• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off yaa tam sorunlar bitti derken yeni bir etap açılıyor... kızımın uyku düzeni falan iyi maşallah öyle ağlayan bir bebek de değil ama bu yemekle aramız çok kötü.. en baştan beri emmek istemedi hadi dedim zorlayıpta keyfini bozmayayım sütümü sağarak verdim ve hala devam ediyorum şimdi de kaşığı ağzına almak istemiyor alınca da ağzında mamayı biraz tutuyor sonra hepsini dışarıya bırakıyor.. 1-2 gr falan yutmuştur anca dün... sonra ellerini ağzına götürüyor sonra saçlarını bacaklarını elliyor... valla ne yapacağım bilmiyorum...

canım senın bebegıne ozgu bır durum degıl hepsı ınankı öyle baslıyor kasıga
ben sana oglumun mam ayerken resımlerını gondereyımde morelın duzelsın
:9:

anauuuum nidem anammm ne renk yapem ben eskıden lacıvert kullanıyodmm arada ama hemn öleyapam yaff snde mavi snnn erkek anasıın dıyemı mavı kullanyrn ahahahaha:)

valla ek gıda işi daha zor gibi geldı bana

sen bu renk bir yazıyla aylıne nasıl hesap verecegını bır düşün hele benı tehdit etmeden önce ahahahahaha...

sen atayla halımızı bı gorsene mama yerken
ben dagılıyorum resmen
kafa sallayıp sarkı soleyıp bı elımde oyuncak poset vs sallarken tam bır bakırkoyluyum

anauuuum nidem anammm ne renk yapem ben eskıden lacıvert kullanıyodmm arada ama hemn öleyapam yaff snde mavi snnn erkek anasıın dıyemı mavı kullanyrn ahahahaha:)

valla ek gıda işi daha zor gibi geldı bana

erkek anası erkek rengi kullanır aahahahaha
yıvrum benımkı oncedende mavıydı:9:

heheeh yolla bakem resmler ekle suraya:D:D
sana hiç bişi yoh:37::15:

kızlar temin ilk kez oğluma sebze çorbası verdim ağlaya ağlaya başta öğürerek biraz yedirebildim.nasıl alışıcak çok üzüldüm.

üzülme canım.. hangı sebzelerle basladın. her ıkı gunde bır farklı sebzeler ekle
mutlaka sevcegı yıyecekler cıkacaktır
sevmekten onemlısı alısması
bıraz sabırr

bızde ole basladık
ama sımdı ocaktakı corbada
patates havuc sogan maydanoz dereotu kerevız domates var

üzülme canım.. hangı sebzelerle basladın. her ıkı gunde bır farklı sebzeler ekle
bıraz sabırr

bızde ole basladık

doktor havuç patates ve kabakla başla dedi.ilk gün çeyrek çay bardağı ile başla hergün çeyrek bardak arttırarak 1 çaybardağına ulaş dedi.ama bügün ilk denememdi ve fiyaskoyla sonuçlandı.bakalım yarın nasıl olucak

kızlar bişey sorucam anne sütü alan bebeklere devam sütüde verilirmi ek gıda veriyorm ben gündüzleri emmiyo fazla acaba devam sütüde versemmi ki geceleri emziyorum ama

doktor havuç patates ve kabakla başla dedi.ilk gün çeyrek çay bardağı ile başla hergün çeyrek bardak arttırarak 1 çaybardağına ulaş dedi.ama bügün ilk denememdi ve fiyaskoyla sonuçlandı.bakalım yarın nasıl olucak
ceyrek mı
benım oglum koyu kıvamlı 400 cc ıcıyo bu corbadan:S

kızlar bişey sorucam anne sütü alan bebeklere devam sütüde verilirmi ek gıda veriyorm ben gündüzleri emmiyo fazla acaba devam sütüde versemmi ki geceleri emziyorum ama
canım ek gıday abaslasan daha mantıklı bence
6 aylık oldular nerdeyse

ceyrek mı

6 aylık oldular nerdeyse

ceyrek mı

6 aylık oldular nerdeyse

cnm biz çorbaya yeni başlıyoruz 1 çay bardağına ulaştığımızda öğlen ve akşam 1er çay bardağı çorba ve yanında yarım çaybardağı yoğur vericem ikindidede armut veya elma veriyorum.

bıraz sabırr

bızde ole basladık

canım soğan ve domates de koyuyor musun çorbalara? ben hiç koymadım daha. nasıl ekliyorsun onları? bir de başka hangi çorbaları yapıyorsun çeşit olarak? ben bugün ne yapsam diye düşünüyorum....

melodicim bence sen bıraz daha fazla vermeye calıs derım
bızımkı dedıgım gıbı nerdeyse pure seklınde yıyor 400 cc
öle cok ıhtahlı ve kıloluda degıl

canım soğan ve domates de koyuyor musun çorbalara? ben hiç koymadım daha. nasıl ekliyorsun onları? bir de başka hangi çorbaları yapıyorsun çeşit olarak? ben bugün ne yapsam diye düşünüyorum....
canım hergun patates ve havucun yanına farklı sebzeler eklıyorum..

kerevız maydanoz domates taze sogan dereotu kabak ıspanak gıbı mevsım sebzelerınden
ama patates ve havuc hergun var mutlaka
ocaktan alamdan 5 dk oncede ırmık eklıyorum 1 cay kasıgı
hepsını dograyım sonra rondodan gecırıyorum
corba gıbı degılde cıvık pure gıbı oluyo

Back
X