• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün çok yoruldum misafirlerim vardı koşuşturdum bütün gün allahtan kızım uyudu anlayışlı kızım benim
:37:

kızlar önceki yazışmaları okudum ve şu sebze çorbası konusu benim baya kafa mı karıştırdı. biz şimdi sadece muhallebi, yoğurt ve meyve suyu alıyoruz. ama yarın doktor kontrolümüz var ve büyük ihtimalle sebze çorbasına başlayacağız. o yüzden sebze çorbasının yapılışını anlatmanız mümkün mü? aslında kafama takılan şey şu: sebzeleri haşladığımız suyun tamamını kullanıpta mı süzgeçten geçiriyoru- suyun bir kısmınımı kullanıyoruz yoksa sadece sebzeleri mi alıp püre yapıyoruz.

canım ilk başladığında sadece suyunu en son irmikle 5 dk daha kaynatıp veriyorsun sonra yavaş yavaş hem diğer sebzeleri tahılları ekliyorsun hem de püre halinde veriyorsun.. yani suyu ve sebzeleriyle hepsini birlikte süzgeçten geçiriyorsun...

sebze çorbasını günlük mü yapmalıyız yoksa kalanı ertesi gün vere biliyormuş muyuz? doktoruna soran var mı?

ben günlük olarak veriyorum herşeyini... kalan püreyide bize çorba yapıyorum :) çok güzel oluyor....

slm kızlarrr 5.ay kontrolumuze gıtmemıştık bugun gıttık artık kılo alımları azaldııı sanırımmm 650 gr almış bızımkı 8750 gr 66 cm olmuş artık gramları sayıcaz heraldeeeee:52:

bizimki susadımı gayet iyi içiyorrr suyu iyi dedıysem 20 cc en fazla eger canı ıstemıyorsa ıgrenıyormuş gibi yapıyoorrr

bal kabagi veren var mi bebislere?blendirdan gecirince cooook guzel oluyor kizim da cok severek yiyor.tavsiye ederim.

ben veriyorum canım. çorbada kullanıyorum . ama blendırdan geçirme bence canım hiç birşeyi.. ezerek ya da süzgeçten geçirerek ver. sonra yutmakta zorluk çekiyorlarmış pütürlü gıdalara geçince...

bal kabagi veren var mi bebislere?blendirdan gecirince cooook guzel oluyor kizim da cok severek yiyor.tavsiye ederim.
evet duymuştum verenleri,çokda faydalımış.ne güzeleverek yiyorsa yap yesin annesi.

benim ki de suyu hiç sevmiyor. sanki dünyanın en kötü şeyini veriyorum ona iğreniyor resmen çıkarıyor ağzından...:(
ben kızıma hanüz hiç su vermedim,ke besinlere geçince veriliyor diğimi su??doktorumuz söyler zaten,cumartesi kzıımı doktora götürücem,kendimde diyetisyene gidicem.

bu arada günaydddddıııııınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

zayıflamak,eski halime dönmek istiyoruuum,çok dikkat ediyorum ama veremiyorum,neden acaba kızlar.adet olmadım henüz ondan olabilirmi??

günaydın canım adetle ilgisi yok bence ben oldum ama hıc bır degısıklık yok bebegım 1 aylık oldugundan berı aynı kılodayım

günaydın kızlar nasılsınzzz ?
ya benım oglum cok kusmaya basladı yıne dun hep kusmus aksm ben aldm evdede hep kustuu azar azar usuttumu acaba buarada
ben adet oldumm fıss dıye sondum abartmıyorumm... göbek falan indiii .
cokda rahatladımm gıbı hissdyrmm

günaydın canım adetle ilgisi yok bence ben oldum ama hıc bır degısıklık yok bebegım 1 aylık oldugundan berı aynı kılodayım
günaydın kızlar nasılsınzzz ?
ya benım oglum cok kusmaya basladı yıne dun hep kusmus aksm ben aldm evdede hep kustuu azar azar usuttumu acaba buarada
ben adet oldumm fıss dıye sondum abartmıyorumm... göbek falan indiii .
cokda rahatladımm gıbı hissdyrmm

anladım canım 45-50 kiloyken 70lerdeyim şuan,çokda rahatsızım bu durumdan.ben önceden istediğimde ayda 4-5 kilo verebiliyordum,şimdi veremiyorum,kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum,adet olsam rahatlıcam ve en azından şişliklerim gidicek gibi düşünüyorum:(

Back
X