hoşbulduk şekerimmmmmm
nasılsın? bebeğin nasıl?
bugun 6. ayınızı doldurmuşsunuz yarı yaşınız kutlu olsun.
zaman nasıl uçuyor dimi ?:)
bir bu kadar zaman sonra 1 yaşını kutlayacaız inşallah meleklerimizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk şekerimmmmmm
dorucan canım kızın çoooooooooooooooookkkkkk tatlııı![]()
iyiyim canım senden naberrr?
kızlar nasılsınızzzz?bebişler nasılll?iyice hareketlendiler dimi?valla bizimki gördüğü herşeye saldırmaya başladı.anakucağından dönmeye çalışıooo![]()
nasılsın? bebeğin nasıl?
bugun 6. ayınızı doldurmuşsunuz yarı yaşınız kutlu olsun.
zaman nasıl uçuyor dimi ?:)
bir bu kadar zaman sonra 1 yaşını kutlayacaız inşallah meleklerimizin
ben artık anakucagina koymuyorum.bikere emniyet kemerini de baglamisim bi bakıyorum odadan ııııııı ııııııı diye ses geliyor.aldırmadım sonra baktım yine ııııııııııııı aaaaaaaa filan yapıyor ama ağlamıyor.merak ettim noluyo diye bi baktım ki kafası kolları filan halıda ama poposu ayakları anakucağında kalmış.ordan da tv seyrediyor aaa ııı diye :))) ay cok gulmustum yaa.nasıl başardı hala anlamış degilim :))))
kızlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum..
bebeğime kıydım lanet olsun ki baska sansım yoktu keske ufakta olsa bı ıhtımalım olsaydı.
defalarca dr muayenesınden gerı döndümm
ama bugun sabah bitti..
kıydım bebeğimin canına
kendımden nefret edıyorum
bende ölmek istiyorum
dr hamıleliğin zor gececegını yatmam gerektığını söyledı
maalesef dogumumda bır gun bıle yanımda kalanım olmadı
ayakta durmamam gerekecekmiş
bunlar benım için halledılemez sorunlar
kımısıne göre basıt gorunsede
ve ata cok zor bı bebek
menenjıt gecırdıği için çok asabi ve hıc kendı basına durmayıp sureklı kucakta zıplıyor
inanmıycaksınız belkı ama abartmıyorum
benım için cok zor
canım siz de uzunmuşsunuz muhtemelen uzun olur hem de b zamanda zun olup olmayacağı belli olmazmış bir anda uzayabilir ve dediğin gibi sağlıklı olsun yeter kiya 50 cm doğdu erkende doğmadı ben 1,70 im eşim 1,75 amcaları dayısı dedeleri hep uzun ama paşam kısamı olcek acep aman be sağlığı yerinde olsunda![]()
senin ki de iyiymiş benimkiler 41 ve 42 cm doğdusenin iyiymiş cnm benim 47cm doğdu
dönem dönem yapıyorlar böyle hatta ben bi kere hasta oldum bu uykusuzluktan iki tane bebek hem gündüz dinç olmam lazım ne mümkün :84::84::84:meraba kızlar nasılsınız?dün akşam misafirlerim vardı,bikaç gündür de giremiyorum doğru dürüst bizim paşa geceleri artık hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç uyuyamıyo.nolcak bilmiorum.kocaman kadın ben bile çok yorgun düşüyorum o el kadar nasıl dayanıyor bilmiorumm(( sabah olun a annem bakıo ben bikaç saat uyuyorum.dişlerden mi huzursuz bilmiorum ama şu 4gündür ölüyorum yaaa tam dalıyo sonra başlıyo ağlamaya.yine uyanırmı ki derken aradan 15 dk geçmeden ağlamaya başlıyo.sizin bebişlerinizin durumları nasıl?
