ayyy canım maşşallah ira'yaa.tabikii işine gelmediği için oynamıyor,yoksa cadılar anacım bunlarr.herşeyibiliyorlarr,ama yapmıyorlar.canım ben de gecen ay ilk defa adet oldum ve gerçekten söndüm biranda... zaten ben hamilelikte 9 kilo almıştım, doğumda 5 kilo gitmişti ve adet oluncaya kadarda bir 3 falan gitmişti ve adet olduktan sonra tartıldım tam 50 kiloyum yani hamile kalmadanönceyle aynı... Asıl sana yazacağım Zasa, senin dediğin gibi farklı osforlu renkli oyuncaklarından ikisini oyun halısındaki bara astım önce ipini uzun yaptım ve kolayca oynuyordu sonra yavaş yavaş her 2 saatte bir iplerini kısalttım veeeeeeeeeee şimdi eiyle uzanmaya çalışıyor.. meğer benim kız tembelmiş.. elimle gösterdiğim herşeye elini uzatıp alıyor şimdi....... haklıymışsın...
afiyet olsun yarasın yavrumaa.bu arada artık kaşık maması vermeye başladım ben ( gerçi 2-3 gr anca yedi dün ) .. günde kaç gr ya da ml verilmesi tavsiye ediliyor??
ayy kıyamaamam yaa,napsın annesi onlar daha çook küçük,ağrıları oluyor,benim kızımağrısı olmasa hiç uyanmazdı,şimdi çok uyanıyor,çünkü diş çıkarıyor.sabırlıolalım.büyücekler bi şekilde.anaaaam bende sanıyom sadece ben bu dertten muzdaribim bakıyorum da bu aralar herkes gece ağlamalarından dertli ..banada son 5 gündür gece uykusu haram oldu 10 dkikada bi kalkıyo ağlaya ağlaya bu gece yatağıma dahi giremedim ...
öyleki beşiği sallarken sinirden nasıl sallamışım ki beşiğin ön tahtası gitti şimdi napıcam bilemiyorum yeni beşik almayı düşünüyorum şöyle uygunundan (öfkeyle kalkan zararla oturur)
zasacım şu diyetisyene gidip geldikten sonra söylediklerini ve tavsiyelerini burda bizimle paylaşmayı sakın unutma emi
tamam canım paylaşırım.hep birlikde seneye zayıf olalım dimi ama??