• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Norlevo adında bir hap 2 tane çıkıyo yutuyosun ama 72 saat içinde içmen gerekiyo emzirenlere pek tavsiye edilmez ama senay sağmış sütünü vermemen lazım önce emzir sağa biliyosan sağıp sakla içtikten sonra sütünü sağ dök:)

öylemi ayy ben alıyım ozaman bu aksam ondan nöbetçi eczaneden her ihtimale karşı içiyim 72 saat gecmeden sağol cnm

geçmişi okudumda neler olmuş neler buralarda. artık pek sık giremiyorum. bu dönem de hamile kalmak ve hamileyken ufak bir bebeğe daha bakma zor olsa gerek. hamileyken benim hep uykum gelmişti ve tavuklara dönmüştüm. paso uyuyordum. ama şimdi uyuma zamanı değil hep ayakttayız. işte ikisinin dengesi zor valla. yine de en doğru kararı sen verirsin canım. bir de yardımcım yok demişsin en kötüsüde o. allah hayırlısını versin herkes için

anaaa ne hamilelikkk?kim hamile kalmis kiiiii??orayi okuyamadimmmm
ama korunma yontemlerinden bahsedilmissss sprial taktirin bitsin gitsin kizlarrrrrrrrrr ben taktirdim cok da rahatimmm

okis bekliyoruz,ben ve zasa katilicaz aklinda olalim tamam?

iyiz canim siz nasilsiniz?Mirayin resmini gordum ne tatli olmus oyleee buyumus masallah.
sen sut veriyor musun?

anaaa ne hamilelikkk?kim hamile kalmis kiiiii??orayi okuyamadimmmm
ama korunma yontemlerinden bahsedilmissss sprial taktirin bitsin gitsin kizlarrrrrrrrrr ben taktirdim cok da rahatimmm

canım ben süt veriyorum ama tek meme ile :)) diğeri boş :)))

gerçi ek gıdalara da başladım ne bulursam veriyorum :)

hamile kalan mı var yoksammmmm

canım ben süt veriyorum ama tek meme ile :)) diğeri boş :)))

gerçi ek gıdalara da başladım ne bulursam veriyorum :)

hamile kalan mı var yoksammmmm

memenin teki sarkicak o zaman :))))

ekleri bende veriyorum,gunde 1-2 kere mamasini iciyor zar zor artik.bugun kayinvalidem ben evde yokken pisirdigi yemekten vermis kizima yaaa.gerci patatesini vermis ama yemegi tereyagiyla yapmis patates yagli,tuzlu,baharatliiiiii offf cok sinirlendim.ben hic tuz vermiyorum ki kizima bana da sormamis,ben ona sut ver dedim,vermemis yaaaaa herzaman yanlis veriyor yemeklerini gecen de mama yerine suya kasik mamasi koyup biberonla kizima icirmeye calismisssss anlatiyorum ne ver diye ama kafasina estigini yapiyorrr :19:

pinky hamile kalmis oglusu 6aylik...

Back
X