hepisini okudum geçmişin tek tek alıntı yapmadım ama kilolardan bahsetmişsiniz.ben 48 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 56 idim.şimdi 51 im.hiç diyet yapmadım.kendi kendine gidiyo.okadar da çok yiyorum süt olsun die.şuanda bi şikayetim yok ama göbeğim canımı sıkıooo
kızlar o tvdeki bakıcı dayağını ben de gördüm şok oldum kucağımda oğlum vardı sıkı sıkı sarıldım ona.böyle vicdansızlık olmaz yaaböyle insan da olmaz.o an kadının yanımda olmasını istedim.ona işkence nasıl olur göstermek içinnn.böylelerine ancak o yaranır![]()
genelde herkes püre mi veriyo ben püre yapmışyorum biraz ta:84:neli veriyorum püre istiyolar öğürüyolar ama hep püre verirsem yutmaya alışamaz diye korkuyorumkızlar bir de buarada sebze çorbalarını nasıl yapıosunuz ben oğluma sebze püresi şeklinde verdim sade suyla kaynattım.süzgeçten geçirdim ama sevmedi değişik sebzelerle de denedim onu da sevmediii(
ben devam sütünü milupa veriyorum kaşık mamasını da ama pek kaşık mamasını sevmediler ya da sıkıldılar başlarda daha iyi yiyolardı bebelac deniyim dedim ona da aynı tepkiyi verdiler benim kızlar pek sevmiyo kaşık mamasını yani ne yapcam bilmiyorum akşam emek zahmet yedirdim alminaya kustu zaten uykuda yemek de yemiyo , melis de yemek istemedi ama ona uykusunda biraz olsun biberonla yedirdimbebeklerinize hangi marka kaşık mamasını veriyosunuz ben bebelac,ülker hero baby,aptamil bunlardan alıyorum değişik değişik devam sütüyle yapıyorum...benimde oğlum ne sebze püresi meyve püresi hiç birini sevmedi yemiyo öğürüyo bir tek kaşık mamalarını sevdi biberonda tutumuyo bi gün iyice ac bırakıp vericem diyorum belki tutar öyle ama dayanamıyorum ac kalmasına
bebeğime kıydım lanet olsun ki baska sansım yoktu keske ufakta olsa bı ıhtımalım olsaydı.
ama bugun sabah bitti..
kıydım bebeğimin canına
bende ölmek istiyorum
ve ata cok zor bı bebek
menenjıt gecırdıği için çok asabi ve hıc kendı basına durmayıp sureklı kucakta zıplıyor
benım için cok zor
bizimki oyuncak halısında dönüyo evet.uyuturken gece en son beşiğe bırakıyorum döne döne uğraşıyo.sonra uyuya kalıyooooooooo balım komikler çokkk hergün yeni bir macera![]()
haaa duzelir o zaman donmuştur,tr-deki soguklar ona da etkisini gostermiş anlaşılan açılır açılır :))))aslında 6 ay doldu 6 günde geçti ama ticker da çıkmamış. 10 haziran doğumlu benim kız.zaman su gibi aktı hakkaten geçen sene hamileliğin başlarıydı.mide bulantılar kıyafetlerin dar gelmesi kaprisler ne uğraştıydık yav. şimdi kalan kilolar ve bebişlerle uğraşıyoruzz![]()
bizimki oyuncak halısında dönüyo evet.uyuturken gece en son beşiğe bırakıyorum döne döne uğraşıyo.sonra uyuya kalıyooooooooo balım komikler çokkk hergün yeni bir macera![]()
kizlar kavonoz mamasi veriyormusunuz,hippinin falan.ben veriyorum ama icimde pek rahat degil aslinda
kimsecikler varmı kızlarrr bebişleriniz uyudumu benim kuzum ortalıkta çete gibi dolaşıyo babasıyla ne görse saldırıo vermezsek numaradan bi yaygara basıyo adını çete koyduk çok fenalar yaa![]()
haaa duzelir o zaman donmuştur,tr-deki soguklar ona da etkisini gostermiş anlaşılan açılır açılır :))))
haklısın gecn sene bu zaman cinsiyetini ogrenmistim ben.zaman gecemyecek diyordum...ama gecti :))
evet benimki de ole yapiyor bazen...7ci ayimizi bitirmemize 8 gun kaldi...gecse de 7 ayimizi kutlasakkkk![]()
eylulcum ben taneli verince yemiyor yaaa oguruyorrrr yutmuyorrr inadına aglıyorrr cok inatci benim kizim....puruzsuz olmasi lazim....oyle istiyor ama canima okuycacak sonradan biliyorum...
