evet cnm pinky hamile
aslında cok güzel ben bile cesaret etsem yapıcam kızım 1 yasına girsin inş. aldırmaz çok zor olucak onun için biliyorum ama ileride rahat eder.. aradan cıkarır hepsini benim kuzemin arka arkaya 2 dogum yaptı araları 2 yas ve ikizler.. şimdi 35 yasında arkadas gibiler bazen imreniyorum ona..
memenin teki sarkicak o zaman :))))
zaten yakında toplayıp gezicem feciyim)))
ekleri bende veriyorum,gunde 1-2 kere mamasini iciyor zar zor artik.bugun kayinvalidem ben evde yokken pisirdigi yemekten vermis kizima yaaa.gerci patatesini vermis ama yemegi tereyagiyla yapmis patates yagli,tuzlu,baharatliiiiii offf cok sinirlendim.ben hic tuz vermiyorum ki kizima bana da sormamis,ben ona sut ver dedim,vermemis yaaaaa herzaman yanlis veriyor yemeklerini gecen de mama yerine suya kasik mamasi koyup biberonla kizima icirmeye calismisssss anlatiyorum ne ver diye ama kafasina estigini yapiyorrr
pinky hamile kalmis oglusu 6aylik...
canım hiç kızma benim annem de benden gizli herseyden tattırmıs tarhana corbası sebze corbası ve yaptıgı tüm yemeklerin sutundan cay kahve.. vs..
ama şimdi diyorum ki iyiki yapmıs kabak havuc pirinç patates ve brokoli haslayıp püre yapıyorum yiyor ki ben bile yiyemem :)))