ekledim canım seni.. maşallah kızına.. inşallah ben de böyle yedii günleri görürüm bir gün..
ben evet yurt dışındayım ama neden acaba bize birşey demedi doktor.. bugün bir sorayım o zaman...
sağol teyzesii.seninde kızın çook güzel.maşşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım seni.. maşallah kızına.. inşallah ben de böyle yedii günleri görürüm bir gün..
ben evet yurt dışındayım ama neden acaba bize birşey demedi doktor.. bugün bir sorayım o zaman...
kıızma bugün kahvaltı vedim,2 ölçek mama yaptım,içine 1 tatlı kaşığı labne peynir,3 cicibebe,1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi,çay kaşığının ucu ile yumurta sarısı,yine ay kaşığını ucu ile tereyağı.yedirdim,pek sevmedi çünkü karnı toktu,emzirmiştim.ama yedi.![]()
kıızma bugün kahvaltı vedim,2 ölçek mama yaptım,içine 1 tatlı kaşığı labne peynir,3 cicibebe,1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi,çay kaşığının ucu ile yumurta sarısı,yine ay kaşığını ucu ile tereyağı.yedirdim,pek sevmedi çünkü karnı toktu,emzirmiştim.ama yedi.![]()
kızlar buarada gunaydın herkesee nasılsınızz ben yıne uykusz kaldım oglumn huyu degstı geceelrı cok sık uyanp aglamaya baslıyorrr acmı dısımı karnımı cozemıyorm olayı![]()
disleri yapiyor olabilir.dis döneminde cok huysuz oluyorlarkızlar oğlum çok huysuz herşeye ağlıyo ağlıyarak uyanıyor.bide öksürüp duruyor ama hastalıktanmı yoksa ıkınıp bağırmaktanmı anlamadım.mızmızlanırken öksürüyor çünkü.napıcağımı bilemedim valla
kan damlasını açmı vermek gerekiyormuş. bak şimdi kafam karıştı. ben karnını doyurup sonra veriyordum. doktorun ne dediğinide unutu vermişim ya. napıyim şimdi sizce. size doktorlar açken mi verin dedi. bu arada ferro sanol kullanıyoruz biz. acaba farklımı kullanılıyor.
kan damlasını açmı vermek gerekiyormuş. bak şimdi kafam karıştı. ben karnını doyurup sonra veriyordum. doktorun ne dediğinide unutu vermişim ya. napıyim şimdi sizce. size doktorlar açken mi verin dedi. bu arada ferro sanol kullanıyoruz biz. acaba farklımı kullanılıyor.
canim zeytinyagi ile ilgili özeline yazdim gelmedimi
rica ederim canim.canım az önce farkettim. tekrar sağol
ya bunlarin hepsini karistirarak mi veriyorsunuz.peynir cici bebe falan.bunu bir tanidigim yapiyordu.yavrucak ögürerek yiyiyordu.peynir olarak ne peyniri,pastörize inek peyniri falanmi.mesela sütle pekmez verildiginde demiri kesiyor,devam sütü icinde gecerlimi bu.dra bir sorsaniz bunu.semracığım tumurta sarırını çay kaşığının ucuylamı veriyosun...?
ya ben çok veriyorum galiba bütün yumurta sarısı veriyorum 3 tane cicibebe çok az peynir yarım çay kaşığıda pekmez ve devam sütü
diyiceğim şu yumurtayı çok veriyorum acaba zararı olurmu
bende senin gibi emzirdikten sonra veriyorum ki ikisindende faydalansın diye
karnı tokken bile nekadar verirsem veriym yiyo maşallah
ya bunlarin hepsini karistirarak mi veriyorsunuz.peynir cici bebe falan.bunu bir tanidigim yapiyordu.yavrucak ögürerek yiyiyordu.peynir olarak ne peyniri,pastörize inek peyniri falanmi.mesela sütle pekmez verildiginde demiri kesiyor,devam sütü icinde gecerlimi bu.dra bir sorsaniz bunu.