ben cok vermedim canim ama 5-6 kere verdigim oldu.
ilk olarak bal kabagininkini almistim,ama ordakı kız bana nasıl yapılması gerektigini anlattı daha taze ve guvenilir olur dedi bunu alma taze taze yap ver dedi.yaptim valla aynisi oldu.
ama sonra 2 kere havuc puresi aldım cunku burdaki havuclar cooook acıııydı.mevsimi yeni geldi tazelerin.artik vermiyorum.
bence kavanoz mamasina gerek yok evde yapabiliyorsan taze taze,disari cikarken ama veririm.
tsk edr canim cevabin icineylulcum ben taneli verince yemiyor yaaa oguruyorrrr yutmuyorrr inadına aglıyorrr cok inatci benim kizim....puruzsuz olmasi lazim....oyle istiyor ama canima okuycacak sonradan biliyorum...
ben cok vermedim canim ama 5-6 kere verdigim oldu.
ilk olarak bal kabagininkini almistim,ama ordakı kız bana nasıl yapılması gerektigini anlattı daha taze ve guvenilir olur dedi bunu alma taze taze yap ver dedi.yaptim valla aynisi oldu.
ama sonra 2 kere havuc puresi aldım cunku burdaki havuclar cooook acıııydı.mevsimi yeni geldi tazelerin.artik vermiyorum.
bence kavanoz mamasina gerek yok evde yapabiliyorsan taze taze,disari cikarken ama veririm.
ama bugun sabah bitti..
kıydım bebeğimin canına
bende ölmek istiyorum
ve ata cok zor bı bebek
benım için cok zor
şimi sana yalnış yapmışsın desem yalnış olur.sen en doğrusunu yapmışsın tatlım,evet üzücü bi durum ama en önemlisi ilk olarak senin sağlığın,sen iyi olursan bakabilirsin yavruna.zaten ata ile zordu düşük riskinde varmış,bişekilde durmazdı bebeğin.allah biliyo seni cnm.üzülme.kızlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum..
ama bugun sabah bitti..
kıydım bebeğimin canına
bende ölmek istiyorum
ve ata cok zor bı bebek
benım için cok zor
ben vermiyorum ama dışarda falan çok mecbur kalırsam veririm nolcak kii??kizlar kavonoz mamasi veriyormusunuz,hippinin falan.ben veriyorum ama icimde pek rahat degil aslinda
benimkide aynı seninki gibi,ben o yüzden ilk emziriyorum,sonra yediği kadar veriyorumek besinlerden.önce anne sütü..benim oğlanda uyuyalı bir yarım saat oldu. artık gündüzleri ek gıda yediği için beni emmek hiç istemiyor anca geceleri uykuda. bende kahvaltısını kendi sütüme hazırlamaya başladım. zaten kahvaltıydı-sebze çorbasıydı-yoğurduydu-muhalebisiydi-meyvesiydi derken emcek zaman kalmıyor. bu gıdaları az yedirip emzirmeyi denedim olmadı valla. benim sütümdense yoğurt yemeyi tercih ediyor benim sıpa. siz öğünleri nasıl yapıyorsunuz kızlar.
benim oğlanda uyuyalı bir yarım saat oldu. artık gündüzleri ek gıda yediği için beni emmek hiç istemiyor anca geceleri uykuda. bende kahvaltısını kendi sütüme hazırlamaya başladım. zaten kahvaltıydı-sebze çorbasıydı-yoğurduydu-muhalebisiydi-meyvesiydi derken emcek zaman kalmıyor. bu gıdaları az yedirip emzirmeyi denedim olmadı valla. benim sütümdense yoğurt yemeyi tercih ediyor benim sıpa. siz öğünleri nasıl yapıyorsunuz kızlar.