn. Bende katılırım. Ben yeni yazmaya başladığmdan çok fazla bilgim yok ama. Bide ne olacağını anlatırsan sevinirim...
canım ben sık sık verıyorumkızlar bebişlerinize ılamur veriyomusunuz. Veriyosanız ne kadar veriyosunuz. Oğluşumun hırıltısı var sanki bugün aklıma ıhlamur geldi.
günaydın güzel annişlerrrr... nasılsınızz...
öncelikle bende çekilişe katılmak istiyorum pnk benıde eklersın listeyee...
sonrada ben adet oldum bu 2. yada 3. ama hala emzırıyorum cocugumu gunde 2 defada olsa sut verıyorums anrm sutle alakası yok gıbı amahayrlısı bır adet oldum gerckten rahatladımm göbek falan ındı zayfladm 3 gunde ...
cok zayıfladım yakında ölecem zaten korkuyorum
allah korusun nen duzgun konuş döferım senü:)
ayyy açımm bennn..
vatozum gel bak bene
karnımı doyurr![]()
Günaydın kızlar! bebişlere ek besin veren annelere soruyorum bu kaşıkla besleme işini nasıl becerdiniz?? geçmişe baktım da kimse bundan bahsetmemiş.. benim kızım artık neredeyse hiçbirşey yemiyor, ben de doktorla görüştüm bana kaşık maması falan ver eğer yerse biraz mama, biraz yoğurt ve biraz da anne sütü bu ayı geçirirsin dedi ama gelgör biz kaşıkla yemeyi beceremiyoruz :95: dün iki kez banyo yaptık cadıyla beraber.. nasıl becerdiniz siz??
Günaydın kızlar! bebişlere ek besin veren annelere soruyorum bu kaşıkla besleme işini nasıl becerdiniz?? geçmişe baktım da kimse bundan bahsetmemiş.. benim kızım artık neredeyse hiçbirşey yemiyor, ben de doktorla görüştüm bana kaşık maması falan ver eğer yerse biraz mama, biraz yoğurt ve biraz da anne sütü bu ayı geçirirsin dedi ama gelgör biz kaşıkla yemeyi beceremiyoruz :95: dün iki kez banyo yaptık cadıyla beraber.. nasıl becerdiniz siz??
ve sakın umıtsızlıge kapılma shyqueen cimm..
bende oglumu onluklerle sarıyordum ama ata kıyametı koparıyo onluk takınca
ustunu basını parcalamaya calısıyo
ve dusunkı 1 ay sonunda bız onluksuz bıle yemek yıyebılıyoruz bazen uzerımıze dokmeden
tabı bunda artık benım atanın kıprasıklıgın aalımsıs olmamda soz konusu
ama dedıgım gıbı bı elıne oyuncak alıp onu havadasallamayı dene ona bakınca agızlarını acıyolar ve yukarı dogru baktıgı ıcın yemek yedırmek daha kolay oluyyo![]()
valla ben böle torba tıpı bır önluk buldum biri vermıstı gecıyorum onu bastan tamam sadece o batyr ama gorsen o bıle sırtına kadr batıyor ahahaha cok zor iş gerckten bende zorlanıyorum o neden le kaynvalıdeme kızmıyorum aksm cocugu alyrm her tarafı corba belli:):)
kadın napsnn durmuyor sıpa amasu mama sandalyelerıde cok faydalı onn sayesnde yedırebılyrm yoksa tek basıma beceremezdım kıpır kıpr bnm sıpa![]()
canımm ılk zamnlar bızde cok zorlandık tabıkı
ata kasıgı bıkac gun kabul etöedı
onu agzın alaıp emmek ıstedı
bıberona alıskın oldugundan
benım oglumda cok hareketlı
altını acarken bıle
pesınden kosuyorum
o done done gıdıyor
ben cebellesıyorum
mamadada aynı sorun
anakucagında yedırıyordum ama ondanda artık atıyo ve onun ıcındede donuyo
bende ılgısını cebılcek seyler alıyorum bı elıme
son ses muzık bı elımde havada onun hosun agıdecek bısey sallayıp bagıra cagıra sarkı soluyyorum
o oyuncaga bakıp agzını acarken koyuyorum mamayı agzına
sen varya sennn cocugun bır anlık boşlugundan faydalanıyorsun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii